Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Teşekkür ederim çıtır anne.:KK52:
Hakikaten anlaşılmıyor ama,70 sayfa yazmışsınız okumakta ta mümkün değil.

Yok canım okuma. zaten saçma sapan yerlere gitti konu sahibi ne anlattı burda neler konuşuluyor bi taraf sevişenleri kıskanıyo bu taraf özgür seksi savunuyor gibi oldu

Ben batman ankara arası uçuyorum en son gittiğimde 6 aylıktı mete 1 saat dayanamadılar artık napıyım camdan mı atayım dedim, altı kirli değiştirecek yer yok en azından anadolu jet uçaklarında böyle acıkıyor emziremiyorum emzirme önlügu asla istemiyo şimdi ben 6 aylık bebeğe emzirme önlüğü toplu yaşam alanlarında rahat emişebilmemiz için gerekli diye nasıl anlatayım bana çekmiş demek darlanıyo bebe

4-5 yaşında çocuk da 20 saatlik yolculukta put gibi duramaz. onu öyle durdurtacak şekilde yetiştirilirse de o çocuk normal olmaz. gerektiğinde tepkilerini de verebilmeli. önceki mesajımda demiştim bu kadar rahatsız oluyorsanız uçakla veya özel araçla gidin, otobüsler toplu taşıma adı üstünde herkes birbirini bir yere kadar çekecek. bütün mesajlarınızda neden katlanayım? neden çekeyim? çekmek zorundamıyım? gibi hep ben le başlayan cümleler var o yüzden böyle yazdım. toplumsal yaşıyorsak bu kadar bencillik yapmamamız gerekiyor.

bebekse kabul ederim, 48 ayını doldurmuşsa kabul etmem asla ağlayamaz diye bir kaide yok.

Bir yere kadar çekerim yolculuk başından sonuna kadar değil

:KK57::KK57::KK57:offf kaç sayfa olmuş,ne yazdınız bu kadar:KK64:

Sevişenlere lafım yok deli gibi savundum ilk sayfalarda zatendeee
Cocuk konusunda evet bazı insanlar cocuk gürültüsü sevmeyebilir bende avm lerde bazen cıldıracak gibi oluyorum. Ama cocuk bu yani ne yapsın. Köpekmi bu itaat eğitimi verilsin. Otur yat kalk havla sus. En mükemmel ailede yetişen cocuğun bile huysuzluk yaptıgı, ağladığı zırladığı oluyordur mutlaka.
Nasılki evinde sevişirken inleyenleri komsularının tolere etmesi gerektiğini düşünüyorsam otobustede ağlayan cocuğun annesine karsı anlayıslı davranılması gerektiğini düşünüyorum.
Bende cok rahatsız olurum ama yapacak bir sey yok. Kıyamam ya hatta uzulurum annesine.

beni ilgilendirmez bana ne vs denmiyo toplumsal hayatta ya da dememek gerekiyo bilemiyorum annemler bir dünya para verdiler apartmana otopark yapılıyomuş ama tüplü arabalara yasak bizim araba tüplü, kv 1.katta oturuyo her ay bilmem ne kadar tamir parası veriyorlar halbuki belki ayda 1 2 defa kullanıyo biraz ılımlı olmak gerek normal. sevisme sesini kimse duymaz zaten ama uykudan uyandırıyosasorun bence. sorun

Yolculuklar icin yaziyorum bunu.
cocugu olmayan oyle yazar, cekemem sustursunlar filan falan.
Ya da kendileri cocuklarini buyutmuslerdir, hatta torunlari da buyumustur.
Herkes kendi cocugu oldugu zaman gorur cekemem ne demekmis.
sanki cogu anne baba, cocugu aglasin istiyor, zevkten dort kose oluyor.
Hey Allahim yaa.

Melek gibi olani gordum demissiniz,
Ben yakin zamanda yolculuk yaptim. 3 ucak toplam yolculuk suresi 22 saat.
Giderken oglum uyudu, bakindi, gikini cikarmadi. Bazen koltukta bazen koltugun onundeki boslukta kendi kendine oynadi.
Donerken ise yolda ateslendi. Gelene kadar ara ara sussa da genelinde mizmizlandi agladi. Insanlari rahatsiz etti.
Simdi giderken ben iyi anneydim, donerken kotu anne oldum oyle mi?
Sizin melek gordugunuz cocuk da baska bir yolculukta rahatsizlanabilir, yolculuk modunda olmayabilir.
Cocuklar robot gibi degil ki, egitirsen olur diye bir mantik yok.
Asiri simarik olmak var, yolculukta aglamakla bir tutulmaz bu.
Agliyorsa demek ki cocuk yoruldu, rahatsiz oldu, ya da bikti yolculuktan. Ondan eriskin gibi sabirli olmasi beklenemez ki.

Aynen canim,
donerken kotu anne olmussun :)
hatta ben yanimda oturan 50 lili yaslarda bir bayanin su sizlanmasini dinlemistim.
cocuguna insan uyutucu ilac verir yolculukta herkesi rahatsiz ettirtmez diye :)

Ben batman ankara arası uçuyorum en son gittiğimde 6 aylıktı mete 1 saat dayanamadılar artık napıyım camdan mı atayım dedim, altı kirli değiştirecek yer yok en azından anadolu jet uçaklarında böyle acıkıyor emziremiyorum emzirme önlügu asla istemiyo şimdi ben 6 aylık bebeğe emzirme önlüğü toplu yaşam alanlarında rahat emişebilmemiz için gerekli diye nasıl anlatayım bana çekmiş demek darlanıyo bebe

Kabin ekibinden izin isteyip arka tarafta emzirebilirsiniz belki. Ben yurtdışına uçuyorum. Bazı istisnai durumlarda kendi görev alanlarına yolcuları alabiliyorlar.

İlk sayfayı ve son sayfayı okuduğumda bende olaya burdan gelindiğini düşündüm.
Başka ne olabilir ki:KK14:
Vuu huuuu o ne ki daha neler var apartman kurallari cercevesinde ayakkabinin kapiya konulmamasindan tut da cocuklarin edebine kadar arkadasim. Konunun basi sesli iliski ile baslayip sonu otobuste aglayan cocuk degil yani ama tuuummm yazilanlara ragmen yine de yorum yapmayacagim. Ay cok zevkli insanlarin gereksiz tartismasini izlemek. Konu sahibi ilk sayfalardan sonra ortalarda yok. E ust komsu o iliskinin ustune kac kez daha iliski yasadi bilinmez ama konu devam ediyor cok eglenceli. Sonunu cok merak ediyorum

yuh be, ben şahit oldum iki kez annesi bebeğini arkada emzirdi.
Belki sizede faydalı olur diye yazdım ama yardımcı olamadım:KK43:

sıkış tepiş zaten koltuk araları ha bide şu var inerken kalkarken kendine bağlıyorsun kıyamete gel. o.zaman

hayır ondan dendi.
bakın mesaj aynen şöyle:

eğer bu da yaşam şeklini eleştirmek değilse ben yaşam şeklini eleştirmek ne demek bilmiyorum.
edit: butona erken bastım....
her neyse bu konu geride kaldı zaten. elbette apartmanda birbirimize saygılı olmalıyız ama birbirimizi de tolöre etmeyi becerebilmeliyiz.

benim ust komsularima kin beslemem sizi neden bu kadar rahatsiz etti.
ben daha nasil anlatabilirim bilmiyorum ama benim ust katimda kucuk capli bi genel ev isletiliyor arkadasim.
ben de onlarin gurultusunu pisligini cekecek kadar geniş ve rahat bi insan degilim.
insani zorla konusturuyorsunuz ya.
isteyen istedigiyle sevissin her gun farkli adamla degil isterse ayni anda bes adamla sevissin ama o sesi ben duymayacagim misafiri bana asilmayacak p.zevengi gecenin yarisi kapima dayanmayacak. anliyor musunuz beni?
yasam şekline saygi diyorsunuz daha, ben efendi gibi yasamayi sectim diye mi sucluyum şimdi.

çocuk ve yolculuk konusu geçince

çok acı bir anımı paylaşmak istedim , ankaraya gidiyorum en arkada bir kadın yanında yaşlı bi amca , çocuk yolculuk boyunca bir dk bile susmadı hep ağladı , kadın sallamıyordu birşey yapamıyordu...

ve diğer yolcuların gözle tacizleri , sürekli arkaya bakıp bakıp duruyorlar off layıp poffluyorlardı ..

yolculuğun sonuna doğru öğrendik ki çocuk hastaymış ve ender rastlanan bir hastalık hatta fazla yaşamaz belki demişler . çok üzüldüm değermiydi yani bir annenin kalbini kırmaya ..

bazen herşey göründüğü gibi değildir ... bunu aklımızdan çıkarmayıp sabır ve hoşgörüyü elden bırakmayalım.. kim bilir annesi ilgilenmiyor sallamıyor etmiyor dediğimiz çocuk ne kadar sallarsan salla yine ağlamayı kesmeyecek cidddi bir hastalığı olan bir bebektir :KK43:

Aynen canim,
donerken kotu anne olmussun :)
hatta ben yanimda oturan 50 lili yaslarda bir bayanin su sizlanmasini dinlemistim.
cocuguna insan uyutucu ilac verir yolculukta herkesi rahatsiz ettirtmez diye :)
o da tümden saçmalamış ,Klasik yaşlı bencilliği yapmış .

benim ust komsularima kin beslemem sizi neden bu kadar rahatsiz etti.
ben daha nasil anlatabilirim bilmiyorum ama benim ust katimda kucuk capli bi genel ev isletiliyor arkadasim.
ben de onlarin gurultusunu pisligini cekecek kadar geniş ve rahat bi insan degilim.
insani zorla konusturuyorsunuz ya.
isteyen istedigiyle sevissin her gun farkli adamla degil isterse ayni anda bes adamla sevissin ama o sesi ben duymayacagim misafiri bana asilmayacak p.zevengi gecenin yarisi kapima dayanmayacak. anliyor musunuz beni?
yasam şekline saygi diyorsunuz daha, ben efendi gibi yasamayi sectim diye mi sucluyum şimdi.

nedense sadece senin kırık lafına takıldılar ne var yani kendine kırık ılık diyen var usturuplu. homoseksüel olsun

o da tümden saçmalamış ,Klasik yaşlı bencilliği yapmış .

evet,
ben de rahatsiz oluyorum, bir cocuk devamli agladiginda yolculukta, ama sonucta kucuk cocuk bu yapilabilecek hic bir sey yok.
ne zaman hasta olucaklari, belli olmuyor.
anneleri zaten perisan oluyor onlarla ilgilenirken, susturmaya calisirken.
bir de insanlar aciktan aciktan laf soyleyince kimbilir ne hissediyorlar.
kulak tikaci diye de bir sey var, takiyorsun kulagina yatiyorsun aslinda.

Yuzsuz insanlar da var tabi, onlardan bahsetmiyorum.

sıkış tepiş zaten koltuk araları ha bide şu var inerken kalkarken kendine bağlıyorsun kıyamete gel. o.zaman
Evet en çok o durumda ağlıyor bebekler. Birde kulakları basınçtan fena oluyor yavrucakların. Allah kolaylık versin. Tez zamanda sağlıkla büyür inşallah da bugünler size güzel bir hatıra kalır :KK66:

X