• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst Kat Komşum!

paristesontango

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
70
58
8
33
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum üst kat komsum. Iki sebepten dolayi sikinti yasiyoruz bu kadinla. Birincisi, kiz daha 20 yasinda, hayatta cogu seyi gormeden cocuk sayilabilecek bir yasta evlenip hemen cocugu olmus biri. Agustos ayinda tasindik ve tanışmak için bize geldikler ve o günden sonra evimdeki her eşyanın markasını ve nerden aldığımızı sorarak bizimkilerden almaya çalışıyor. Evlerine gittiğimde sok oldum, mutfak ve oturma odalarimiz ayni! Kendi esyalari da yeni olmasina ragmen hepsini degistirip bizimkine yakin seyler almis. Heveslenip beğenip almıştır diyeceğim ama geçenlerde başka bir komşu gelip o kızın hakkında öyle bir şey dedi ki çok şaşırdım. Bizim tüm odalarımızın videosu resmi varmış kızda. Hayır normal de evimiz var öyle çok harika değil... Kadin demiş ki her şeyden aliyosun kadinin, elinde olsa kocasini da alacaksin demis, o da elimden gelse alirim demis. Ben sok! Ikisiyle de muhabbeti kestim ben o andan itibaren. Gelelim ikinci soruna. Eşimle beraber öğretmeniz ve haftanın yalnızca iki gunu evdeyiz. Ikimiz de uykuyu seven insanlarız. Sabah 8de basliyor temizlik yapmaya. Ben de uyardım hem de en az beş kez. Haftaiçi istediğin saatte yap ama haftasonu 12den sonra yap lütfen diye. Dinlemedi, saat 9da arıyor, uyandiniz mı yapabilir miyim temizlik diye. E sen arayınca uyanıyorum Malesef! En sonunda eşim eşiyle konuştu, lütfen buna bi çözüm getirelim diye tatlı bir dille. O gün adam karısını dövmüş sanırım, kadın geldi bana siz öyle deyince şiddet uyguladı eşim bana diyor.. Ama ben de hamileyim ve hazirandan sonra izne ayrılacağım bir yıl. O zaman daha zor olacak bu durum. Şimdi elektrik süpürgesini açmıyor evet ama eşyaların yerini değiştirmeye ve gürültüye 8 buçukta başlıyor. Sizce ne yapmalıyım? Karşımdaki normal biri değil anladığım kadarıyla...

Taşınma imkanınız varsa doğumdan önce taşının normal değil ve ancak böyle uzaklaşabilirsiniz cahille baş etmek çok zor.takıntılı biri belli ki Allah korusun yarın öbürgün eşiniz bana asılıyor falan diye dedikodu bile çıkarabilir belli ki eşi de normal değil.

Taşınma imkanınız varsa doğumdan önce taşının normal değil ve ancak böyle uzaklaşabilirsiniz cahille baş etmek çok zor.takıntılı biri belli ki Allah korusun yarın öbürgün eşiniz bana asılıyor falan diye dedikodu bile çıkarabilir belli ki eşi de normal değil.
Aynen ben ikinci ihtimali hiç dusunmedim. Ya kız daha çocuk. Biz de 28 yaşındayız çok buyukdeğiliz ama geçen kandilde helva yapmış, rastgele bi tabak alıyordum sizinki şu kalpli olan diyor. Gerçekten şaşkınlık verici

benim eski evdeki üst kat komşum da ne zaman esim sabah nobetten gelse ya da ne zaman akşam gideceği için geç kalkacak olsa esya ceker temizlik yapardi. esim sabah erken gidecekse de akşam başlar gece yarısını geçene kadar esya ceker takir tukur biseyler düşürürdü. ve yalnızca bizim yatakodasinin üstünde yapardı sesi.

aile apartmani olduğu için onu taniyan aile büyüğüne söyledim ben. once kesti sesi ama her seferinde artirdi dozu sonradan. ben olsam ugrasmam. laftan anlamıyo böylesi.

O kadar büyük diyorsunuz yani sorun ve aşamayız:( okullarımıza yakın evimiz ve süt izni döneminde öğle araları eve kolayca gidip gelebileyim diye kalalım diyoruz şimdilik evde ama... bilemedik :(

Ablacım çok büyük bir sorun değil ama ilerde çok büyür bu olay. Kadın size veya eşinize iftira atabilir. Siz lohusayken sürekli başınızda dikilmeye kalkabilir veya sizi rahatsız edecek şeyler yapabilir. O muhitte başka bir ev bakmaya başlayın bence. Kadın diyorum da çocuk yaşta cidden.

sizin odaların resimlerinı nasıl çekmiş
neden bu duruma tepki vermediniz
Bana da benle konuşan o diğer komşu söyledi fotoğrafların olduğunu. Benden duymuş olma falan dedi. Ben de durum böyle olunca kadının laf taşıdığı belli olasın diye yüzüne vuramadım kizin

benim eski evdeki üst kat komşum da ne zaman esim sabah nobetten gelse ya da ne zaman akşam gideceği için geç kalkacak olsa esya ceker temizlik yapardi. esim sabah erken gidecekse de akşam başlar gece yarısını geçene kadar esya ceker takir tukur biseyler düşürürdü. ve yalnızca bizim yatakodasinin üstünde yapardı sesi.

aile apartmani olduğu için onu taniyan aile büyüğüne söyledim ben. once kesti sesi ama her seferinde artirdi dozu sonradan. ben olsam ugrasmam. laftan anlamıyo böylesi.
Ya aynenn önce yatak odasından başlıyor bir de. Bizimki de aynı. Eşine söyleyince dövüyor, kendisine söyleyince umursamıyor. Yüz göz olmak da istemiyorum napcagimi sasirdim

Back