Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

imam:)) the imam. adam vaaz vere vere sesi gürleşmiş demek o andada vaaz verir gibi Alllaaaaahh Allaaahh dicek hali yok ya ya bismillah diyip işe koyuluyodur :)

Turizm mezunuyum ve bir dolu otelde çalıştım ve seyahat ettim .Bırakın da bu kadar yorum yapabileyim .
Bizim çok güzel taraflarımız olduğu kadar çok tuhaf taraflarımız da var .Kabul etmek lazım bunları .
Adamlar herşeyden şikayet eder .Ben buraya para veriyorum mantığı ile oteli satın aldığını zanneder .Evinde her zaman ne yiyorlarsa otellerin açık büfelerini beğenmezler çeşit yok diye şikayet ederler . Hiçbir şeyi beğenmez ille bir bahane bulurlar .
Her milletin kendine has özellikleri vardır .
Japonlar mesela inanılmaz kibardır .
A.... inanılmaz pisliktir .
Bunda kızacak bir durum yok .

“ A.... inanılmaz pisliktir .” şu hangi millet oluyorsa her millet için yazdıklarınızdan sonra burası neden bipli?

“ A.... inanılmaz pisliktir .” şu hangi millet oluyorsa her millet için yazdıklarınızdan sonra burası neden bipli?
dedikoduya gerek yok .Konumuz milletleri tanıyalım değil .Şenlik çıkarmaya niyetim yok .

Yahu hangi anne çocuğu ciyak ciyak ağlayıp etrafı rahatsız etsin ister. Çocuğunu susturamayan anne kötü anne dimi? Nokta.

Ben hiç çocukla şehirler arası otobüse binmeye cesaret edemedim ama uçakta bir saat bile zor zaptediyoruz. Çocuk bakmayı bilmiyoruz ya idare ediverin işte.

Şimdi bir anne çıkıp çocuğum ağlıyor bende bağırıyorum dese vicdansız ilan edilir. Biz sanıyoruz ki bütün çocuklar melek gözlerinin içine bakıp konuşunca hemen şıp diye anlıyorlar. Ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk hayret.

Yahu hangi anne çocuğu ciyak ciyak ağlayıp etrafı rahatsız etsin ister. Çocuğunu susturamayan anne kötü anne dimi? Nokta.

Ben hiç çocukla şehirler arası otobüse binmeye cesaret edemedim ama uçakta bir saat bile zor zaptediyoruz. Çocuk bakmayı bilmiyoruz ya idare ediverin işte.

Şimdi bir anne çıkıp çocuğum ağlıyor bende bağırıyorum dese vicdansız ilan edilir. Biz sanıyoruz ki bütün çocuklar melek gözlerinin içine bakıp konuşunca hemen şıp diye anlıyorlar. Ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk hayret.
biz hatayı başta yapıyoruz .Çocuk her ağladığında kucağımıza alıp her istediğini yaparsak tabii ki şımarır ve mızmız bir çocuk olur .Bebeklikten itibaren bir dsiplin istiyor çocuk yetiştirmek . Biz dikkat etsek büyükler maydonoz olup çomak sokar .Kitabına usulüne bilimine göre çocuk yetiştiremiyoruz ki. Maalesef böyle

dedikoduya gerek yok .Konumuz milletleri tanıyalım değil .Şenlik çıkarmaya niyetim yok .

Tanıttığın kadar tanıtmışsın da sona gelip nokta koyunca okumayan da sansüre değer bir şey zanneder.

Pis olmak Türklere dediğin milyon görgüsüz sıfatından daha mı kötü?

Tanıttığın kadar tanıtmışsın da sona gelip nokta koyunca okumayan da sansüre değer bir şey zanneder.

Pis olmak Türklere dediğin milyon görgüsüz sıfatından daha mı kötü?
sizinle laf salatası yapamayacağım anlatmak istediğimi anlayan anlar .Çok uzatıyorsunuz anlamadan . Sıkıldım ısrarınızdan

Bak işte sürekli ağlıyorsa sıkıntı vardır ya açtır ya hasta vs dediğin gibi hasta ise saatlerce o yolu nasıl çeksin nasıl anne ki çektirir bunu ve anne böyle ise benim ne suçum var ?
Ya yolda hasta olduysa ne yapacak?
Valla bu kadar buyuk konusanlar ileride baslarina gelir de anlarlar insallah ,
Sizin istediginiz cocuk eve kapatilirsa olur ancak.
Biz buyuk halimizle yolculuk yaparken yoruluyoruz, midemiz bulanabiliyor, basimiz agriyabiliyor, kucucuk cocuk tabii ki rahatsiz olur aglar.
Cocugu oldu diye ailesini ziyarete gitmesin mi insanlar?

hislerime tercuma oldunuz....evet tahammülsüz bi toplum olduk.
Biz buyuk halimizle yolculuk yaparken yoruluyoruz, midemiz bulanabiliyor, basimiz agriyabiliyor, kucucuk cocuk tabii ki rahatsiz olur aglar.

aynen öyle arkadaşım , kınama gelir başına.
bigün otobüste yazık kadıncağızın biri koridora kalktı kucağında bebeği
bebek belli sancısı var nasıl ağlıyor susmuyor
kadın bunaldı yazık
insanları rahatsız ediyorum gerginliğide var
ordan odun amcanın biri seslendi
hanım sustur şu çocuğu diye
amca dedim o anası ki susturamıyor varsa senin bi meziyetin kalkta sen sustur bakalım nasıl susuyormuş bebek dedim
tık yok adamda

Eve kapatmaya gerek yok yetiştirmek önemli aman ağlamasın istediğini vereyimmantığı ile yetişmeyecek

Yolda hasta olsa amenna istanbulda bir başlıyor varış noktasına kadar 20 saatlik yoldan kastıö buydu zaten yani yol boyunca

Ha bazıları da off yeter diye kenara atıyor bunu da gördüm ben yetiştirmek bu mu ?

Eve kapatmaya gerek yok yetiştirmek önemli aman ağlamasın istediğini vereyimmantığı ile yetişmeyecek

Yolda hasta olsa amenna istanbulda bir başlıyor varış noktasına kadar 20 saatlik yoldan kastıö buydu zaten yani yol boyunca

Ha bazıları da off yeter diye kenara atıyor bunu da gördüm ben yetiştirmek bu mu ?
Siz çocuğunuz olduğunda öyle yetiştirirsiniz. Ama çocukların bazen sınırları zorladığını, zıvanadan çıktığını , yaptığınız hiç bir şeyin işe yaramadığını bilin ki hayal kırıklığına uğramayın. Adı üzerinde çocuk. 20 saatlik yolda en melek çocuk bile yetişkin gibi oturabilir mi? Mümkün mü bu? Uçağa verecek parası da yoksa mecbur binecek. Sizlerde bir zahmet katlanın.
Ve şunu söyleyelim çocuğunu susturamayan bir annenin gerginliği hiç bir şeyr benzemez. Hem çocuğuna üzülür hem etraftan cık cıklayanlara.

ayrıca tuvalete gitmekte doğal gereksinim ama giderken tellal bağırtmıyoruz ya da ulu orta yapmıyoruz değil mi
olayda seks yapiyoz diye tellal bagirtan ya da ulu orta yapan da yok, gayet kendi evlerinde, gecenin 4unde yapmislar. Alemsiniz ya, yillar once manyak komsum saat 3te sifon cekiyosunuz, s*cma osurma diye kapima gelmisti. Sen etrafla kafayi bozmussan hic farketmez, herseyde aman cocugum, aman uykum diye bahane bulursun. Olayda cocuk da duymamis ha. Ya duyarsa? Eyvah, halbuki aseksuel, seksin ne oldugunu bilmeyen cocuk yetistirecektik. Ben 14 yasima kadar seks ne bilmiyordum ya, cidden, o kadar izole buyumusuz ki...

Siz çocuğunuz olduğunda öyle yetiştirirsiniz. Ama çocukların bazen sınırları zorladığını, zıvanadan çıktığını , yaptığınız hiç bir şeyin işe yaramadığını bilin ki hayal kırıklığına uğramayın. Adı üzerinde çocuk. 20 saatlik yolda en melek çocuk bile yetişkin gibi oturabilir mi? Mümkün mü bu? Uçağa verecek parası da yoksa mecbur binecek. Sizlerde bir zahmet katlanın.
Ve şunu söyleyelim çocuğunu susturamayan bir annenin gerginliği hiç bir şeyr benzemez. Hem çocuğuna üzülür hem etraftan cık cıklayanlara.

Kusura bakma melek gibi olanı da gördüm ben aralarında ki fark nedir sence ? 20 saatlik yolu neden katlanayım ? Bebek olsa amenna çocuk diyorum çocuğa da sahip çıkamıyorsa ben kendimden niye ödün vereyim ?

olayda seks yapiyoz diye tellal bagirtan ya da ulu orta yapan da yok, gayet kendi evlerinde, gecenin 4unde yapmislar. Alemsiniz ya, yillar once manyak komsum saat 3te sifon cekiyosunuz, s*cma osurma diye kapima gelmisti. Sen etrafla kafayi bozmussan hic farketmez, herseyde aman cocugum, aman uykum diye bahane bulursun. Olayda cocuk da duymamis ha. Ya duyarsa? Eyvah, halbuki aseksuel, seksin ne oldugunu bilmeyen cocuk yetistirecektik. Ben 14 yasima kadar seks ne bilmiyordum ya, cidden, o kadar izole buyumusuz ki...

konu sahibi ne dediyse ben ona göre yorum yaptım kendisi anırıyolar resmen demiş evet bu tip bi ses beni rahatsız eder etrafla kafayı bozduğumu nerden çıkardın ne kadar tanıyosun beni

Kusura bakma melek gibi olanı da gördüm ben aralarında ki fark nedir sence ? 20 saatlik yolu neden katlanayım ? Bebek olsa amenna çocuk diyorum çocuğa da sahip çıkamıyorsa ben kendimden niye ödün vereyim ?

biz hepimiz aynı mıyız çocuklarda pekala farklı farklı kimi kolikli oluyo kimi olmuyo misal

doğru olan benim x yaşındaki cocuğumun falanca teyze amca seks yapıyo diye uyanması mı uyanmamısınız tercih ederim anırmasınlar bi zahmet

X