hahahhhe tırtıklı bide
içimden dedim kız zilli tırtıklı senin neyine önce o bıyıklarını bi al
Kızlar apartman duvarları ince hoş görelim.
Yıllar önce konu sahibinin yaşattığı sorunu ben üst kpmşuma yaşatmışım.
Komşum sonra anlattı.
Tam seviştik bitti siz başladınız .
Tekrar canım istedi. Kaldırdım kocayıı bi daha seviştik dedi.
Güldük geçtik. Sonrasında dikkat etmeye gayret Ettik.
Bu konu çok su götürür. Kavga sesıne yeğlerim inleme sesini.
ben öğrenci apartmanında otururken bu prezervatifleri şişirip şişirip sağa sola balon gibi atıyolardı. balkonda bulmuştuk. insanların fantezi dünyası çok geniş.
canım onların fantazi dünyası geniş değil. tıp, eczacılık gibi fakültelerde promosyon dağıtılır genelde. yokluktan işte naaapcan
ben öğrenci apartmanında otururken bu prezervatifleri şişirip şişirip sağa sola balon gibi atıyolardı. balkonda bulmuştuk. insanların fantezi dünyası çok geniş.
Tıkanırsa tesisatçı çok eğlenir.Bunları nereye atıyor millet?
Biz klozete atıyoruz içindekiyle beraber sifonuda çektikmi tamamUmarım tıkanmaz bir gün
bi poşete koyup çöpe .. kız tıkanacak klozetin..Bunları nereye atıyor millet?
Biz klozete atıyoruz içindekiyle beraber sifonuda çektikmi tamamUmarım tıkanmaz bir gün
Sevisirken abarti sekilde inlemem, inlemek daha cok bozuyor konsantremiHer insanin seksten hoslanma sekli farklidir, kimi sesten hoslanir, kimi sadece gorsellikten hoslanir, kimi dokunmaktan vs vs. İnleyene de tutup neden inliyorsun denilmez. Ben diyemem, ama komsuyla iletisim iyi olursa bu tur seyler soylenebilir, en azindan konusu acildiginda saka yollu olsa bile soylenebilir.
Esimle banyo yapmak enn sevdigim seylerden biridir bu aradaSorun sevisirken inleyenlerde degil arkadaslar, sorun apartmanlarin yapisinda. O yuzden kimseye kin beslemem bu tur konularda. Komsum gecen gun esiyle kavga etti, sesler geldi o kadar uzuldum ki aglama sesleri geldi cok fena. Kavga yerine sevismelerini yeglerdim mesela
gecenin bi yarısı son ses müzik dinlemekte doğal birşeydir..Sevişmek doğal bişeydir inlemek hatta çığlık atmak beraber duş almak bunların hepsi doğal insanı şeylerdir. Bizde sevisiyoruz ama insan gibi demenin bi manası yok böyle konularda. Insanligi duvarlar arasına tikanlar utansın. Birileri sessiz sedasız sevisiyor diye herkes öyle yapmak zorunda degil komsum bana gelip not yapistirsa tiklatsa bilmemne yapsa çokta kötü tepki veririm. Evlerimiz içlerinde özgürce yasayabilelim diye varlar evli ve meraklı komsularimiz ay gecenin 4 ünde sevistiler desin diye değil. Uyuyo olsaniz duymazdiniz cocuklarinizda o sese saat 4 te kalkmaz merak etmeyin. Kulak tikaclari tavsiye ederim
Vallahi kayınvalidemde 8 ay kaldım gece duşa girerken utanırdım.Kaynım yan odada diye yere yatak seriyordum ben mi çok ince fikirliyim,millet mi rahat? çözemedim.