Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşim olsa öldürürdü ya ... çok ayıp şoklardayım .. millet dengesizleşmiş yemin ediyorum ya
Ahaha bir de bim prezervatifi...
benim eşim olsa öldürürdü ya ... çok ayıp şoklardayım .. millet dengesizleşmiş yemin ediyorum ya
ahahaha komşuların 9 aya kadar bebesi olmasa bariAhah bir de bim prezervatifi...
İyi ki kullandigini yapistirmamis mermere
aşağı sallamışlar kullanılmışı da sokağa düştü zaar bu güzel asılı kalmış bizim pervazda
iğrenç yaa..aşağı sallamışlar kullanılmışı da sokağa düştü zaar bu güzel asılı kalmış bizim pervazda
Olmaz olmaz, kamyon lastiğinden hallice onlar...ahahaha komşuların 9 aya kadar bebesi olmasa bari
ay hiçmi düşünmüyorlar .. dışarıda çocuklar anlamaz elini sürer diye. . . bu kadar düşüncesizlik yok yaOhaaa kullanılmısınıdamı camdan atmıslar yani yuh
ondan dedim ya kamyon lastiği gibi değil daha çok makarna süzgeci gibidir onlarOlmaz olmaz, kamyon lastiğinden hallice onlar...
Edit: Olurmuş... 5 çocuk maşallah...
Bir de tırtıklı
bence bu insanlarla alakalı.. .benim duvar kalın üst kattada kimse oturmuyor alt kattada.. ama yinede dikkat ediyorum .. kimileri çift daire altta üstte oturan var ama o anki zevkini düşünür..Kızlar apartman duvarları ince hoş görelim.
Yıllar önce konu sahibinin yaşattığı sorunu ben üst kpmşuma yaşatmışım.
Komşum sonra anlattı.
Tam seviştik bitti siz başladınız .
Tekrar canım istedi. Kaldırdım kocayıı bi daha seviştik dedi.
Güldük geçtik. Sonrasında dikkat etmeye gayret Ettik.
Bu konu çok su götürür. Kavga sesıne yeğlerim inleme sesini.
Sağlıklıları süzüyor herlade. Patırpatır 5 çocuk olduğuna göre. Bebek yapmak isteyenler let's kullansınondan dedim ya kamyon lastiği gibi değil daha çok makarna süzgeci gibidir onlar