Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

valla ben anne babası yanında öpüşen bir çocuktum (aazından mı öbmüş, he ya aazından öbmüş) psikolojimin fabrika ayarlarına da bir şey olmadı şahsen.
hatta annemle babamı bir kez basmışlığım bile var yani:KK59: hafiften obsesif olsam da başka bir sorunum yok çok şükür :confused: düşünün kendi anam babam yani.
çocuklar sanıldığı kadar hassas değildir, iki inleme sesi duydu diye Charles Manson'a bağlamaz çocuk.

Çocukken anne babama kızdığımda onların yatağının altında uyurdum onları gıcık etmek için :)

Herkes de sevismenin tabu olmadigini ispatlamaya calisiyor masallah.
Gecenin dordunde ust katimdaki anirarak sevismesin, colugu cocugu pat pat kosturmasin, yuksek sesli muzik dinlemesin, kavga etmesin kahkaha atmasin ya da sesli gaz cikarmasin.
Bi zahmet saat gec oldugunda herkes agzina k.çina basina sahip ciksin.
Kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil.
Sen sevisirken haykirmakta ozgursen ben de o saatte uyumakta ozgurum.
İnsan icinde yasiyorsak herkes dikkat edecek.
Bunun savunulucak neresi var allah askina?
Ust kattaki imamin sevisirken nirvanaya ulastigini bilmek istemiyorum ben, yan komsu Murtazanin da karisini yikarken nerelerini ovmasi gerektigi beni alakadar etmiyor?
Bu is bu kadar basit.

gecenin bi yarısı son ses müzik dinlemekte doğal birşeydir..
Müzik kulaklık takılıp pekala dinlenebilir :) evet insanın cani o saatte müzik açmak isteyebilir bunun alternatif bi çözümü var. Agizlarini mi bantlasin insanlar alternatif çözüm olarak :) ayrıca madem apartman kuralları önce copunu nereye aticagini öğrensin konu sahibi bence komşusunun 4 te yaptığı 5 dk cik sesten bişey olmaz ama kendi attığı plastik coplerden bütün apartmanın giderleri tikanabilir.

Müzik kulaklık takılıp pekala dinlenebilir :) evet insanın cani o saatte müzik açmak isteyebilir bunun alternatif bi çözümü var. Agizlarini mi bantlasin insanlar alternatif çözüm olarak :) ayrıca madem apartman kuralları önce copunu nereye aticagini öğrensin konu sahibi bence komşusunun 4 te yaptığı 5 dk cik sesten bişey olmaz ama kendi attığı plastik coplerden bütün apartmanın giderleri tikanabilir.
sevişirken bağırmak zevktendir. hastalığından bağırmıyorki. . anlayışlı olalım bence ayıp şeyler bunlar yaa. biraz daha sessiz olunabilir... normal ses tonuyla olsa aşağıdaki duymaz.

Biz binaya tasininca apartman gorevlisi gece saat 11den sonra gurultunun yasak oldugunu soyledi ses cikarsan eger uyari aliyorsun onu da dikkate almazsan polis geliyor :KK33: yani apartmanin kurallari olmasi gerek baska turlu cozulmez

Bunları nereye atıyor millet?

Biz klozete atıyoruz içindekiyle beraber sifonuda çektikmi tamam :KK66: Umarım tıkanmaz bir gün :KK43:
Klozete atmayın tıkanır benden söylmesi,eski evimiz biraz aksiyonlu idi:KK48:Yukarıdan gelen bütün borular tıkandı,banyo tuvalet bizden kaynaklı değil yukarı katlardan anlaşıldığı tıkandığı gelen tesisatçı öyle dedi ve içinden ne ararsan çıktı.:p:KK55::KK55:

Herkes de sevismenin tabu olmadigini ispatlamaya calisiyor masallah.
Gecenin dordunde ust katimdaki anirarak sevismesin, colugu cocugu pat pat kosturmasin, yuksek sesli muzik dinlemesin, kavga etmesin kahkaha atmasin ya da sesli gaz cikarmasin.
Bi zahmet saat gec oldugunda herkes agzina k.çina basina sahip ciksin.
Kimse kimsenin gurultusunu cekmek zorunda degil.
Sen sevisirken haykirmakta ozgursen ben de o saatte uyumakta ozgurum.
İnsan icinde yasiyorsak herkes dikkat edecek.
Bunun savunulucak neresi var allah askina?
Ust kattaki imamin sevisirken nirvanaya ulastigini bilmek istemiyorum ben, yan komsu Murtazanin da karisini yikarken nerelerini ovmasi gerektigi beni alakadar etmiyor?
Bu is bu kadar basit.
Peki akşam 8 uygun mu yüksek sesli sevişmek için?
Sevişmenin tabu olmadığını ıspatlamaya çalışmıyoruz, siz tabu olduğunu mu ıspatlamaya çalışıyorsunuz?
Bakın bu işin malesef ki orta yolu yok. Ben sesli sevişmek istiyorsam sevişirim, bu benim evimde özel alanımda yaptığım bir eylem. Sesin oraya buraya gitmesi benim sorunum değil, binanın yalıtım sorunu. Ama son ses müzik dinleyemem günün hangi saatinde olursa olsun. İnsan sesi 60 db, müzik sesi 100-120 db. İkisini kıyaslamak bile çok saçma. Müzik dinlediğim için şikayet edilebilirim ama seviştiğim için edilemem,edilmemeliyim..
Burası benim evim, benim özel alanım.. Burda yaptığım eylemlerin karşı tarafı rahatsız etmesi dediğim gibi çok absürt bir durum değilse beni ilgilendirmez. Evimde eşimle duş alamayacaksam ne yapayım ben o evi? Hadi yatak odasına izolasyon yaptıralım banyoyu nasıl yapacağız. Toplum kurallarına uygun yaşamak ne kadar önemliyse, toplum içinde birbirimizi idare etmek de o kadar önemli.

Biz binaya tasininca apartman gorevlisi gece saat 11den sonra gurultunun yasak oldugunu soyledi ses cikarsan eger uyari aliyorsun onu da dikkate almazsan polis geliyor :KK33: yani apartmanin kurallari olmasi gerek baska turlu cozulmez
Yurtdisinda mi yasiyorsunuz? Neresi merak ettim.:KK51:
Simdi dusundum de tam is ustundeyken polislerin kapiyi kirip iceri daldiklarini. :rolleyes:
Ava giderken avlanmak diye ben buna derim.

Buraya sessiz sevişilmez tarzı yorum yazanlara da çok güldüm, hem sessiz ya da fazla ses çıkarmayıp hem de bir yandan sevişile de bilir bence. Ha aynı anda hem sessiz olup hem de o işi yapamıyorum diyorsan yani iki işi aynı anda yapamıyorsan o da senin beceriksizliğin; müstakil bir yerde git yaşa o zaman. Akıllı bir insan bu ikisini aynı anda yapabilir, bundan zevk de alabilir yani hem komşunu rahatsız etmemiş olursun hem de kendi keyfine bakmış olursun.

Bu gürültüyü çoluk çocuk gürültüsüyle bir tutanlara diyecek laf yok zaten.

Hiç başıma gelmedi ama başıma gelse gecenin bir yarısı ister sevişme gürültüsü olsun, ister televizyon, ister başka şeyin gürültüsü; bir şekilde o insanları uyarırım sanırım. Nasıl uyarırdım sorusunun şu an tek bir cevabı yok ama mutlaka uyarırdım, toplu yaşanan bir yerde kimse kimseyi rahatsız etme hakkına sahip değil. İnsan utanır yani inleme sesini komşusunun duymasından. Ayıp diye birşey var, ertesi gün o insanın yüzüne nasıl bakacaksınız? O üst komşunun özel hayatı madem adı üzerinde özel hayat ve bunu neden diğer dairelerde oturan insanlara duyuruyorlar? Özel hayata saygı olayının zaman zaman yanlış anlaşıldığını düşünüyorum açıkçası. Sessiz sevişin demezsin de başka bişey dersin, öyle uyarırsın. Dinlemezsen duymazsın diye birşey yok, demek ki duyulabilir bir seviyede ses geliyor ki duyuyor bu insanlar.

X