Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

bebeğin ağlaması insanın kontrolü altında olan birşey değil ki.. ama sevişirken insanın ses çıkarıp çıkarmaması kendi elinde olan bişey o zaman evde misafir yatılıya kaldığındada ses çıkarsınlar ? .. çok ses çıkarmak istiyorlarsa otele gitsinler. o zaman..

bebeğim ağladığında salona götürüyorum dedim 1000 kere yazayım mı daha yatak odalarına zıt koridorda salonlarımız. ayrca 10 aylık bebekle koca kadın bir mi pess

Vah vahh maalesef banyoda hem yıkanıp hem de konuşan insanlar var valla şu an şok oldum ya. Bunlar nasıl yıkanırlar? Hadi yıkandılar nasıl konuşurlar nomıssızlar
Ya hakikaten ciddi misiniz???

valla ben banyo yaparken konuşuyorum..

Sevisirken abarti sekilde inlemem, inlemek daha cok bozuyor konsantremi Her insanin seksten hoslanma sekli farklidir, kimi sesten hoslanir, kimi sadece gorsellikten hoslanir, kimi dokunmaktan vs vs. İnleyene de tutup neden inliyorsun denilmez. Ben diyemem, ama komsuyla iletisim iyi olursa bu tur seyler soylenebilir, en azindan konusu acildiginda saka yollu olsa bile soylenebilir.
Esimle banyo yapmak enn sevdigim seylerden biridir bu arada Sorun sevisirken inleyenlerde degil arkadaslar, sorun apartmanlarin yapisinda. O yuzden kimseye kin beslemem bu tur konularda. Komsum gecen gun esiyle kavga etti, sesler geldi o kadar uzuldum ki aglama sesleri geldi cok fena. Kavga yerine sevismelerini yeglerdim mesela

Benim yatak odam yan komşunun çamaşır odası, öbür taraftaki komşumun yatak odası benim 12 metre ilerdeki banyom. KArşı komşumun salonu yan komşumun yatak odası. Bu yüzden hiç ses falan çıkmıyor. Ben duymuyorum

Tek rahatsız olduğum çocukların bağırması....

Edit: Anlatım ilginç oldu

pigme evlen sevis canım istediğin yerde.

sorun ben evlenip sevişince çözülmeyecek ki. ben evlenince de "bunlar yeni evli, kesin çatır çatır sevişirler" diye kulağı benim yatak odamda olan komşum olabilir, "bebek yani ne var ehe ehe" düşüncesiyle gecenin bilmem kaçında cıyak cıyak ağlama sesine katlanmam gerektiğini düşünen komşum olabilir, "insanlar tartışır ne var" mantığıyla bağır çağır, küfür kıyamet kavga eden komşum olabilir.

şu an tartıştığımız şey benim salonda sevişmek istemem değil. sevişmek için devletten izin alıp almamam gerektiğini de tartışmıyoruz. lütfen saptırmayalım.

Bu yorum sapikca mi yoksa cok mu iyi niyetli bilemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…