Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

"Bir kadini sokak ortasında dovebilir hatta öldürebilirsiniz. Ama opersen toplum buna tepki gösterir. Çünkü değerleri olan bir toplumuz " Bu laf çok hoşuma gider. Evinizde kavga kıyamet bagirabilirsiniz bunları çocuğunuzun duymasında hiç sakinca yoktur. Aynı şekilde kavga ederken komsularinizin duyması duvarların inceliği hiçbi önemi yoktur. Ama çocuklarınız sevistiginizi farkedemezler çok ayıp. Komsularimiz duyarsa büyük ahlaksızlık. Apartmanimizda bi kadını olduresiye dovebilirler ama karisamayiz aile meselesi. Apartman komsularimiz her bulduklari şeyi klozete atıp giderleri tikayabilir büyük sorunlar yaratabilir. Ama sabah 4 te üst komşumuz sevisirse bu toplum kurallarına aykırıdır. Uyuyan çocuğumuz hemen uyanıp aman allahim yukarı katta birileri sevisiyor diye düşünup psikolojisi bozulur.
Ben size katılmıyorum. Kendi adıma;

Hiç kimse benim yanımda bir kadını dövemez, komşum eşini dövemez, kendim müdahale edemeyecek durumdaysam derhal polisi ararım. Komşum her bulduğunu çöpe atarsa apartman yöneticisine şikayet ederim.

Kimseyi rahatsız edecek sesler çıkartmamaya özen gösterir, aynı özenin bana da gösterilmesini beklerim. Sizin özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünü kısıtladığı an sona erer değil mi? Benim rahat uyuma, dinlenme, kendi değerlerime saygı gösterilmesini bekleme haklarım var. Birbirimize saygılı olmalıyız.

İnsanımızı da tek kalemde harcamayın, haksızlık etmeyin.

Bu olayda da insanların dolaylı olarak bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence farkında değiller.

Biz de esimle evlenecegimiz zaman bir ev tutmustuk allahim evin sahibi duvarlar cok ince sohbet muhabbet her türlü ses rahat duyuluyor demisti durup durup duvarlarin ince olduguna degindi adamin gözü korkmustu zaar :)

cok ilginc ya yok sessiz olmazmis yok sessiz sevisenler gorev gibi sevisirmis.

yav he he bir siz sevismeyi biliyorsunuz.

Ayrica sevisme sesinden rahatsiz olup kavga cocuk kahkaha vs sesinden rahatsiz olmadigimizi nereden biliyorsunuz?? Hepsinden rahatsiz olma hakkimiz yok mu?

Annem babam yanimdayken gelen inleme sesinden utanacagim tabi ki Madem utanilacak bir sey yok sokaklarda seviselim ne dersiniz?

Çok tuhaf bi durum hoşdeğil ama engel olmalda zor en iyisi not bırakıp kaçmak :63:Siz üst katı duyuyorsunuz bizim duvarlar okadar inceki yan apartmanı duyuyorum inanın :KK53:Kıkırdamalar konuşmalar bide bizim yatak odamızın duvarı yan apartmanın mutfak duvarında kadın tangur tungur sabaha kadar mutfakda:KK12: Alışdım artık:KK45:Yan dairedeki komşularım sanki bizim salondalar diyorum onlara dikkatli konuşun diye :KK14:Olan bize olan bize oluyor ne yatak odasında ne salonda rahat yok:-)

Annem babam yanimdayken gelen inleme sesinden utanacagim tabi ki Madem utanilacak bir sey yok sokaklarda seviselim ne dersiniz?
demek istediğim tam olarak buydu işte anne babanızın yanında komşularınızın sinkaflı küfürlerini duysanız utanır mısınız, yoksa bu utanç sadece sevişmeyle mi alakalı?
insanların kendi evlerinde dört duvarlarının arasında yaptıkları bir eylemle sokakta sevişmek aynı şeyler mi sizce? konudaki çift gece saat 4'te kendi yatak odalarında sevişiyorlar, buradan sokakta sevişmeye nasıl varıyoruz? ikisi bana gerçekten alakasız geliyor. hani madem sesli sevişiyorlar o zaman gitsinler sokakta da sevişsinler.... böyle mi yani?
aynı şey değil bana göre ikisi.
ayrıca ben gerçekten sevişen kendim değilsem anne babamın herhangi bir sevişme sesi duymasından rahatsız olmam benim evimde.

aynen bu yorumun altina imzami atarim :
Ben size katılmıyorum. Kendi adıma;

Hiç kimse benim yanımda bir kadını dövemez, komşum eşini dövemez, kendim müdahale edemeyecek durumdaysam derhal polisi ararım. Komşum her bulduğunu çöpe atarsa apartman yöneticisine şikayet ederim.

Kimseyi rahatsız edecek sesler çıkartmamaya özen gösterir, aynı özenin bana da gösterilmesini beklerim. Sizin özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünü kısıtladığı an sona erer değil mi? Benim rahat uyuma, dinlenme, kendi değerlerime saygı gösterilmesini bekleme haklarım var. Birbirimize saygılı olmalıyız.

İnsanımızı da tek kalemde harcamayın, haksızlık etmeyin.

Bu olayda da insanların dolaylı olarak bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence farkında değiller.

Sizin özgürlügünüz baskalarinin özgürlügünü kisitladigi an sona erer !!! Iste ana cümle bu !!! Daha cok seygi, daha cok dikkat, daha cok edep, daha cok ahlak , daha cok empati diliyorum bu tür insanlara. Düsünesenize cocugum belki korkacaj ne oluyor diye ??? Hic olacak seymi ???

Arada okuyup üfleme sesi de geliyordur sanırım fantaziye bak hanım senin içine cin kaçmış ben onu çıkarıyorum :KK70: sadece şaka kızmayın aman :)
niye imamlara boyle bir isnatta bulundunuz? yoksa siz mesleginizin icerigine gore mi sevisiyorsunuz? kaldi ki imamlar cin min cikarmaz. din saklabaniyla imami karistirdiniz galiba.

böyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
hep diken üstündeyim alta yada üste ses gidiyomu diye, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede bazen insan kendisine inlemesine engel olamıyo
sırf bu sebepten bütün çığlık atma, bağırma isteğim hep içime kaçıyo rahat rahat zevkin doruklarınada çıkamıyosun
Allah'ım bize müstakil ev verse çok istiyorum hem kimsenin gürültüsünü duymam,hemde kendim istediğim gibi sevişebilirim

Ya ovlaka ile yukarı hafifçe 1-2 kere vurma fikri iyi bir fikir anlarlar diye umuyorum yada kadını tek yakala ve merhaba alt komşunuzum , Gece KONUŞMA sesleriniz bizi biraz rahatsız etti uyarmak istedim de :KK23::KK53:

böyle konular çok sık açılıyo ben her seferinde üzerime alınıyorum sanki bana söyleniyomuş gibi
hep diken üstündeyim alta yada üste ses gidiyomu diye, çok dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede bazen insan kendisine inlemesine engel olamıyo
sırf bu sebepten bütün çığlık atma, bağırma isteğim hep içime kaçıyo rahat rahat zevkin doruklarınada çıkamıyosun
Allah'ım bize müstakil ev verse çok istiyorum hem kimsenin gürültüsünü duymam,hemde kendim istediğim gibi sevişebilirim
Böyle bir marjinal yorum ilk defa görüyorum ama haklısınız :KK53: :KK70:
Herkes sevişirken şşşşhh sessiz ol sesimiz dışarı gider diyor :KK48: Yapacak bir şey yok rahaatt rahatt sevişmek için size bir müstakil ev şart herkese şart :KK16::KK53:

cok ilginc ya yok sessiz olmazmis yok sessiz sevisenler gorev gibi sevisirmis.

yav he he bir siz sevismeyi biliyorsunuz.

Ayrica sevisme sesinden rahatsiz olup kavga cocuk kahkaha vs sesinden rahatsiz olmadigimizi nereden biliyorsunuz?? Hepsinden rahatsiz olma hakkimiz yok mu?

Sessiz olmaz diyen arkadaşların bilimsel açıdan haklı bi yanı var aslında.

İlişki esnasında yerinde ve dozunda verilen sesli uyaranların ilişkinin verimliliğini, kalitesini ve alınan zevki ciddi oranda arttırdıgını söyleyen bi sürü araştırma var :KK53:

Hatta yüzdesini de söylerdim ama hatırlamıyorum. Google dan da aratamıyorum, otobüste yan koltuğumdaki adam telefonuma bakmaya çalışıyo görür falan:KK20:

Bakın benim derdim de bu işte yan koltuğun telefonunu, kitabını, gazetesini gözetleyen insanlar. KK ya yazıyorum arkadaşım sana ne:63: Sabahki çıtı pıtı konu her yere gitmiş malum ben de derdimi anlatiim dedim:confused:

resmen içim. acıdı şu an da geyik değil valla üzüldüm bir gram zevk alacam diye bu ne çile beah

X