• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üslubumda mı bir hata var

everbloom5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
17
23
3
30
Merhaba kızlar ben nişanlımla 18 ay önce tanıştım ilk başlarda ayrı şehirlerdeydik her gün saatlerce telefonda konuşuyorduk, sonra onun ailevi bir sıkıntısından ötürü kardeşleri yanına gelmek zorunda kaldı ve onların sorumluluğu üzerine kalmış gibi oldu kardeşler geldiği andan itibaren iletişimimiz koptu diyebilirim aramamaya yazmamaya başladı, ben bu durumu çok üzerime alındım belki onu çok anlayamadım o da öküz olduğu için bak böyle böyle durumu biliyorsun diyemedi .
Sonra benim olduğum şehre taşındılar yine bir şey değişmedi günlerce yazmama merak etmemesi ben de hep trip attım sinirlendim ağladım kendimi çok yıprattım bu böyle 6 ay sürdü diyebilirim. Neyin var diyorum bir şey yok diyor ama konuşmuyor da merak ediyorum arıyorum bu arada günde yüz kere yazıyorum sanmayın minimum iki günde bir nasılsın napıyorsun yazıyordum veya dört beş günde bir bir kez arıyordum, bi dört ay kadar önce canıma tak etti hiç bişey yazmamaya başladım hiç bir şey sormadım söylemedim trip atmadım çok yoğunum çalışıyorum dedim sadece sonra her gün yazmaya başladı beni artık sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun demeye yarım saat için bile olsa buluşmak istedi aramız düzeldi çok şükür. Bir ay önce filan yine ayağını sakatladı evde yattı üç hafta ve bu süreçte yine bana hiç yazmayınca benim kabuslar geri geldi sinirlendim kızdım beden cevap vermiyorsun diye kavga ettim sonra onu kollarında desteklerle görünce özür diledim çok ani tepki verip çok çabuk galeyana gelip sonra da çok pişman oluyorum ve genelde özür diliyorum .
Bu haftasonu uzak bir eyalete gezmeye gittik kızlarla kardeşi de bizimle geldi, bana yine hiç yazmadı bekliyorum ki ben uzaklara gitmişim merak etsin napıyorsun desin arabadayken kardeşini aradı n’aptınız diye bana tık YÖK o kadar bozuldum o kadar kırıldım ki gece olunca mesaj attım böyle yapman çok kırıcı diye
Normalde ben böyle tepki gösterdiğimde hep susar ama bu sefer direk saldırıya geçti az bi yeter be ne b*oklar yemişim ben, habire gömmek yerine başka şeyler söylesen keşke, ne bitmez gitmez kırgınlıkmış, seni sürekli kırdığım hariç söyleyecek başka bir şeyin var mı filan yazdı ben şok oldum açıklamaya çalıştım bak ben seni seviyorum seni kötülemeye çalışmıyorum ama bugün böyle olmuş olmasına çok üzüldüm diye sonra iyi geceler diyip konuyu kapattık ve dört gün oldu hiç konuşmadık.
Ben gerçekten nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok mu hatalıyım nerde yanlış yapıyorum ona nasıl anlatabilirim derdimi aranmak istediğimi ilgi istediğimi, çok mu üslupsuzum çok mı kırıcıyım :KK43: yazsam geri adım atsam kusura bakma çok mu üstüne geldim desem diyorum sonra vazgeçiyorum ben yanlış bir şey söylemedim diye. Bana bi akıl verin kızlar lütfen erkeklere dert anlatmak ne zormuş :KK43:( sayfa 3)

Son düzenleme:
4 gün konuşmamak nedir?
Sizin sevginiz bariz ama karşı taraf canı sıkıldıkça arıyor soruyor belli ki.
Sizde onun yaptığı gibi onu ciddiye almayın en azından almıyormuş gibi davranın bakalım ne olacak.
Sürekli tartışma çıkarmanızdan da sıkılmış bunalmış olabilir.

hiç arama. arayınca da kısa kes. çocuk biraz odun belli ki, düzelirse ve çok seviyorsan devam edersiniz. daha da uzaklaşıyorsanız uzatmaya gerek yok derim

Vallaha size nisanliyken bile böyle saydiran evli olunca tam gaz küfür eder. Durumunu bilmiyorum ama sizi önemsemedigi belli kusura bakma

Sen bu adami çok mu aradın? Tahammül edemem böyle tiplere. Adam seni iplemiyor ki sen sevsen ne olur. Issız adam tarzı takılıyor. Boşuna arayıp da totosunu kaldırma. Gerçi ben olsam bu karakterde ki biriyle evlenmezdim.

Arama sen. Bakalim aklına ne zaman gelecek beyfendinin ama bu tipin düzeleceğini sanmıyorum bu adam bu kadar fazla bi sey bekleme. Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin

Benim bildiğim insan nişanlı ilken konuştuğu kadar hiçbir dönem de konuşmamıştır.
Bi insanın fazla g...nü kaldırmamak lazım
Taş yerinde ağırdır diye boşa dememişler.

Geçen sene dizimden ameliyat oldum 15 gün ayağım üstüne basamadım. Öyle zamanlarda insan sıkıntıdan patlıyor, aramayan insan bile daha çok arar sorar, sırf yatmaktan sıkıldığı için. :)
Nişanlım beni 3 saat aramayınca sorun ediyorum, 4 gün aranmasam ne yapardım bilmiyorum.
Sizin üslubunuzda bir sıkıntı göremedim, karşı tarafın anlayışsızlığı bence mezvu.

Merhaba kızlar ben nişanlımla 18 ay önce tanıştım ilk başlarda ayrı şehirlerdeydik her gün saatlerce telefonda konuşuyorduk, sonra onun ailevi bir sıkıntısından ötürü kardeşleri yanına gelmek zorunda kaldı ve onların sorumluluğu üzerine kalmış gibi oldu kardeşler geldiği andan itibaren iletişimimiz koptu diyebilirim aramamaya yazmamaya başladı, ben bu durumu çok üzerime alındım belki onu çok anlayamadım o da öküz olduğu için bak böyle böyle durumu biliyorsun diyemedi .
Sonra benim olduğum şehre taşındılar yine bir şey değişmedi günlerce yazmama merak etmemesi ben de hep trip attım sinirlendim ağladım kendimi çok yıprattım bu böyle 6 ay sürdü diyebilirim. Neyin var diyorum bir şey yok diyor ama konuşmuyor da merak ediyorum arıyorum bu arada günde yüz kere yazıyorum sanmayın minimum iki günde bir nasılsın napıyorsun yazıyordum veya dört beş günde bir bir kez arıyordum, bi dört ay kadar önce canıma tak etti hiç bişey yazmamaya başladım hiç bir şey sormadım söylemedim trip atmadım çok yoğunum çalışıyorum dedim sadece sonra her gün yazmaya başladı beni artık sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun demeye yarım saat için bile olsa buluşmak istedi aramız düzeldi çok şükür. Bir ay önce filan yine ayağını sakatladı evde yattı üç hafta ve bu süreçte yine bana hiç yazmayınca benim kabuslar geri geldi sinirlendim kızdım beden cevap vermiyorsun diye kavga ettim sonra onu kollarında desteklerle görünce özür diledim çok ani tepki verip çok çabuk galeyana gelip sonra da çok pişman oluyorum ve genelde özür diliyorum .
Bu haftasonu uzak bir eyalete gezmeye gittik kızlarla kardeşi de bizimle geldi, bana yine hiç yazmadı bekliyorum ki ben uzaklara gitmişim merak etsin napıyorsun desin arabadayken kardeşini aradı n’aptınız diye bana tık YÖK o kadar bozuldum o kadar kırıldım ki gece olunca mesaj attım böyle yapman çok kırıcı diye
Normalde ben böyle tepki gösterdiğimde hep susar ama bu sefer direk saldırıya geçti az bi yeter be ne b*oklar yemişim ben, habire gömmek yerine başka şeyler söylesen keşke, ne bitmez gitmez kırgınlıkmış, seni sürekli kırdığım hariç söyleyecek başka bir şeyin var mı filan yazdı ben şok oldum açıklamaya çalıştım bak ben seni seviyorum seni kötülemeye çalışmıyorum ama bugün böyle olmuş olmasına çok üzüldüm diye sonra iyi geceler diyip konuyu kapattık ve dört gün oldu hiç konuşmadık.
Ben gerçekten nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok mu hatalıyım nerde yanlış yapıyorum ona nasıl anlatabilirim derdimi aranmak istediğimi ilgi istediğimi, çok mu üslupsuzum çok mı kırıcıyım :KK43: yazsam geri adım atsam kusura bakma çok mu üstüne geldim desem diyorum sonra vazgeçiyorum ben yanlış bir şey söylemedim diye. Bana bi akıl verin kızlar lütfen erkeklere dert anlatmak ne zormuş :KK43:(
Nişanlısınız ve dört gündür konuşmuyosunuz.Nişanlınızın tavırlarından ortada bi nişan varmış gibi görünmüyo.Ayrıca sizin uslubunuzda hiç bir problem yok.

Günlerce konuşmamak nedir ya ?

En çok konuşmanız birbirinizi tanımanız gereken dönemdir nişanlılık.

Ya sizle evlenmeye gönlü yok, yada karakter olarak böyle bir insan.

Buraya bu konuyu açtığınıza göre iki türlü de size uygun değil

İyi düşünün

Bence olaylar şu şekilde gerçekleşecek
Şimdi siz kavga etseniz yada ayrılsanızda 3-5 gün sonra barışıcaksınız, nişanlınız düzeldi sanacaksınız bir süre ilgilenecek, kısa süre sonra yine aynı şeyler olacak. Böyle böyle evliliğe gidecek, evlenince düzelir diye düşüneceksiniz. Evlenip hiç bişeyin değişmediğini göreceksiniz. Yanınızda olsa bile ilgi isteyeceksiniz ve o yine göstermeyecek. Bir süre sonra kabullendim sanacaksınız ama kadın doğası yine ilgi isteyeceksiniz. Ama nişanlınız hiç değişmeyecek. Siz yıprandığınızla kalacaksınız.

Beni günlerce arayıp sormayan adamı ben de aramam. Sanırım tepiği çoktan basmıştım. Siz de aramayın sormayın. Hem aramıyor siz sorunca üste çıkıyor. Bu yeni nesil erkekleri ne kadar da nazlı ya. Bir vakur olun biraz. Sormayın gideceği yere kadar gitsin. Sanki dünyadaki tek erkek oymuş gibi niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz? Nişanlılıkta sizi merak etmiyorsa evlenince düşünemiyorum. Böyle kavga dövüş naz niyaz ilişki yürümez.

Arama hiç. Trip de atma. Elin telefona gider o zamanlarda başka insanları ara meşgul et kendini. Yokluğunu doldur yani. Sana sardığı zaman da ilgili davranma. Kendini soğut bundan. Yoksa evlenince aynı evde yabancı olursunuz

Ayağını sakatladı ve evde yattı 3 hafta . İnsan hasta yatağında sıkılır telefonla uğraşır.
Ben şu müsait değildim olaylarına da tavım. Müsaitliği karşının değerine göre kendi yaratır saniyesini alır bi mesaj bi güzel söz
İyi düşün daha çok yolun başındasın bu adam seni yıpratır

Back