-
- Konu Sahibi kelebek_84
sen bide yarın gör daha fena acıycak büyük ihtimalle
amaaaan kadın olmak zor iş şekerim valla
neyse bidaki hafta aynı acılara bende girişeceğim
dur şu ilk sayfalara
bnmm videonun içeriği hakkında resimler koyimde bi bak canım.
valla şu sitenin yavaşlığıda cidden öldürecek beni
giresim gelmiyor yaaa
ne zaman düzene gircek bi türlü anlamış değilim
kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum
sürekli spora başlayıp bırakan biri olarak bu sefer kesin karar aldım. başlayacağım ve bırakmayacağımyemek yemek gibi bir alışkanlık haline gelsin istiyorum.
üstelik şuan nişanlıyım, yakın zamanda düğün tarihimizi belirleyeceğiz. hemen harekete geçmem lazım, zayıfım ama selilütlerim var. ayrıca sıkılaşmam gerek, hem de acilen. boyum 1.68, kilom 55. buna rağmen karnım yağlışöyle taşşşş gibi olsun istiyorum, oturuşumda spor yaptığım anlaşılsın birbirimizi dürtelim va sporu bırakmayalım.
şuan elimde Tuğba Özay'ın fitnes cd si var, bir de Ebru Şallının videoları.
osysumus nişanı atlatmışsın, hayırlı olsunben de Haziranda nişanlandım.
kelebek sana da hazırlıklarında kolaylık diyorum. yakında hepimiz nişanlı ve sportmen hatunlar olucazbu arada bence kilon normal, boyumuz ve kilomuz çok yakın. bence gayet iyiyiz, ne çok zayıf duruyoruz hastalıklı gibi, ne de tombiş
bugün yavaştan başlıyorum kızlar. henüz ne yapıcağıma karar vermedimakşama yazmaya çalışırım.
kız 55 kilo zaten ay daha ne kadar zayıf olsun,
bence göbegi ertip vücudu şekle sokmak istiyor canım
canım hayırlı olsun tayininiz valla maddiyata bakıyor maddiyat el veriyorsa insan herşeyi yapar bir ay az gibi ama sürekli faaliyette olırsanız halledersiniz< 1 ayda halleden çok gördüm. ricA ederim canım kendini çok yorma ama düzenli yapkelebek, osysumus iyi dilekleriniz için teşekkür ederimdüğün tarihimiz belli değil. nişanlımın tayini Ankaraya çıktı. müdürü onaylarsa bir kaç haftaya Ankaraya dönücek. sonra düğün tarihi belli olucak. hemen 1 ayda yaparız diyor, biraz zor ama:44: o kadar hazırlık nasıl yetişsin.
hiç sormayın, hangi bölgem sorunlu değil kiamacım sıkılaşmak,etlerim hiç sıkı değil, özelliklede popom sinir oluyorum, iç bacak kısmımında sıkılaşmaya ihtiyacı var, azıcıkta göbişim... kısacası tüm den
kilom iyi ama selilüt, çatlak ne arasan var. çatlak geçmez ama bari selilütlerimden kurtulayım. kızartma yemem, kola içmem ama illet gitmiyor.
osysumus video için teşekkür ederim
şimdi müzik açıcam, kulaklığı takıp 10 dk ısınma amaçlı dans edeyim diyorum. sonra aklıma gelen hareketlerden bazılarını yapıcam, neler yaptığımı akşama yazarım, kendimi çok yormayım diyorum. yeni bağırsak ülseri atlattım. çok yüklenmeyeyim.
ben yaptığım hareketleri koydum tatlımhiç sorma, 1 aya yetişmek mümkün değil. çok zor beğenirim, sırf eşya almamız 1 ay sürebilir
annem spora başladığımı duydu ve güzel bir fırça yedim. 1 ay hasta yattım ve 4 kilo verdim. 1 kiloyu geri aldım, sürekli kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. gene de kızdırdım. aman daha yeni kaltın ayağa vs. yaptığım hareketlerle zayıflanmaz kihemen yaptıklarımı yazayım:
10 dakika dans
yere yan yatıp bacağımı makas gibi açıp kapadım: 30 kere
dizlerimin üzerine çömelip,ayağımı tekme atar gibi geriye doğru ittim: 60 kere aynı hareketin benzerini yaptım: 30 kere
mekik: 10 kere
yan mekik:10 kere
benden bugünlük bu kadar. aklıma geldikçe popomun kaslarını sıkıp bırakıyorum. bir de oturduğum terde kollarımı açıp kapatıyorum. göğüs kaslarına iyi geliyormuş.
siz neler yaptınız kızlar?
iyi yapmışsın kuzum genede kendini fazla zorlama
anneni kızdırmayalım şimdi
ama yaptığın hareketler zaten yumuşak şeylermiş
azda olsa düzenli yapılması gerektiğine inanıyorum bende.
bu arada bilmiyorum biliyormusun ama fındık yağı iyi geliyormuş çatlaklara
popomdaki selülit ve çatlaklar çok fena tepemi attırıyor
bende bi ara alıp kullanmam lazım.
tabi tamamen geçirmiyor bu meleti ama
izlerini hafifletiyormuş.
ben bidaki pazara başlayacağım spora.
osysumus başladı çoktanda daha gelmedi
kız bu ne spordu nerden kaldın
kulaklarını çınlatim arkandandan