Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Rahasız olmak çok insani, çok normal bir durum değil mi?

Rahatsız oluyoruz diye otobüsten, uçaktan ya da mekandan atmıyoruz çocuklu aileleri korkmayın. Ama çocuk da olsa, istemsiz de olsa, durdurulamaz da olsa rahatsız olma hakkı var insanların.

Ya da ?

Bir saat ok iji saat ok saatlerce ben çekemem anne olmayı beceremeyecekler olmasın o zaman ne var çocuk vs diye sahipsiz başı boş bırakmasınlar kendi hallerine çok örnek sayarım sana ben

Düşününce fransızlar da çok fena. Sen denizdeyken şezlongtaki havlunu alıp yere atıp kendi yerleşebiliyor şezlonga.

Ya da ?

Bir saat ok iji saat ok saatlerce ben çekemem anne olmayı beceremeyecekler olmasın o zaman ne var çocuk vs diye sahipsiz başı boş bırakmasınlar kendi hallerine çok örnek sayarım sana ben
Katılıyorum
18 saat otobüs yolculuğu yaptım
18 saat bi bebek ağladı annesi 2 Ağu Gugü yaptı sonra sallamadi
mecbur muyum çekmeye
anne olmasın o zaman beceremeyecekse
önüne gelen doguruyor
keşke anne olabilmek için de sınav filan olsa
kendini ifade etmekten aciz insanlar bi bakıyorum 10 çocuğu var
çocuklara yazık

istisnalar kaideyi bozmaz hanfendi.

Insanlarim sadece sevisme sesinden rahatsiz olma özgürlükleri yok mu? Diger bilumum gurultulerden degil de sadece sevisme seslerinden rahatsiz olunamaz mi? Ben hepsinden rahatsizim ve acik acik da dile getiririm ama sadece sevisme sesinden rahatsiz olmak neden tu kaka?

kesinlikle normal bir durum ama hanımefendi çekemem deyince

iş değişiyor

çocuk değinde bebek değinde ağlayabiliyor durmayabiliyor

sorumsuz ailelere karşı bende kızıyorum tabiki

ama el kadar çocuk ağlıyorsa durmuyorsa ben üzülürüm o annenin haline

burda ailenin suçu ne olabilirki

İşte bazıları anne olmayı doğurnak ile bir sanıyor çok kutsal bir şeydir anne olmak ama işte herkes anne değil bir kısmı doğuran sadece...

Ya da ?

hanımefendi lütfen büyük konuşmayın

hiç bir bebek çocuk keyiften saatlerce ağlamaz

hasta olamazmı??

sorumsuz ebeveynler ilgilenmeyenler için hem fikirim ama herkesi aynı kefeye koyamazsınız

yeni doğmuş bbek hiç sıkıntısı yokken bile durduk yere ağlayabiliyormş . korktuğu için onu sakinleştirmek için belli zaman gerekiyo o zaman geçene kadar da millet rahatsız oluyor. burada annenin suçu yok.. ama diğer yandan o kadar sorumsuz anneler varki onlarınki tam işkence gibi

hanımefendi lütfen büyük konuşmayın

hiç bir bebek çocuk keyiften saatlerce ağlamaz

hasta olamazmı??

sorumsuz ebeveynler ilgilenmeyenler için hem fikirim ama herkesi aynı kefeye koyamazsınız

Bak işte sürekli ağlıyorsa sıkıntı vardır ya açtır ya hasta vs dediğin gibi hasta ise saatlerce o yolu nasıl çeksin nasıl anne ki çektirir bunu ve anne böyle ise benim ne suçum var ?

sorumsuz ebeveynlere kesinlikle bende kızıyorum ama herkes böyle değil ki

bebekler ortam değişikliğini hissedebiliyorlar oda bebekte stres yaratabiliyor ağlıyor huzursuz olabiliyor

Bak işte sürekli ağlıyorsa sıkıntı vardır ya açtır ya hasta vs dediğin gibi hasta ise saatlerce o yolu nasıl çeksin nasıl anne ki çektirir bunu ve anne böyle ise benim ne suçum var ?

kimi cahilliğine kimi parasına....

Bu içi boş kuram da kaideleri tek düze yapmak isteyenlerin her zaman vazgeçilmez malzemesidir.

Turizm mezunuyum ve bir dolu otelde çalıştım ve seyahat ettim .Bırakın da bu kadar yorum yapabileyim .
Bizim çok güzel taraflarımız olduğu kadar çok tuhaf taraflarımız da var .Kabul etmek lazım bunları .
Adamlar herşeyden şikayet eder .Ben buraya para veriyorum mantığı ile oteli satın aldığını zanneder .Evinde her zaman ne yiyorlarsa otellerin açık büfelerini beğenmezler çeşit yok diye şikayet ederler . Hiçbir şeyi beğenmez ille bir bahane bulurlar .
Her milletin kendine has özellikleri vardır .
Japonlar mesela inanılmaz kibardır .
A.... inanılmaz pisliktir .
Bunda kızacak bir durum yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…