- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Rahasız olmak çok insani, çok normal bir durum değil mi?siz gibiler derken????
hanımefendi o toplu taşıma araçlarına herkes keyiften binmiyor küçücük yavrusuyla,hastası cenazesi olan var
ağlayan bir bebek susmuyorsa ebevyn durduramıyorsa
sizide tahatsız ediyorsa,,
ya siz anne olmamışsınız
yada....
siz gibiler derken????
hanımefendi o toplu taşıma araçlarına herkes keyiften binmiyor küçücük yavrusuyla,hastası cenazesi olan var
ağlayan bir bebek susmuyorsa ebevyn durduramıyorsa
sizide tahatsız ediyorsa,,
ya siz anne olmamışsınız
yada....
Düşününce fransızlar da çok fena. Sen denizdeyken şezlongtaki havlunu alıp yere atıp kendi yerleşebiliyor şezlonga.Nasıl plajda havuzda tek Türker’in gürültüsü çıkarmış?
İki tane Rus’un bir fil koca havuzu tek başlarına harman yerine çevirdiklerine şahit olmuşluğum var kaç kez.
Biz de üzerimizden bir Türk kompleksini atamadık gitti.
KatılıyorumYa da ?
Bir saat ok iji saat ok saatlerce ben çekemem anne olmayı beceremeyecekler olmasın o zaman ne var çocuk vs diye sahipsiz başı boş bırakmasınlar kendi hallerine çok örnek sayarım sana ben
istisnalar kaideyi bozmaz hanfendi.Nasıl plajda havuzda tek Türker’in gürültüsü çıkarmış?
İki tane Rus’un bir fil koca havuzu tek başlarına harman yerine çevirdiklerine şahit olmuşluğum var kaç kez.
Biz de üzerimizden bir Türk kompleksini atamadık gitti.
Rahasız olmak çok insani, çok normal bir durum değil mi?
Rahatsız oluyoruz diye otobüsten, uçaktan ya da mekandan atmıyoruz çocuklu aileleri korkmayın. Ama çocuk da olsa, istemsiz de olsa, durdurulamaz da olsa rahatsız olma hakkı var insanların.
Katılıyorum
18 saat otobüs yolculuğu yaptım
18 saat bi bebek ağladı annesi 2 Ağu Gugü yaptı sonra sallamadi
mecbur muyum çekmeye
anne olmasın o zaman beceremeyecekse
önüne gelen doguruyor
keşke anne olabilmek için de sınav filan olsa
kendini ifade etmekten aciz insanlar bi bakıyorum 10 çocuğu var
çocuklara yazık
Düşününce fransızlar da çok fena. Sen denizdeyken şezlongtaki havlunu alıp yere atıp kendi yerleşebiliyor şezlonga.
Ya da ?
Bir saat ok iji saat ok saatlerce ben çekemem anne olmayı beceremeyecekler olmasın o zaman ne var çocuk vs diye sahipsiz başı boş bırakmasınlar kendi hallerine çok örnek sayarım sana ben
yeni doğmuş bbek hiç sıkıntısı yokken bile durduk yere ağlayabiliyormş . korktuğu için onu sakinleştirmek için belli zaman gerekiyo o zaman geçene kadar da millet rahatsız oluyor. burada annenin suçu yok.. ama diğer yandan o kadar sorumsuz anneler varki onlarınki tam işkence gibikesinlikle normal bir durum ama hanımefendi çekemem deyince
iş değişiyor
çocuk değinde bebek değinde ağlayabiliyor durmayabiliyor
sorumsuz ailelere karşı bende kızıyorum tabiki
ama el kadar çocuk ağlıyorsa durmuyorsa ben üzülürüm o annenin haline
burda ailenin suçu ne olabilirki
istisnalar kaideyi bozmaz hanfendi.
hanımefendi lütfen büyük konuşmayın
hiç bir bebek çocuk keyiften saatlerce ağlamaz
hasta olamazmı??
sorumsuz ebeveynler ilgilenmeyenler için hem fikirim ama herkesi aynı kefeye koyamazsınız
yeni doğmuş bbek hiç sıkıntısı yokken bile durduk yere ağlayabiliyormş . korktuğu için onu sakinleştirmek için belli zaman gerekiyo o zaman geçene kadar da millet rahatsız oluyor. burada annenin suçu yok.. ama diğer yandan o kadar sorumsuz anneler varki onlarınki tam işkence gibi
Bak işte sürekli ağlıyorsa sıkıntı vardır ya açtır ya hasta vs dediğin gibi hasta ise saatlerce o yolu nasıl çeksin nasıl anne ki çektirir bunu ve anne böyle ise benim ne suçum var ?
kimi cahilliğine kimi parasına....
Bu içi boş kuram da kaideleri tek düze yapmak isteyenlerin her zaman vazgeçilmez malzemesidir.
Benim sorunum mu bu ? ceremesini ben mi çekicem ?
ama artık ben size bişey diyemicemmm
evet sizin sorununuz değil!!
umarım hayat boyu böyle bi sorununuz olmaz.