Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Zincirleme reaksiyon olmuş

ben öğrenci apartmanında otururken bu prezervatifleri şişirip şişirip sağa sola balon gibi atıyolardı. balkonda bulmuştuk. insanların fantezi dünyası çok geniş.

canım onların fantazi dünyası geniş değil. tıp, eczacılık gibi fakültelerde promosyon dağıtılır genelde. yokluktan işte naaapcan

ben öğrenci apartmanında otururken bu prezervatifleri şişirip şişirip sağa sola balon gibi atıyolardı. balkonda bulmuştuk. insanların fantezi dünyası çok geniş.

Kullanımına uygun durumlar vuku bulmayınca ellerindeki zulaları bebelere balon şeklinde değerlendirmişler

Bir toplumda yaşarken o toplumun kurallarına uymaya dikkat etmezsek dışlanırız. Aynı şekilde toplu yaşam alanlarında da karşımızdakinin yaşam şartlarını olumsuz etkilediğimizde ayiplanıp dislandığımız gibi.
O yüzden, mümkün mertebe dikkat etmeliyiz ki karşımızdaki de aykırı sayılacak birsey yaptığında ona da ikaz hakkımız doğsun.
Bir aile kavga ettiğinde, bir çift ilişki sırasında ses çıkarıp apartmanın fiziki yapısını kale almiyorsa bundan dolayı alacağı uyarıyı da önemsemiyordur ya da bilmiyordur.
Cinsellik bir çiftin özelidir. Dışarıya mümkün mertebe belli etmemek bir gerekliliktir. Doğal ihtiyaç çocuklar da duysun nolacak tarzı yaklaşım içinde bulunanları çocuk psikolojisi öğrenmeye çağırıyorum.
Kavga, şiddet ya da cinsel görsel ya da duyumsal ogretiler çocuk psikolojisi için ciddi hasardır.
Yetişkinler için dikkat etmiyorsak bile en azindan bu konularda çocuklar için dikkatli olmamız gerekli.

let's ın ucuzluguna aldanıp almıstı eşim bır kac kere ama begenmedım acıkcası ,, eee ne demısler ucuzun etın yahnısı yenmezmıs :)

Sevişmek doğal bişeydir inlemek hatta çığlık atmak beraber duş almak bunların hepsi doğal insanı şeylerdir. Bizde sevisiyoruz ama insan gibi demenin bi manası yok böyle konularda. Insanligi duvarlar arasına tikanlar utansın. Birileri sessiz sedasız sevisiyor diye herkes öyle yapmak zorunda degil komsum bana gelip not yapistirsa tiklatsa bilmemne yapsa çokta kötü tepki veririm. Evlerimiz içlerinde özgürce yasayabilelim diye varlar evli ve meraklı komsularimiz ay gecenin 4 ünde sevistiler desin diye değil. Uyuyo olsaniz duymazdiniz cocuklarinizda o sese saat 4 te kalkmaz merak etmeyin. Kulak tikaclari tavsiye ederim

Birde en sonunda nara atmaz mı.

Ağlayanlarda varmış duyduğum kadarıyla :)

gecenin bi yarısı son ses müzik dinlemekte doğal birşeydir..

bızde kabını çöpe iç kısmını klozete atıyoruz cogu zaman aklıma gelır ya tıkanırsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…