- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Bahsettiğin olay insanlık dışı, haklısın ama otelin çocuk almaması insanlık dışı değil. Çocuksuz otelden çok çocuk alan otel var ülkemizde, yani çocuksuz aileler kısıtlanmıyor. Ama bazı insanlar çevresinde çocuk olmadan tatil yapmak istiyor olabilir, bunun nesi insanlık dışı. İnsanlar çocuk sahibi olmak istemiyor da olabilir bu da mı insanlık dışı? Bahsedilen tesisler zaten gençlere yönelik kurulmuş tesisler, çocuklu ailelerin rahat edebileceği bir alt yapı yok.
yün yorgan örtsünler üzerlerine .. malum kışşevet yaaa duvarlar çok ince rahat rahat Aşk yapamıyoruz bu alemde
Muhtemelen ondandır. Ama bazı insanlar çocuk sevmez, bazı insanlar çocuk sahibi olmak istemez. Onların da huzurla tatil yapacağı ya da yemek yiyeceği ortamlar olması yanlış değil.çocuk sevmemeyi anlamıyorum belki o yüzden belki emzirdiğim için hormonların etkisi...
Muhtemelen ondandır. Ama bazı insanlar çocuk sevmez, bazı insanlar çocuk sahibi olmak istemez. Onların da huzurla tatil yapacağı ya da yemek yiyeceği ortamlar olması yanlış değil.
Ben de şehirler arası otobüslerde özellik ile çocuk sevmem yol cehennem oluyor
çocuklar için ayrı otobüs yapsınlar yorumunu görürsen şaşırmaSiz hiç çocukken seyahet ettiniz mi???
Bi çocuğun hayal dünyası o yolculukta nasıl güzelleşir bilememişsiniz
Ne heyecandır hele gideceği günü saati bilip beklemesi...
Siz hiç çocukken seyahet ettiniz mi???
Bi çocuğun hayal dünyası o yolculukta nasıl güzelleşir bilememişsiniz
Ne heyecandır hele gideceği günü saati bilip beklemesi...
çocuklar için ayrı otobüs yapsınlar yorumunu görürsen şaşırma
maalesef ben bu yüzden otobüse binmeyi düşnmüyorum .. çocuğumu susturamam diye korkarımSiz hiç sürekli ağlayan bağıran çocukla 20 saate yakın yolculuk yaptınız mı ?
Kusura bakmayın ben çekemem sürekli mız mız çocukla saatlerce yolculuk yapmayı
Yapsnlar ne var ki bunda? Hem aileler insanları rahatsız ediyoruz diye gerilmez, ne güzel işte.çocuklar için ayrı otobüs yapsınlar yorumunu görürsen şaşırma
güzelde sence böyle birşey olabilir mi ?Yapsnlar ne var ki bunda? Hem aileler insanları rahatsız ediyoruz diye gerilmez, ne güzel işte.
Yapılanilir de o saatteki otobüsümüz çocuklu aileler ağırlıklı istermisiniz diye sorulabilirYapsnlar ne var ki bunda? Hem aileler insanları rahatsız ediyoruz diye gerilmez, ne güzel işte.
Siz hiç sürekli ağlayan bağıran çocukla 20 saate yakın yolculuk yaptınız mı ?
Kusura bakmayın ben çekemem sürekli mız mız çocukla saatlerce yolculuk yapmayı
hayır genel olarak yorumlardan çıkardığım bir şey o söz.bizler böğürme lafını etmedik konu sahibi inlemeyi tarif ederken o ifadeyi kullandı ki o ses çağrışımarıklık göre yorum yapıyorum çünki geçmişte bekarken böyle bi komşumuz vardı böğürmeye ilaveten gırtlaklanma sesi hatta ben ilk başta evlilik içi tecavüze yirmustum
Firmalara fikir vermek lazım. Gayet ilgi çeker bence. Dur ben mail atayım.güzelde sence böyle birşey olabilir mi ?
hayır genel olarak yorumlardan çıkardığım bir şey o söz.
inleme sesinden çok çığlık çığlığa bir bağırış kastediliyor, en azından benim anladığım bu, çünkü inleme, ahlama ohlama sesine çocuk falan uyanmaz, çocuk uyanmadığı gibi yetişkin de uyanmaz.
sizin komşular da istisnai bir durumdur zaten, size denk gelmiş.
hemen at hemen .. onlarda bunu bekliyorduFirmalara fikir vermek lazım. Gayet ilgi çeker bence. Dur ben mail atayım.