• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üslubumda mı bir hata var

Sıkılmış sizden bi de sürekli niye böylesin demek falan bunaltıyor. Ne halin varsa gör kafanı da kırsan selametle de kurtul. Evlenince bin beter oluyorlar ş..fsizler

Merhaba kızlar ben nişanlımla 18 ay önce tanıştım ilk başlarda ayrı şehirlerdeydik her gün saatlerce telefonda konuşuyorduk, sonra onun ailevi bir sıkıntısından ötürü kardeşleri yanına gelmek zorunda kaldı ve onların sorumluluğu üzerine kalmış gibi oldu kardeşler geldiği andan itibaren iletişimimiz koptu diyebilirim aramamaya yazmamaya başladı, ben bu durumu çok üzerime alındım belki onu çok anlayamadım o da öküz olduğu için bak böyle böyle durumu biliyorsun diyemedi .
Sonra benim olduğum şehre taşındılar yine bir şey değişmedi günlerce yazmama merak etmemesi ben de hep trip attım sinirlendim ağladım kendimi çok yıprattım bu böyle 6 ay sürdü diyebilirim. Neyin var diyorum bir şey yok diyor ama konuşmuyor da merak ediyorum arıyorum bu arada günde yüz kere yazıyorum sanmayın minimum iki günde bir nasılsın napıyorsun yazıyordum veya dört beş günde bir bir kez arıyordum, bi dört ay kadar önce canıma tak etti hiç bişey yazmamaya başladım hiç bir şey sormadım söylemedim trip atmadım çok yoğunum çalışıyorum dedim sadece sonra her gün yazmaya başladı beni artık sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun demeye yarım saat için bile olsa buluşmak istedi aramız düzeldi çok şükür. Bir ay önce filan yine ayağını sakatladı evde yattı üç hafta ve bu süreçte yine bana hiç yazmayınca benim kabuslar geri geldi sinirlendim kızdım beden cevap vermiyorsun diye kavga ettim sonra onu kollarında desteklerle görünce özür diledim çok ani tepki verip çok çabuk galeyana gelip sonra da çok pişman oluyorum ve genelde özür diliyorum .
Bu haftasonu uzak bir eyalete gezmeye gittik kızlarla kardeşi de bizimle geldi, bana yine hiç yazmadı bekliyorum ki ben uzaklara gitmişim merak etsin napıyorsun desin arabadayken kardeşini aradı n’aptınız diye bana tık YÖK o kadar bozuldum o kadar kırıldım ki gece olunca mesaj attım böyle yapman çok kırıcı diye
Normalde ben böyle tepki gösterdiğimde hep susar ama bu sefer direk saldırıya geçti az bi yeter be ne b*oklar yemişim ben, habire gömmek yerine başka şeyler söylesen keşke, ne bitmez gitmez kırgınlıkmış, seni sürekli kırdığım hariç söyleyecek başka bir şeyin var mı filan yazdı ben şok oldum açıklamaya çalıştım bak ben seni seviyorum seni kötülemeye çalışmıyorum ama bugün böyle olmuş olmasına çok üzüldüm diye sonra iyi geceler diyip konuyu kapattık ve dört gün oldu hiç konuşmadık.
Ben gerçekten nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok mu hatalıyım nerde yanlış yapıyorum ona nasıl anlatabilirim derdimi aranmak istediğimi ilgi istediğimi, çok mu üslupsuzum çok mı kırıcıyım :KK43: yazsam geri adım atsam kusura bakma çok mu üstüne geldim desem diyorum sonra vazgeçiyorum ben yanlış bir şey söylemedim diye. Bana bi akıl verin kızlar lütfen erkeklere dert anlatmak ne zormuş :KK43:(

Bu kadar iletişim kopukluğu arasında nişan tarihi nasıl verildi? Hem neden mesaj atıyorsun bu zamana kadar sen yazıp sen merak etmişsin bırak ne yapıyorsa yapsın. Siz de biraz uzak durup sağlıklı bir karar verin. Bu adamla gerçekten bir ömür geçer mi ?

Merhaba kızlar ben nişanlımla 18 ay önce tanıştım ilk başlarda ayrı şehirlerdeydik her gün saatlerce telefonda konuşuyorduk, sonra onun ailevi bir sıkıntısından ötürü kardeşleri yanına gelmek zorunda kaldı ve onların sorumluluğu üzerine kalmış gibi oldu kardeşler geldiği andan itibaren iletişimimiz koptu diyebilirim aramamaya yazmamaya başladı, ben bu durumu çok üzerime alındım belki onu çok anlayamadım o da öküz olduğu için bak böyle böyle durumu biliyorsun diyemedi .
Sonra benim olduğum şehre taşındılar yine bir şey değişmedi günlerce yazmama merak etmemesi ben de hep trip attım sinirlendim ağladım kendimi çok yıprattım bu böyle 6 ay sürdü diyebilirim. Neyin var diyorum bir şey yok diyor ama konuşmuyor da merak ediyorum arıyorum bu arada günde yüz kere yazıyorum sanmayın minimum iki günde bir nasılsın napıyorsun yazıyordum veya dört beş günde bir bir kez arıyordum, bi dört ay kadar önce canıma tak etti hiç bişey yazmamaya başladım hiç bir şey sormadım söylemedim trip atmadım çok yoğunum çalışıyorum dedim sadece sonra her gün yazmaya başladı beni artık sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun demeye yarım saat için bile olsa buluşmak istedi aramız düzeldi çok şükür. Bir ay önce filan yine ayağını sakatladı evde yattı üç hafta ve bu süreçte yine bana hiç yazmayınca benim kabuslar geri geldi sinirlendim kızdım beden cevap vermiyorsun diye kavga ettim sonra onu kollarında desteklerle görünce özür diledim çok ani tepki verip çok çabuk galeyana gelip sonra da çok pişman oluyorum ve genelde özür diliyorum .
Bu haftasonu uzak bir eyalete gezmeye gittik kızlarla kardeşi de bizimle geldi, bana yine hiç yazmadı bekliyorum ki ben uzaklara gitmişim merak etsin napıyorsun desin arabadayken kardeşini aradı n’aptınız diye bana tık YÖK o kadar bozuldum o kadar kırıldım ki gece olunca mesaj attım böyle yapman çok kırıcı diye
Normalde ben böyle tepki gösterdiğimde hep susar ama bu sefer direk saldırıya geçti az bi yeter be ne b*oklar yemişim ben, habire gömmek yerine başka şeyler söylesen keşke, ne bitmez gitmez kırgınlıkmış, seni sürekli kırdığım hariç söyleyecek başka bir şeyin var mı filan yazdı ben şok oldum açıklamaya çalıştım bak ben seni seviyorum seni kötülemeye çalışmıyorum ama bugün böyle olmuş olmasına çok üzüldüm diye sonra iyi geceler diyip konuyu kapattık ve dört gün oldu hiç konuşmadık.
Ben gerçekten nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok mu hatalıyım nerde yanlış yapıyorum ona nasıl anlatabilirim derdimi aranmak istediğimi ilgi istediğimi, çok mu üslupsuzum çok mı kırıcıyım :KK43: yazsam geri adım atsam kusura bakma çok mu üstüne geldim desem diyorum sonra vazgeçiyorum ben yanlış bir şey söylemedim diye. Bana bi akıl verin kızlar lütfen erkeklere dert anlatmak ne zormuş :KK43:(
Günlerce aramamak yazmamak.. Sağlıklı bir ilişki değil.. Zaten adam sağlıklı değil. Keşke sizi bu kadar üzmesine izin vermeseniz.. Ben olsam çoktan ayrılırdım.. Herşeyden önce seven insan özler.. Ben sizi sevmediğini düşünüyorum..

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim benim için çok önemli. Diyorum ya ilk başlarda böyle değildi o kadar iyiydik ki rüyada gibiydim. Sonra ailevi sorunlar olunca dengesi bozuldu uğraştım didindim bir kere ayrıldık sonra barıştık ama ayrılmıştan farkımız yoktu mesaj atarım cevap vermez ararım geri dönmez.
Böyle olunca da ben artık bıraktım aramadım yazmadım kıymete bindim resmi olarak nişanlı değiliz ama ailelerimizle tanıştık, bayramda nişan yapıcaktık
Ben erkeklerle çok yakın arkadaş bile olmadım bu zamana kadar yani bir sürü arkadaşım var ama hiç ilişkim olmadı. Anlayamıyorum ki bilmiyor mu konuşmayı anlatmayı mı bilmiyor dedim. Beni sevmese görüşmek istemez diye düşündüm iki hafta kadar önce konuşuyorduk ben ona bunca zaman aramız şöyle kötüydü diye söyleyince nasıl yani filan dedi. O sanıyormuş ki biz gayet iyiyiz görüşüyoruz düzenli , ona göre hiç bir problem yokmuş. Sanki evlendik 20 yıl oldu öyle bir rahatlığı var . Her gün telefonla konuşup mesajlaşmaktan nefret ediyormuş. Bu huyu bana karşı değil bir de herkese karşı aynı. Kimseye cevap yazmıyor genelde. Instagram şifresini öğrendim gizlice en sevdiğim arkadaşım dediği insanlara bile mesajlarına dönmüyor görse bile hemen cevap vermiyor filan.
Ben gerçekten evlenince her gün aynı evde olsak ben belki ilgisizlikten sorun çıkarmam o da daha yumuşak olur diye düşünüyordum. Çünkü bazı konulardaki hassasiyetimizden ötürü birbirimize aşkım birtanem gibi sözler kullanmıyoruz bunca aydır el ele bile tutuşmadık bundan uzak olmanın verdiği bir uzaklık var belki. Yan yana olduğumuzda çok iyi anlaşıyoruz çok iyi vakit geçiriyoruz ikimiz de . Öyle oturup saatlerce sıkılmıyoruz kafa yapılarımız aşırı uyuyor . Ne zaman ki herkes evine gitsin bir dahaki buluşmamıza kadar ses Yok belki bir iki günaydın iyi geceler.
Bilmiyorum ben gerçekten onu seviyorum kaybetmek istemiyorum. Bilsem ki bu büyük bir hata evlenince daha beter oluyorlar ve pişman olacağım bilsem ki umrunda değilim, aylarca ağlayıp ona dönmemeye razıyım . Sadece gerçekten neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyorjm ve göremiyorum

ilişki anlayışınız biz değil. sen ilgi istiyosun konuşmak istiyosun o ise bi kenarda susup oturmanı bekliyor. şahsen ben yapamazdım.

aynı şehirdeki erkek arkadaşımla haftada en az 3-4 gün görüşüyoruz. sık görüşmemize ve çalışmamıza rağmen gün içinde devamlı iletişim halindeyiz. olması gereken bence bu. öyle iki günde bir günaydın yazmayla ilişki yürümez.

Bu kişi hep böyle olacak.
Asalak değişmeyecek.
Iletisim problemi var .

Back