Üşenmeyin Kızlar, Mankenlerden Ne Eksiğimiz Var??

geldimmm oy anaaaaaam öldüm bittim.bizim oranın bir lafı vardır öldürdüler ölüsüne çaldılar diye aynen o durumdayım . özel günüm başladı ve sporun 2. günü en ağrılı dönemler üst üste geldi belim karnım bide yetmezmiş gibi kalçam bacaklarım çok fenaaaaa:84:
ayrıca yarın ev yerleştirmeye gideceğiiz sonrada inş. nişanlımlara gideceğiz o ve ben:KK61::KK61:
o yüzden egzersilzerimi kelebekle devam ettireceğim sanırsam:KK4:

ow özel gününse o çok feana yaa
benim hep bırakma nedenlerimden biride bu oluyor
yapıyorum oh herşey güzel yolunda
zart hasta oluyorum
karın ağrıları sancılar sancılar...
ay ayağımı üşütmim
ay totoşumu üşitmim derken
geçiyor bi hafta sporda öyle yalan oluyor.

ay ay ay ev mi yerleştirceksiniz hadi bakalım..
heyecanlısındır da sen şimdi
gaz verim az daha heyecanlan:KK9:
evini mis gibi döşe, çok sevindim canım
o evde mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah..

ne yalan söylim ohh canımada değsin
egzersizlere benimle başlayacak olmana sevindim valla :21:

afiyet olsun şekerim..

kızlar bu ben zayıflamak istiyorum benim kilo sorunum var verdiğiniz linklere baktım bende denicem yarından itibaren gelişmeleri yazarım size

kelebekhiç sorma, şu çatlaklardan nefret ediyorum. benim sadece popomda var, 1 - 2 tanede iç bacak kısmında. öyle kilo alıp veren biri de diğilm:KK37: bir görsen, fay hattı gibiyim:KK52: fındık yağını duymuştum ama hiç bir yöntem geçirmiyor diye biliyorum. o yüzden saldım gitti. tabi denemekten zarar gelmez, biraz gaza geleyim, onu da denerim. 1 haftan kaldı, güzelce dinlen, sonra tam gaz spor:KK66:

osysumusgeçmiş olsun, bende hiç sevmiyorum adet dönemini. ayağını sıcak tut, çorabını, terliğini hiç çıkarma, ağrının ne kadar hafiflediğini göreceksin. bir de arada spor yapıyordum.inan yaptığım dönemlerde ağrım çoook az olurdu. hatta bir bakardım, reng olmuşum:KK53: normalde olmadan 2 gün öncesinden başlarım kıvranmaya. bakarsın bu spor maratonu tüm derdimize derman oluverir:94: bu arada kendi evinimi döşüyorsun? eğer öyleyse şimdiden hayırlı olsun, her şey gönlüne göre olur inşallah:KK16:

selinhoşgeldin:21: doğru yerdesin.

kızlar dünkü hareketlerimin aynısını yapıcam bugünde. çok yormayacağım kendimi. 1 hafta böyle sürsün istiyorum. bu arada kaç gündür deli gibi yiyorum. akşam yeyip yatma adeti çıktı bir de:KK37: aman sıkılaşayımda gerisi boş. ablamın benden 15 kilo fazlası var ama eti sıkı. taş gibi duruyor. bir görseniz 42 beden ama göbek falan nasıl sert. en önemlisi sıkı olmak bence. kendisi spor yapmaz, yapısı öyle.
benimde etlerim hiççç sıkı değil. yapım böyleyse ve hiç düzelmezsem:KK53: spor işe yarar di mi kızlar?

selam kızlar bende spor yapıyorum ama arada bırakıveriyorum ucunu
burda birbirimizi gaza getirip düzenli yapabiliriz
bende kilo verdim ama göbeğime sarkma var
sıkılaşmak istiyorum yürüyüş ve lesli yapıyorum nette fitnıs videoları izliyorum yapıyorum
ama işte arada sukoyveriyorum
şimdide öyle bi dönemdeyim
bayramdan beridir yapmadım hiç
bu gün yarım saatten fazla yürüdüm dışarda
ben sağlıklı beslenmeyi spor ile destekleyenlein topiğindeyim
ordaki arkadaşların desteği ile kilo verdim
burayada sporlarımı yazarım artıkkkk

kızlar bugün hareketlere başladım osysumus arkadaşın verdiği linkten kaan hocanın hareketlerini yaptım fakat şuan dizim şişti ağrı var ve üstüne basamıyorum bakalım ne olacak

kızlar dünkü hareketlerimin aynısını yapıcam bugünde. çok yormayacağım kendimi. 1 hafta böyle sürsün istiyorum. bu arada kaç gündür deli gibi yiyorum. akşam yeyip yatma adeti çıktı bir de:KK37: aman sıkılaşayımda gerisi boş. ablamın benden 15 kilo fazlası var ama eti sıkı. taş gibi duruyor. bir görseniz 42 beden ama göbek falan nasıl sert. en önemlisi sıkı olmak bence. kendisi spor yapmaz, yapısı öyle.
benimde etlerim hiççç sıkı değil. yapım böyleyse ve hiç düzelmezsem:KK53: spor işe yarar di mi kızlar?

pikolatam tabiki işe yarar, olur mu öle şey,
düzenli spor yapıp, düzenli beslenen sonrada
daş gibi olmayan birini gördün mü?:KK20:
hiiç kaytarma kuzum valla
topa tutarız seni burda:KK9:
yalnız kuzum şu gece yeme olayını da
hafifletsen cici olur bak sonra gelirim burda
pikolataaa benim selülitler sizlere ömür diye hava atarım sana.:21:

çatlaklar konusunda haklısın hiçbi çözümü yokta
en azından hafifletiyormuş diye çok duydum.:KK31:
bidaki haftaya spora başlarken fındık yağınıda kullanacam.
du bakalım ne olacak:97:

selam kızlar bende spor yapıyorum ama arada bırakıveriyorum ucunu
burda birbirimizi gaza getirip düzenli yapabiliriz
bende kilo verdim ama göbeğime sarkma var
sıkılaşmak istiyorum yürüyüş ve lesli yapıyorum nette fitnıs videoları izliyorum yapıyorum
ama işte arada sukoyveriyorum
şimdide öyle bi dönemdeyim
bayramdan beridir yapmadım hiç
bu gün yarım saatten fazla yürüdüm dışarda
ben sağlıklı beslenmeyi spor ile destekleyenlein topiğindeyim
ordaki arkadaşların desteği ile kilo verdim
burayada sporlarımı yazarım artıkkkk

hoşgeldin hatic22
benimde isteğim o
tüm kızlar birbirimizi destekleyip
bırakmamamızı sağlamak.:92:
spora hemen tekrar başla
yada ben haftaya pazar başlıyorum beraber başlayalım.
herzaman gel canım
sanada kesinlikle destek oluruz..:81:
günlük hangi sporu yaptın,ne yedin neyi fazla kaçırdın,:26:
aaaamaan hiç olmadı gevezelik yapmak için gel :KK9:
biz burdayızz.

kızlar bugün hareketlere başladım osysumus arkadaşın verdiği linkten kaan hocanın hareketlerini yaptım fakat şuan dizim şişti ağrı var ve üstüne basamıyorum bakalım ne olacak

spor yaparkenmi oldu,
bacağına ağırlık verecek şeyler yapma bi müddet canım

hoşgeldin hatic22
benimde isteğim o
tüm kızlar birbirimizi destekleyip
bırakmamamızı sağlamak.:92:
spora hemen tekrar başla
yada ben haftaya pazar başlıyorum beraber başlayalım.
herzaman gel canım
sanada kesinlikle destek oluruz..:81:
günlük hangi sporu yaptın,ne yedin neyi fazla kaçırdın,:26:
aaaamaan hiç olmadı gevezelik yapmak için gel :KK9:
biz burdayızz.
ay ne sıcak bi karşılama bu teşellür ederim canımm
gelirim neden gelmeyim hepimizin ortak yanı sıkılaşmak çünkü
ben akşamları daha rahat oluyorum spor yapmak için gündüz geç kalkıyorum temizlik yemek derken akşam oluyor
dün yürüyüşümü dışarda yapmıştım bugün evde yaparım vakit bulamadım çıkmaya
akşam yazarım yaptığımı:KK71:

ow özel gününse o çok feana yaa
benim hep bırakma nedenlerimden biride bu oluyor
yapıyorum oh herşey güzel yolunda
zart hasta oluyorum
karın ağrıları sancılar sancılar...
ay ayağımı üşütmim
ay totoşumu üşitmim derken
geçiyor bi hafta sporda öyle yalan oluyor.

ay ay ay ev mi yerleştirceksiniz hadi bakalım..
heyecanlısındır da sen şimdi
gaz verim az daha heyecanlan:KK9:
evini mis gibi döşe, çok sevindim canım
o evde mutlu huzurlu yaşarsınız inşallah..

ne yalan söylim ohh canımada değsin
egzersizlere benimle başlayacak olmana sevindim valla :21:

afiyet olsun şekerim..
aynen öyle neyse ağrılarım geçti şükür:) kendi evim değil canım nişanlımın evlenene kadar duracağı ev yani 3 5 ay kalacak belki o evde de kalabiliriz.ayy hep bekar evi olmuş ya o yüzden pek midem kaldırmaz ya bakalım hayırlısı. kendi evim gibi tebrik edince heyecan yaptım:))
kelebekhiç sorma, şu çatlaklardan nefret ediyorum. benim sadece popomda var, 1 - 2 tanede iç bacak kısmında. öyle kilo alıp veren biri de diğilm:KK37: bir görsen, fay hattı gibiyim:KK52: fındık yağını duymuştum ama hiç bir yöntem geçirmiyor diye biliyorum. o yüzden saldım gitti. tabi denemekten zarar gelmez, biraz gaza geleyim, onu da denerim. 1 haftan kaldı, güzelce dinlen, sonra tam gaz spor:KK66:

osysumusgeçmiş olsun, bende hiç sevmiyorum adet dönemini. ayağını sıcak tut, çorabını, terliğini hiç çıkarma, ağrının ne kadar hafiflediğini göreceksin. bir de arada spor yapıyordum.inan yaptığım dönemlerde ağrım çoook az olurdu. hatta bir bakardım, reng olmuşum:KK53: normalde olmadan 2 gün öncesinden başlarım kıvranmaya. bakarsın bu spor maratonu tüm derdimize derman oluverir:94: bu arada kendi evinimi döşüyorsun? eğer öyleyse şimdiden hayırlı olsun, her şey gönlüne göre olur inşallah:KK16:

selinhoşgeldin:21: doğru yerdesin.
sağol pikolatacım atlkattım ağrıları da tekrar yapınca hamlayacağım 1 hafta yokum ayrıca bizim interneti babam kapattıracakmış iyidik böyle yaaa:KK43::KK43::KK43:
canım ilk başta tüm hareketleri aynı sayıya uygun yapmaya çalışma kolay hareketler değiller. bir kaç yapabildiğin kadarı ile yap ve kontrollü yap mutlaka. geçmiş olsun.... yeni gerlen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz:KK71: ama gideceğim bir süre sonra aranızdan off yaa zaten canm sıkılıyor:KK43::KK43:

Son düzenleme:
bu günkü sporumu dans ederek yaptım kızlar
normal spor yapsaydım daha az terlerdim
su gibi oldum resmen
40 dk kadar yaptım
:KK68:

X