- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
valla ben anne babası yanında öpüşen bir çocuktum (aazından mı öbmüş, he ya aazından öbmüş) psikolojimin fabrika ayarlarına da bir şey olmadı şahsen.
hatta annemle babamı bir kez basmışlığım bile var yanihafiften obsesif olsam da başka bir sorunum yok çok şükür düşünün kendi anam babam yani.
çocuklar sanıldığı kadar hassas değildir, iki inleme sesi duydu diye Charles Manson'a bağlamaz çocuk.
hahahahahahÇocukken anne babama kızdığımda onların yatağının altında uyurdum onları gıcık etmek için :)
Müzik kulaklık takılıp pekala dinlenebilir :) evet insanın cani o saatte müzik açmak isteyebilir bunun alternatif bi çözümü var. Agizlarini mi bantlasin insanlar alternatif çözüm olarak :) ayrıca madem apartman kuralları önce copunu nereye aticagini öğrensin konu sahibi bence komşusunun 4 te yaptığı 5 dk cik sesten bişey olmaz ama kendi attığı plastik coplerden bütün apartmanın giderleri tikanabilir.gecenin bi yarısı son ses müzik dinlemekte doğal birşeydir..
sevişirken bağırmak zevktendir. hastalığından bağırmıyorki. . anlayışlı olalım bence ayıp şeyler bunlar yaa. biraz daha sessiz olunabilir... normal ses tonuyla olsa aşağıdaki duymaz.Müzik kulaklık takılıp pekala dinlenebilir :) evet insanın cani o saatte müzik açmak isteyebilir bunun alternatif bi çözümü var. Agizlarini mi bantlasin insanlar alternatif çözüm olarak :) ayrıca madem apartman kuralları önce copunu nereye aticagini öğrensin konu sahibi bence komşusunun 4 te yaptığı 5 dk cik sesten bişey olmaz ama kendi attığı plastik coplerden bütün apartmanın giderleri tikanabilir.
Klozete atmayın tıkanır benden söylmesi,eski evimiz biraz aksiyonlu idiBunları nereye atıyor millet?
Biz klozete atıyoruz içindekiyle beraber sifonuda çektikmi tamamUmarım tıkanmaz bir gün
bi poşete koyup çöpe .. kız tıkanacak klozetin..
her gün mü ? waaoooww. bırak garibanları.ses çıkaramayanlar utansınHer gün sopaylada vuramayız ki
Peki akşam 8 uygun mu yüksek sesli sevişmek için?Herkes de sevismenin tabu olmadigini ispatlamaya calisiyor masallah.
Gecenin dordunde ust katimdaki anirarak sevismesin, colugu cocugu pat pat kosturmasin, yuksek sesli muzik dinlemesin, kavga etmesin kahkaha atmasin ya da sesli gaz cikarmasin.
Bi zahmet saat gec oldugunda herkes agzina k.çina basina sahip ciksin.
Kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil.
Sen sevisirken haykirmakta ozgursen ben de o saatte uyumakta ozgurum.
İnsan icinde yasiyorsak herkes dikkat edecek.
Bunun savunulucak neresi var allah askina?
Ust kattaki imamin sevisirken nirvanaya ulastigini bilmek istemiyorum ben, yan komsu Murtazanin da karisini yikarken nerelerini ovmasi gerektigi beni alakadar etmiyor?
Bu is bu kadar basit.
Yurtdisinda mi yasiyorsunuz? Neresi merak ettim.Biz binaya tasininca apartman gorevlisi gece saat 11den sonra gurultunun yasak oldugunu soyledi ses cikarsan eger uyari aliyorsun onu da dikkate almazsan polis geliyoryani apartmanin kurallari olmasi gerek baska turlu cozulmez
Yurtdisinda mi yasiyorsunuz? Neresi merak ettim.
Simdi dusundum de tam is ustundeyken polislerin kapiyi kirip iceri daldiklarini.
Ava giderken avlanmak diye ben buna derim.
Yurtdisinda mi yasiyorsunuz? Neresi merak ettim.
Simdi dusundum de tam is ustundeyken polislerin kapiyi kirip iceri daldiklarini.
Ava giderken avlanmak diye ben buna derim.
Yada eller yukarı donlar aşa- yat yat yat
+ abi biz yatıyoduk zaten
Orasi hangi ulke diye dusunuyordum ki uyenin profiline baktim Rusyaymis....
Vay anasını, medeniyetin dibine vurmuşuz.
Ne memleket arkadaş!Orasi hangi ulke diye dusunuyordum ki uyenin profiline baktim Rusyaymis.Polislerin hayati ne de renklidir ama orada.