Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Sevmeyebilir de, ne var ki bunda? İlla herkes çocuk sevmek zorunda mı?

Onu da geçtim de sephora ben çocuk havuzunda büyük tuvaletini yapan çocuk gördüm.

Resmen dibe çöktü baya baya da büyüktü. Yönetim geldi süzgeçle aldı geçti. Görmesek olayı şapır şapır gireceğiz havuza. Sonra çocuğunu WC ye götürmeye üşenen ve havuza yaptıran anne babalar da cabası.

Aslında İsviçre’de bir sistem var. Havuzda tuvaletini yapınca çevren kıpkırmızı olup deşifre ediyor seni. Keşke burada da olsa buna benzer bir şey. İnsan havuza girmeye çekiniyor artık.

hemen at hemen .. onlarda bunu bekliyordu . Allah aşkına sen çocuğunu başka bi otobüste tek başına bırakırmısın ben bırakamam..
Bunu bu şekilde mi algıladın? Tebrikler... Kim bırakır çocuğunu tek başına eğer kendi de gidecekse. Çocuk otobüsü değil, çocuklu ailelere özel otobüsten bahsediyorum.

konu uzamış gitmiş iki satır da ben yazayım bari, konu sahibi kendince yazmış ama uzatmadıkları sürece bir problem yok benim için, ben adamın klozette çıkardığı işeme sesiyle uyandığımı bilirim , tabi ki takır tukur ses çıkarayım bi saat bağırayım olayı rahatsızlık verir, ama beş dakika olan bişey için de bu kadar dert etmeyin kendinize

Genelde girmiyorum zaten ben. Hem denizi daha çok severim, hem de hijyen konusunda tereddütlerim var. Keşke bir sistem olsa cidden, çocuklar havuzu çok seviyor çünkü.

bindiğiniz otobüste yetişkinlere özel bi otobüs yazıyor mu??? yazmıyor değilmi

ozaman 20 saatlik yolu ya paşapaşa çekeceksiniz çoluk çocukla

yada şahsi arabanızla gideceksiniz

Hayır asla değilim özel aracım olsa siz gibilrri hiç çekmem tabi beni rahatsız etmeye hakkı yok kimsenin hele toplu talıma gibi toplumsal kurallarım geçerliliği olan yerlerde

Sevmeyebilir de, ne var ki bunda? İlla herkes çocuk sevmek zorunda mı?
tabiiki de değil ama çocuk gürültüsünü sevmemeyi çocuk sevmemek diye haksız bir şekilde yargılayanlar var .Akdenizde adult oteller var mesela .Demek ki böyle bir ihtiyaç var . Ben tatile gideceğim .Bir yığın mızmız şımarık çocuğun gürültüsüne neden katlanayım .İleride ben de tercih edebilirim .Gayet normal

hazır istek yapıyorken ben de yıkanmayanlar için özel toplu taşıma istiyorum.. hatta kafasında röfle olup da "aman canım hepi topu 10 gün yıkanmıyoruz, zaten şampuan kanserojen" diyen hatun kişiler için de ayrı toplu taşıma istiyorum

Kesinlikle normal. Konu zaten benim yetişkin otellerini tercih etmemden geldi buralara. Şu an çocuğum yok, tercihim bu yönde, çocuğum olursa tercihim ona göre değişecek. Ya da çocuğum belli bir yaşa geldiğinde onunla gideceğim yetişkin otellerine. Ki yaş sınırı 14 diye biliyorum.

Senin için, istekler konusu oldu bu konu office...

plajlarda dikkat ederseniz bir tek Türklerin gürültüsü çıkar. Denize girerler yok boyuma geliyor yok kıçıma geliyor .Yeter be bıktık bu muhabbetten .Çocuklar mızır mızır herşeye ağlar herşeye bağırır .Bu konuda maalesef eksiğiz kabul etmek lazım

uçaklarda hatta farklı ülkelerde bile kalabalık yerlerde bile şıp diye çıkarırsın bizimkileri..

uçaklarda hatta farklı ülkelerde bile kalabalık yerlerde bile şıp diye çıkarırsın bizimkileri..
hani bir film vardı ya kemal sunalı ve bir kamyon dolusu adamı almanya diye istanbula bırakıyorlar .Orada diyor ki yanındaki adama ''bak ilerden gelen adamda türk kesin .Sigara içiyor ve yere tüküriy'' :)

5 km öteden belli ediyor kendini türk insanı zaten

Hayır asla değilim özel aracım olsa siz gibilrri hiç çekmem tabi beni rahatsız etmeye hakkı yok kimsenin hele toplu talıma gibi toplumsal kurallarım geçerliliği olan yerlerde

siz gibiler derken????

hanımefendi o toplu taşıma araçlarına herkes keyiften binmiyor küçücük yavrusuyla,hastası cenazesi olan var

ağlayan bir bebek susmuyorsa ebevyn durduramıyorsa

sizide tahatsız ediyorsa,,

ya siz anne olmamışsınız

yada....

Nasıl plajda havuzda tek Türker’in gürültüsü çıkarmış?

İki tane Rus’un bir fil koca havuzu tek başlarına harman yerine çevirdiklerine şahit olmuşluğum var kaç kez.

Biz de üzerimizden bir Türk kompleksini atamadık gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…