- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
Evet, açıklanması da zor bir durum üstelik.aynen bu yorumun altina imzami atarim :
Sizin özgürlügünüz baskalarinin özgürlügünü kisitladigi an sona erer !!! Iste ana cümle bu !!! Daha cok seygi, daha cok dikkat, daha cok edep, daha cok ahlak , daha cok empati diliyorum bu tür insanlara. Düsünesenize cocugum belki korkacaj ne oluyor diye ??? Hic olacak seymi ???
Sessiz olmaz diyen arkadaşların bilimsel açıdan haklı bi yanı var aslında.
İlişki esnasında yerinde ve dozunda verilen sesli uyaranların ilişkinin verimliliğini, kalitesini ve alınan zevki ciddi oranda arttırdıgını söyleyen bi sürü araştırma var
Hatta yüzdesini de söylerdim ama hatırlamıyorum. Google dan da aratamıyorum, otobüste yan koltuğumdaki adam telefonuma bakmaya çalışıyo görür falan
Bakın benim derdim de bu işte yan koltuğun telefonunu, kitabını, gazetesini gözetleyen insanlar. KK ya yazıyorum arkadaşım sana neSabahki çıtı pıtı konu her yere gitmiş malum ben de derdimi anlatiim dedim
evlenene kadar hep müstakil evde yaşadım çok rahattım, evlendikten sonra 4 katlı bi apartmandayız üst kattakilerden hiç sevişme sesi duymadım ama onun dışında her türlü gürültü mevcut, merdivelrden koştura koştura inerler kapıları çarparlarBöyle bir marjinal yorum ilk defa görüyorum ama haklısınız
Herkes sevişirken şşşşhh sessiz ol sesimiz dışarı gider diyorYapacak bir şey yok rahaatt rahatt sevişmek için size bir müstakil ev şart herkese şart
Ah kıyamam.böyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
hep diken üstündeyim alta yada üste ses gidiyomu diye, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede bazen insan kendisine inlemesine engel olamıyo
sırf bu sebepten bütün çığlık atma, bağırma isteğim hep içime kaçıyo rahat rahat zevkin doruklarınada çıkamıyosun
Allah'ım bize müstakil ev verse çok istiyorum hem kimsenin gürültüsünü duymam,hemde kendim istediğim gibi sevişebilirim
senin gibi cirkin dusuncelilerden iyi can sikintisi giderici bulunamaz. sana da iyi aksamlar.
Bazıları abartılı yaşıyolar tabi, kişisel zevk meselesi.evlenene kadar hep müstakil evde yaşadım çok rahattım, evlendikten sonra 4 katlı bi apartmandayız üst kattakilerden hiç sevişme sesi duymadım ama onun dışında her türlü gürültü mevcut, merdivelrden koştura koştura inerler kapıları çarparlardaha önce böyle gürültülere alışık olmadığım iç,in çok rahatsız oluyorum. bu yüzden her anlamda müstakil ev şart
evet yine utanirim neden utanmayayim? . ayni degil zaten. nasil sokakta insanlar bizi gormesin diye sevismiyorsak evlerimizde de sevisirken seslerimize dikkat edebiliriz. sevisme sesinden neden utaniyorsunuz sorusuna cevapti o sokakta sevisme konusu. madem bu sesler mahrem degil utanilmaz sokakta sevismenin nesi garip?demek istediğim tam olarak buydu işte anne babanızın yanında komşularınızın sinkaflı küfürlerini duysanız utanır mısınız, yoksa bu utanç sadece sevişmeyle mi alakalı?
insanların kendi evlerinde dört duvarlarının arasında yaptıkları bir eylemle sokakta sevişmek aynı şeyler mi sizce? konudaki çift gece saat 4'te kendi yatak odalarında sevişiyorlar, buradan sokakta sevişmeye nasıl varıyoruz? ikisi bana gerçekten alakasız geliyor. hani madem sesli sevişiyorlar o zaman gitsinler sokakta da sevişsinler.... böyle mi yani?
aynı şey değil bana göre ikisi.
ayrıca ben gerçekten sevişen kendim değilsem anne babamın herhangi bir sevişme sesi duymasından rahatsız olmam benim evimde.
Bazıları abartılı yaşıyolar tabi, kişisel zevk meselesi.
Ben yalıtım şart görüşünden yanayım, ne bağıranla bi derdim var ne sesi duyanla. Bence ikisi de mağdur ama yanlış yere çatıyolar
İman gücüyle anırıyor demek istedi heralde.Hakkaten meslek bilgisi bize ne kattı bu konuda? İmam olsa ne doktor olsa ne ona göre nasıl bir yorum farkı olacak?
Neden arkadaşım bizim ortamız yok mu ? Sevişme sesinden de rahatsız olurum kavga sesinden de. o sözü kim söylediyse Allah belasını vermesin zaten ya. her şeye o yazılıyor"Bir kadini sokak ortasında dovebilir hatta öldürebilirsiniz. Ama opersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz " Bu laf çok hoşuma gider. Evinizde kavga kıyamet bagirabilirsiniz bunları çocuğunuzun duymasında hiç sakinca yoktur. Aynı şekilde kavga ederken komsularinizin duyması duvarların inceliği hiçbi önemi yoktur. Ama çocuklarınız sevistiginizi farkedemezler çok ayıp. Komsularimiz duyarsa büyük ahlaksızlık. Apartmanimizda bi kadını olduresiye dovebilirler ama karisamayiz aile meselesi. Apartman komsularimiz her bulduklari şeyi klozete atıp giderleri tikayabilir büyük sorunlar yaratabilir. Ama sabah 4 te üst komşumuz sevisirse bu toplum kurallarına aykırıdır. Uyuyan çocuğumuz hemen uyanıp aman allahim yukarı katta birileri sevisiyor diye düşünup psikolojisi bozulur.
Bana bi kere bi adam klozet adabini anlatmisti =DMatruşka gibi konu içinde konular doğmuş, sıra sahilde otururken yanınıza gelip muhabbet ederek prostatından bahseden yaşlılara gelirse haberdar edin beni lütfen, çok dertliyim.
benimde alt kat komşunun oğlu annesigil evde yokken kız arkadaşını getirirdi gündüz gündüz kızda düdük gibi sürekli öterdi , diğer komşular duyardık kız arkadaşı yine geldi diye ...bir gün eşim evdeyken kız arkadaşı yine geldi ve kız başladı ötleye ...eşime dedim bak komşunun oğlu kız arkadaşını getirdi bu onun sesi adam aşağı bir indi şu radyonun sesini kıs diye .bizde kurtulduk kız arkadaştan ...
Beni de bi incelemeli o bilimSessiz olmaz diyen arkadaşların bilimsel açıdan haklı bi yanı var aslında.
İlişki esnasında yerinde ve dozunda verilen sesli uyaranların ilişkinin verimliliğini, kalitesini ve alınan zevki ciddi oranda arttırdıgını söyleyen bi sürü araştırma var
Hatta yüzdesini de söylerdim ama hatırlamıyorum. Google dan da aratamıyorum, otobüste yan koltuğumdaki adam telefonuma bakmaya çalışıyo görür falan
Bakın benim derdim de bu işte yan koltuğun telefonunu, kitabını, gazetesini gözetleyen insanlar. KK ya yazıyorum arkadaşım sana neSabahki çıtı pıtı konu her yere gitmiş malum ben de derdimi anlatiim dedim
cok ilginc ya yok sessiz olmazmis yok sessiz sevisenler gorev gibi sevisirmis.
yav he he bir siz sevismeyi biliyorsunuz.
Ayrica sevisme sesinden rahatsiz olup kavga cocuk kahkaha vs sesinden rahatsiz olmadigimizi nereden biliyorsunuz?? Hepsinden rahatsiz olma hakkimiz yok mu?
Annem babam yanimdayken gelen inleme sesinden utanacagim tabi ki Madem utanilacak bir sey yok sokaklarda seviselim ne dersiniz?