Sizin bana yazdiginiz benim yazimla paralellik gosteriyor muydu?komşunuzun "kırık" olmasıyla, sevişirken inleyip komşuyu rahatsız etmek arasında bağ kuramadım. burada yazdığınız şeyler konu başlığıyla paralellik göstermiyor.
Kirik derken, nasil anlatayim.
Ben balkonda sigara icerken onumden gecip ne baktin ayol diyen bir erkek.
Ayni anda arabada duran diger arkadaslari da bak kanka sana kiz lazimdi dimi bu iyiymis gidip konusayim mi diyebilecek insanlar.
Ben de ogrenciyim benim evimde de esyam az duvarda saatim bile yok ama kimseye gece dortte sesim gitmez.
Her gun kapima farkli nedenlerden polis dayanmaz.
Ya da iki poset icki sigara(!) icin elin herifine kur yapmam.
Yani ben kimseye bosuna edepsiz demiyorum.
iki poşet içki sigara için kimin kime ne yaptığının kimseyi ilgilendirdiğini sanmıyorum. bunun size zararı var mı?
homofobik olmak kendi tercihinizdir ama sırf bu yüzden bi insanı yargılayamazsınız, ayıptır, vebaldir.
Yemin ediyorum bir konu ancak bu kadar carpitabilinirdi tebrik ediyorum.
Homofobik degilim ben arkadasim.
Benim biseksuel arkadasim da var cevremde de boyle insanlar var.
Sizin kapiniza elin herifi gecenin 3unde dayanip parmagini sallaya sallaya sen beni bu evden kovduramazsin ben seni aticam desin sen de git ona saygi duy o zaman.
İctikleri uyusturucu maddenin etkisiyle ici cikana kadar aglasin ictigi ickiyi de caminin pervazina kussun sen saygi duy beni ilgilendirmez de.
Ya da iki opup koklayip para aldiklari herifler gelsin size asilsin siz de oo ne guzel ozgurluk demokrasi diyip saygida kusur etmeyin.
Vallahi ben mi Turkce konusamiyorum yoksa size gore bunlar cok normal seyler mi ben anlamiyorum.
Ne anlatirken konu nereye geldi ya bunlar dogal seyler mi acaba bende mi sikinti var.
komşunuzun "kırık" olmasıyla, sevişirken inleyip komşuyu rahatsız etmek arasında bağ kuramadım. burada yazdığınız şeyler konu başlığıyla paralellik göstermiyor.
Sizin bana yazdiginiz benim yazimla paralellik gosteriyor muydu?
Homofobik oldugumun senaryosunu ustun guclerinizle yazdiniz sanirim?sizi ilgilendirmediğini söylemişim?
Homofobik oldugumun senaryosunu ustun guclerinizle yazdiniz sanirim?
Ya sevissinler ondan bananede sevistiklerini apartmanca bilmesek iyi yani
Herkesin hayatina yasam tarzina bu denli saygiliyken bana bi haklisin diyememenize cok alindim arkadaslar
Herkesin hayatina yasam tarzina bu denli saygiliyken bana bi haklisin diyememenize cok alindim arkadaslar
Canim benim tesekkurlersonuna kadar haklısın dibine kadar hatta
yani başka birşey yapıyor olmasın sizin komşular, belki siz sevişiyor sanıyorsunuzdur. abi Kırkpınar Güreşlerine merak saldıysa belki...
şaka bir yana muhtemelen komşularınız seslerinin o kadar çıktığının farkında değil, kiminin el ayak parmakları uyuşur, kiminin kulağı uğuldar.