- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
o da iyiymis yaMatruşka gibi konu içinde konular doğmuş, sıra sahilde otururken yanınıza gelip muhabbet ederek prostatından bahseden yaşlılara gelirse haberdar edin beni lütfen, çok dertliyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da iyiymis yaMatruşka gibi konu içinde konular doğmuş, sıra sahilde otururken yanınıza gelip muhabbet ederek prostatından bahseden yaşlılara gelirse haberdar edin beni lütfen, çok dertliyim.
Ben size katılmıyorum. Kendi adıma;"Bir kadini sokak ortasında dovebilir hatta öldürebilirsiniz. Ama opersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz " Bu laf çok hoşuma gider. Evinizde kavga kıyamet bagirabilirsiniz bunları çocuğunuzun duymasında hiç sakinca yoktur. Aynı şekilde kavga ederken komsularinizin duyması duvarların inceliği hiçbi önemi yoktur. Ama çocuklarınız sevistiginizi farkedemezler çok ayıp. Komsularimiz duyarsa büyük ahlaksızlık. Apartmanimizda bi kadını olduresiye dovebilirler ama karisamayiz aile meselesi. Apartman komsularimiz her bulduklari şeyi klozete atıp giderleri tikayabilir büyük sorunlar yaratabilir. Ama sabah 4 te üst komşumuz sevisirse bu toplum kurallarına aykırıdır. Uyuyan çocuğumuz hemen uyanıp aman allahim yukarı katta birileri sevisiyor diye düşünup psikolojisi bozulur.
demek istediğim tam olarak buydu işte anne babanızın yanında komşularınızın sinkaflı küfürlerini duysanız utanır mısınız, yoksa bu utanç sadece sevişmeyle mi alakalı?Annem babam yanimdayken gelen inleme sesinden utanacagim tabi ki Madem utanilacak bir sey yok sokaklarda seviselim ne dersiniz?
Ben size katılmıyorum. Kendi adıma;
Hiç kimse benim yanımda bir kadını dövemez, komşum eşini dövemez, kendim müdahale edemeyecek durumdaysam derhal polisi ararım. Komşum her bulduğunu çöpe atarsa apartman yöneticisine şikayet ederim.
Kimseyi rahatsız edecek sesler çıkartmamaya özen gösterir, aynı özenin bana da gösterilmesini beklerim. Sizin özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünü kısıtladığı an sona erer değil mi? Benim rahat uyuma, dinlenme, kendi değerlerime saygı gösterilmesini bekleme haklarım var. Birbirimize saygılı olmalıyız.
İnsanımızı da tek kalemde harcamayın, haksızlık etmeyin.
Bu olayda da insanların dolaylı olarak bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence farkında değiller.
niye imamlara boyle bir isnatta bulundunuz? yoksa siz mesleginizin icerigine gore mi sevisiyorsunuz? kaldi ki imamlar cin min cikarmaz. din saklabaniyla imami karistirdiniz galiba.Arada okuyup üfleme sesi de geliyordur sanırım fantaziye bak hanım senin içine cin kaçmış ben onu çıkarıyorum sadece şaka kızmayın aman :)
niye imamlara boyle bir isnatta bulundunuz? yoksa siz mesleginizin icerigine gore mi sevisiyorsunuz? kaldi ki imamlar cin min cikarmaz. din saklabaniyla imami karistirdiniz galiba.
Bu yoruma koptuk süpersin !ya bacım senin şu an yaptığının buraya kebap fotoğrafı atmaktan farkı yok.
olan var olmayan var ya. hayret bi şey.
okudum okudum. o cirkin tespitinizin arkasina saka diyerek siginmissiniz.Neden sorusunun cevabı sonun da zaten yazıyor lütfen tekrar okuyun...
Böyle bir marjinal yorum ilk defa görüyorum ama haklısınızböyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
hep diken üstündeyim alta yada üste ses gidiyomu diye, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede bazen insan kendisine inlemesine engel olamıyo
sırf bu sebepten bütün çığlık atma, bağırma isteğim hep içime kaçıyo rahat rahat zevkin doruklarınada çıkamıyosun
Allah'ım bize müstakil ev verse çok istiyorum hem kimsenin gürültüsünü duymam,hemde kendim istediğim gibi sevişebilirim
okudum okudum. o cirkin tespitinizin arkasina saka diyerek siginmissiniz.
Sessiz olmaz diyen arkadaşların bilimsel açıdan haklı bi yanı var aslında.cok ilginc ya yok sessiz olmazmis yok sessiz sevisenler gorev gibi sevisirmis.
yav he he bir siz sevismeyi biliyorsunuz.
Ayrica sevisme sesinden rahatsiz olup kavga cocuk kahkaha vs sesinden rahatsiz olmadigimizi nereden biliyorsunuz?? Hepsinden rahatsiz olma hakkimiz yok mu?
Annem babam yanimdayken gelen inleme sesinden utanacagim tabi ki Madem utanilacak bir sey yok sokaklarda seviselim ne dersiniz?
böyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
hep diken üstündeyim alta yada üste ses gidiyomu diye, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede bazen insan kendisine inlemesine engel olamıyo
sırf bu sebepten bütün çığlık atma, bağırma isteğim hep içime kaçıyo rahat rahat zevkin doruklarınada çıkamıyosun
Allah'ım bize müstakil ev verse çok istiyorum hem kimsenin gürültüsünü duymam,hemde kendim istediğim gibi sevişebilirim
böyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
senin gibi cirkin dusuncelilerden iyi can sikintisi giderici bulunamaz. sana da iyi aksamlar.Can sıkıntını ya da saldırganlığını sergileyecek başka birini bul iyi akşamlar