Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

konu sahibi ne dediyse ben ona göre yorum yaptım kendisi anırıyolar resmen demiş evet bu tip bi ses beni rahatsız eder etrafla kafayı bozduğumu nerden çıkardın ne kadar tanıyosun beni
Genel anlamda soyledim onu, gordugunuz gibi size "alemsiniz" diyorum, siz diye hitap ediyorum. Bu konuya cok yaziyorsunuz sanirim, demek ki bu konuda hssasiyetiniz buyuk. Benim demek istedigim, eger birseye kafayi takarsaniz, mutlaka onu bir sekilde "su yuzden", " bu yuzden" diye dert eder cevreye sikayet edersiniz. Sizin adiniza uzuldum, bu kadar hassas olmak size hayati zor kiliyordur, burada yazan diger insanlar bundan rahatsiz olmadiklarini belirtmis, onlarin apartman yasami cok daha rahat. Bu rahatligi yakalamak da elinizde, oturup saat 4te seks sesi geldi cocugum duyabilir yani diye kilif bulup stres olmak da.

empati yapıyor olamaz mıyım başıma gelse ,ki bekarken yaşadım bu durumu, diye düşünüyor olamaz mıyım hassas olup ne düşünmüş olabilirim başka türlü

Dikkat edersen tek tiptir üslupları hareketleri konuşmaları dilli olmaları ama iyi eğitim almışsa

en yakın örnek ben ve kardeşim tip hariç hiçbir huyumuz benzemez annemin dediğine göre bebekliklerimiz bile farklı imiş kadesa mesela bi konuda anlatmıştı ikiz oğullarının farkını

Kusura bakma melek gibi olanı da gördüm ben aralarında ki fark nedir sence ? 20 saatlik yolu neden katlanayım ? Bebek olsa amenna çocuk diyorum çocuğa da sahip çıkamıyorsa ben kendimden niye ödün vereyim ?
Melek gibi olani gordum demissiniz,
Ben yakin zamanda yolculuk yaptim. 3 ucak toplam yolculuk suresi 22 saat.
Giderken oglum uyudu, bakindi, gikini cikarmadi. Bazen koltukta bazen koltugun onundeki boslukta kendi kendine oynadi.
Donerken ise yolda ateslendi. Gelene kadar ara ara sussa da genelinde mizmizlandi agladi. Insanlari rahatsiz etti.
Simdi giderken ben iyi anneydim, donerken kotu anne oldum oyle mi?
Sizin melek gordugunuz cocuk da baska bir yolculukta rahatsizlanabilir, yolculuk modunda olmayabilir.
Cocuklar robot gibi degil ki, egitirsen olur diye bir mantik yok.
Asiri simarik olmak var, yolculukta aglamakla bir tutulmaz bu.
Agliyorsa demek ki cocuk yoruldu, rahatsiz oldu, ya da bikti yolculuktan. Ondan eriskin gibi sabirli olmasi beklenemez ki.

yav vallaha başım döndü.
gece 4'te sevişen karı kocadan otobüste ağlayan çocuğa nasıl geldik.
benim içim şişer be 22 saat yolda çocuk ağlamış çok mu
bebeler ağlamasın analar sevişsin der bu manasız yazıyı sonlandırırım

Çocuk doğdu büyümeye başladı daha düğünü var baldız görümce çekiştirme du bakalım

bizde yapıyorduk baya bir süre artık eşim gelmiyor acaba onu da mı uyardılar

eşim askerdeyken şimdiki evimde kv de kaynım vardı.gidecek başka yerde yoktu izine gelince zaten kaç ay sonra görmüşüm yüzünü.divan tahtaydı gacırdaması vardı.birde o zaman elektrikli su ısıtma cihazı ocağın soğuğunda ısıtamıyordu suyu ketıla doldura doldura suyu banyo yapmıştık. yan odada kvm ve kaynım iki çıplak banyo taraflarında birinin elinde ketıl,kaynım bir gece uyku semesi tuvalete çıksaydı bizi görüp düşüp bayılırdı heralde

Siz hiç sürekli ağlayan bağıran çocukla 20 saate yakın yolculuk yaptınız mı ?

Kusura bakmayın ben çekemem sürekli mız mız çocukla saatlerce yolculuk yapmayı

kusura bakmayın da uçakla gidin o zaman otobüse giden ailenin durumu müsait olmayabilir, ailesini senede 1 kere görmeye gidiyor olabilir çocuğu zincire vurup otobüsün dışında mı koştursun?
Bu mesaja tepki vermemin sebebi otobüslerde ağlayan ve bir türlü susmayan çocuk olunca bazıları anlayışla karşılayıp ne kadar rahatsız olsa da duymamış gibi yapar bazıları da üfleyip püfler bide susturun çocugu şeklnde ileri gidenler bile var. sanki annesinin elinde susması. o arada anne de kanter içinde çocugu oyalamaya kalkar yapmadığı şebeklik, oyalama taktiği kalmaz.
geçen sene otobüste böyle bi çocuk huysuzlanmıştı arkamdaki de çocuk zırıltısı hiç çekilmiyo dedi. dönüp öyle bi baktım ki. yanımdaki kız da tövbe estağfurullah diye tepkisini belli etti. o yorumu yapan da yüzsüz yüzsüz otobüsten atıcaklar bizi şimdi diye kikirdedi.

şımarıklık ağlaması ile gerçek rahatsızlıkları ayırt etmek gerekiyor .Zaten annenin tavrından belli olur bu durum .

şımarıklık ağlaması ile gerçek rahatsızlıkları ayırt etmek gerekiyor .Zaten annenin tavrından belli olur bu durum .
şımarıklık ağlamasıysa da o anda ne yapılabilir ki? uzun süre aynı yerde oturmaktan sıkılıp huysuzlanıyolar özellikle de bebekse. kadın susturmaya çalışıyo susmuyo benim gördüklerim genelde.

Evet çok komikmiş gerçekten

Bebekse amenna 4-5 yaşında çocuksa ? Benim gördüklerim farklı sizin farklı off diye kenara atanda var ilgilenmeyende koridorda koşanda ooo

İlk sayfayı ve son sayfayı okuduğumda bende olaya burdan gelindiğini düşündüm.
Başka ne olabilir ki

şöyle sevgili parkon kadının inlemesi haykırması pöykürmesi her neyse,konu sahibi anırmak demiş, bununla. çocuk bebek sesini bir tuttu özetle ordan geldi konu buralara

şöyle sevgili parkon kadının inlemesi haykırması pöykürmesi her neyse,konu sahibi anırmak demiş, bununla. çocuk bebek sesini bir tuttu özetle ordan geldi konu buralara
Teşekkür ederim çıtır anne.
Hakikaten anlaşılmıyor ama,70 sayfa yazmışsınız okumakta ta mümkün değil.

Kusura bakma melek gibi olanı da gördüm ben aralarında ki fark nedir sence ? 20 saatlik yolu neden katlanayım ? Bebek olsa amenna çocuk diyorum çocuğa da sahip çıkamıyorsa ben kendimden niye ödün vereyim ?

Bebekse amenna 4-5 yaşında çocuksa ? Benim gördüklerim farklı sizin farklı off diye kenara atanda var ilgilenmeyende koridorda koşanda ooo

4-5 yaşında çocuk da 20 saatlik yolculukta put gibi duramaz. onu öyle durdurtacak şekilde yetiştirilirse de o çocuk normal olmaz. gerektiğinde tepkilerini de verebilmeli. önceki mesajımda demiştim bu kadar rahatsız oluyorsanız uçakla veya özel araçla gidin, otobüsler toplu taşıma adı üstünde herkes birbirini bir yere kadar çekecek. bütün mesajlarınızda neden katlanayım? neden çekeyim? çekmek zorundamıyım? gibi hep ben le başlayan cümleler var o yüzden böyle yazdım. toplumsal yaşıyorsak bu kadar bencillik yapmamamız gerekiyor.

bebekse kabul ederim, 48 ayını doldurmuşsa kabul etmem asla ağlayamaz diye bir kaide yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…