Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

İnleyerek sevişen hamile kalır
otobüste ağlayan bebeler doğar sonra.
Anlamış mıyım acaba konuyu..
Galiba boyleydi konu:))
Degilse de oraya baglanmak uzere anladigim kadariyla.
herkes konunun icinde bir yavru konu aca aca taa otobuste aglayan bebegini susturmayan anneleri yargilamaya kadar yayilmis.

Galiba boyleydi konu:))
Degilse de oraya baglanmak uzere anladigim kadariyla.
herkes konunun icinde bir yavru konu aca aca taa otobuste aglayan bebegini susturmayan anneleri yargilamaya kadar yayilmis.
valla konu çok saptı evet ama bencil yorumlar görünce ben de yazmadan dayanamadım.
gerçi yazınca da ne değişiyosa takılmış plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyorlar karşı bir argüman sunamadan bile

Elektro gitar olmasa bile öğrenci evlerimizden birinde üst katta bateri aşığı vardı, dayanamayınca senin beceriksiziliğini dinlemek zorunda mıyım?? kendini Metallica'nın bateristi mi sanıyorsun gecenin 4'ünde dedim, sonrasında yorgan sermiş yerlere pratiğini öyle yapmaya başladı sesler %90 azaldı ama yaşı benim yaşıma yakındı, benzer müziği dinliyor olmamız gürültüsüne de katlanmamı gerektirmiyor sonuçta.

Ama annelerin çoğunlukla yüksek sesten rahatsız olmadıklarını farkediyorum, "ne sesi ya, çocuk sesinden rahatsız mı olunurmuş!!" diye insana bağırıyorlar. Malesef emekli değilim, sadece kulaklarım işitiyor. Kendi arkadaşlarıyla konuşurken aralarındaki muhabbeti duyabiliyorlar ama anneeeğ diye haykıran çocuklarının sesini duymuyorlarsa ve ben ikisini de duyuyorsam benim yarasa olduğum anlamına gelmiyor, kendi çocuklarının seslerine dair şartellerini kapattıkları anlamına geliyor. Anne olursam en azından şikayet edene bir de ben ses yükseltmem, yatılı misafir geldiğinde ve çok gürültü olduğunu düşünmüşsem daha şikayet gelmeden gidip kalabalıktık kusura bakmayın diyorum. Onlar da duymadık bile falan diyor. Misafirin olunca anlarsın diye yüzsüzlüğe vurmak bana göre değil.

nekadar zor bir durum evimizde de huzur bulamayacaksak güvende hissetmeyeceksek nereye gidelim.sizin üst kat gercekten rahatsız edici boyuttaymıs kücük caplı randevu evi diyorsunuz sikayet etmeyi denediniz mi böyle tiplerden her türlü zarar gelir isminizin gizli tutulmasını isteyerek polise gitmeyi denediniz mi ahlak masasına.randevu evinin apartmanda ne isi var kesinlikle gereken yapılmalı bence birgün daha beklemeyin hemen polise gidin bence kökten çözüm olur

Ağlamak neyse de, bir gün arkadan koltuğu tekmeleyip duran bir çocuğa bir tane patlatacağım elimin tersiyle o olacak (diyerek konuyu başka bir aşamaya taşıyorum)

Bir uçak yolculuğumda çocuk (bebek değil, çocuk) çığlık atıp durduğu için 5-6 kişi hostesten kendi yerini değiştirmesini istedi ben dahil, en sonunda çocukla anasını aldılar başka yere.

Rahatsızlığı vs.si olmayan çocuğunun çığlık atmasını durduramayan annelere sinir olabilir muyuz, ona izin var mı?

polis hicbir sey yapmiyor. evde guya ogrenci kaliyor ama ogrenci de degiller cok degiskk tipler. giren cikan belli degil laftan anlamiyorlar işi cirkeflige vuruyorlar. zaten kizlarla muhattap olamiyorum yanindaki abuk sabuk tipler hemen kendini atiyor ortaya.
bi seyler kullaniyorlar icki kafasi degil ceneleri falan kitleniyor konusurlarken.
kapilarina her gun polis dayaniyor ben daha bir kere aradim sadece.
polisin de bir sey yaptigi yok. arkadaslar sessiz diyip gidiyorlar. cok bulasmak da istemiyorum cok pislik insanlar

gercekten cok zor bir durum o tiplerden her türlü zarar bela gelir insana polis neden birsey yapmıyor onu da anlamadım madde kullanıyorlarsa zaten aman hic bulasmayın onlara uyarmak icin bile muhattap olmayın nerde ne yapacağı belli olmaz cünkü böyle bağımlı tiplerin öfke kontrolleri yoktur hergün haberlerde neler görüyoruz kendinize cok dikkat edin bence kapılarınızı sıkı sıkı kitleyin ben korktum anlattıklarınızdan ne garip garip insanlar var ya icim sıkıldı zaten sokaklarda basımıza ne geleceği belli değil evde de huzuru bulamayacaksak herseyden uzaklasıp kapımızı kitleyip kendimizi güvende hissedemeyeksek nereye gidelim kimsenin bunu yapmaya hakkı yok gitsin müstakil evde yasasınlar ya

beni rahatsız eden bir şey yok hanımefendi.
bir soru soruldu, bir cevap verdim. isterseniz komşunuzla kanlı bıçaklı olun beni ilgilendirmez. siz en baştan konuyu bu şekilde değil, "kırık" "sevişmek yaptıkları en masum şey" "okumuyorlar zaten" diye açıklarsanız konu buralara gelir.
siz söylemeden ben nereden bilebilirim durumun bu olduğunu? müneccim miyim ben?
biz bir örnek üzerinden tartışırken siz kendi örneğinizi tam ve bütün detayları vererek açıklamadan sadece marjinalliklerine işaret eden bir iki kelimeyle açıkladınız ve bizim "tamam, ok! neden böyle demediniz" dememizi beklediniz.
tekrar ediyorum.
bu ülkede genel ev nasıl işletilir, oturma alanlarına ve okullara ne mesafede bulunur bu kanunlarla bellidir ve aksi zaten suçtur.
şu anda bile sanki ben "ailelerin, bekar öğrencilerin, çoluk çocuğun yaşadığı yerlerde genel ev işletilir, fuhuş yapılır" ne olur ya bunlar hep özgürlük diyormuşum gibi davranıyorsunuz.
tekrar ediyorum akıl okuma gibi bir yeteneğim yok, siz yazmazsanız bilemem, üstelik tamamen yazılı bir mecradyız, mimik ve jestlerinizden de anlam çıkarma imkanına sahip değilim, sadece ben değil, hiçbirimiz.
o yüzden kendimde hatalıu bir yan göremiyorum.
kusura bakmayın.

hahaha :)
evet ben de tekmelenmistim bir keresinde.
annesi de dur bile dememisti.
bunlar yuzsuz kismi iste.

5 6 yasindaki cocuga sahip olamiyorsa annede problem vardir (cocukta bir hastalik olmadigi surece)
ama bebek konusunda malesef kontrol olmuyor.

nasil yazmadim arkadasim, ben anlattikca siz ama ozgurluk ama yasam tarzi diye konustunuz.
ben ne anlatmadim? iki kiz var gelen giden degisiyor ne ictikleri ne yaptiklari belli degil demedim mi?
evet sevismeleri yaptiklari en masum sey. bunda israrciyim. ben seven insanlarin sevismesi taraftariyim.
size her gun farkli erkek geliyor para icin bi poset alkol icin kendilerini kullandiriyorlar da dedim.
ben durumu acikladikca siz konudan cimbizla laf cekip ama soyle ama boyle dediniz durdunuz.
neyse ben kendimi aciklayim da anlayan anlamasin farketmez artik gercekten yoruldum sayfalardir anlat anlat.

polis gelmekten biktik artik dedi gecenlerde.
ben de gelen gereğini yapsa bi baska polisin gelmesine gerek kalmaz dedim. o kadar ilgisizler ki. paşamin sanki görevi o degilmis gibi gece gec saatte gelirse eger trip atiyor bildigin. sucluyu gorunce ama kedi gibi oluyorlar arkadaslar soyle arkadaslar boyle diye diye konusuyorlar utanmasa alnindan opecek.

siz tepki aldınız, çünkü siz bu mesajı yazdığınız zaman konu "sevişme iniltisinin duyulması" idi.
bu tartışılırken siz farklı yerden girdiniz. biz burda "insanın mahremiyle evinde olabilir" derken, siz olayı çok farklı yere çektiniz.
şu an yazsanız aynı tepkiyi almazsınız mesela. konu aldı gitti çünkü.

hayır anlamadığım şu;
sizin üst katınızda işletilen genel evin bu konuyla alakası ne? biz çiftlerin seslerinden bahsedip insanların alanlarına saygı gösterilmesinden bahsederken siz heybenizde bu konuyla çıkageldiniz.
gerçekten merak ediyorum
Kadın A ve erkek B'nin sevişirken çıkardığı sesle, sizin komşularınız C D E ve onların satıcı ve müşterilerinin bununla ne alakası var.
elbette evlerin, ailelerin içinde genel ev işletilmesini savunmayacağız. bunun yaşam tarzıyla değil hukukla alakası var zaten.
kavram karmaşasına da gerek yok, konuyu sağa sola esnetmeye de.
ve evet ben insanların yaşam tarzına karışılmaması gerektiğine inanırım ve evet üst komşularınızın sizin yaşam tarzınıza tecavüz etmesine de karşıyım ortada fuhuş olmadığı (para alıp verme olmadığı) sürece eve kimin girip kimin çıktığının başkalarını ilgilendirmediğini de savunurum ama sizin komşunuz fuhuş yapıyormuş ki bu zaten kanunen suç.
siz bu kadar uzatmak yerine "fuhuş" kelimesini kullansaydınız bence bu kadarrrrrrr sayfalar dolusu tartışmanın önüne geçebilirdik.
her neyse sanırım uzlaşamayacağız.

konu sevisme iniltisiyken ben de benim ust katimdakilerden de bu tarz sesler geliyor diye girdim konuya zaten. insanin evi mahremiyse alt komsusuna inleme sesini cigliklarla duyurmasin o zaman. sayfalardir anlatilmaya calisilan bu.
insanlar anlamadikca konu da boyle uzadi işte,dogal. tek basima alip yurutmedim konuyu.

vallahi cildircam sanirim.
ben konuya geldim BENIM UST KOMSU DA KIRIK diye falan mi girdim?
seslerden ben de rahatsizim falan filan derken konuyu bu kadar açmamin sebebi gelen sorulardi.
pat diye girilmedi bu konuya donun de tekrar bi okuyun bence mesajlari.
verecek cevap bulamayinca siyrilma sekliniz bu oldu sanirim.
uzlasamayacagimiz net zaten.

hayır, siz üst kattakilerin sevişme sesinden başladınız, cinsel tercihlerine değindiniz, iki poşet içki-sigara için elin adamıyla cilveleştiklerini (kelimeyi tam hatırlayamadım) söylediniz. biz de doğal olarak "sizi ilgilendirmez" dedik.

genelev işletildiğini, taciz edildiğinizi sonraki mesajlarınızda söylediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…