hakikaten tebrik ederim..maşallah..50 kg ne demek..inşallah bir daha bu kiloları almazsınız..ben de sizin gibi bir azimle başlasam da versem şu kiloları..en büyük dezavantajım oturarak çalışmam..önümüzdeki zamanlarda bebek sahibi de olmayı düşünüyorum nasip olursa ama önce bu kiloları vermeliyim..yoksa bunun üstüne bir de hamilelik..düşünemiyorum kendimi..eşim de ver ver diyo ama önce insanın kendisinin beyninde birşeyleri başarması gerekiyor sanırım..:44:
Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam
canım spor yapmalısın mutlaka spora vakit ayır derim sana :) birazda abur cuburu kes kilolar gider :)[/QU
aslında spora manimde yok..evde koşu bandım da var..haftada 2-3 kez bir saat yürüsem yetecek ama..ah ahhh..şu tembellik yok mu..işten gelince yemektir iştir derken kendimizi çok ihmal ediyoruz..ama napayımmm çok yorgun oluyorum..galiba vücut ağırlaşınca dahada çabuk yoruluyor insan..biraz versem motive olucam da..bakalım..ama kararlıyım..eski halime (evlenmeden önceki) geri dönücem..
nasıl oldu? daha önce yaptıklarınla şimdi yaptıklarını kıyaslar mısın? tebrik ederim. ne kadar sürede verdin? Birde kalbin de bir sorun olmuşmadı değil mi? hızlı kilo verdiysen eğer kalp hastalığı riski oluşuyor biliyorsun? bir sorum daha var oluşan çatlaklara ne yapıyorsun? çok soru sordum...
ya kızlarr istediğim mesleği yapabilmek için 7 kilo vermem lazım ama bende hiç irade yokdiyete başlamayı düşünen birileri daha varsa birbirimize destek olalım yaa
tebrıkler.... bende nisan'dan berı 14 kılo verdım simdi üç aydır kılo vermem durdu sinirimi bozuyor.sizde de bu sekılde oldumu ne yapmam gerektır.bırazda korkuyorum dıyetı bozmaktan..
vay
Süper bu ya.
MasaAllah
50 kg ne demek.
süper bisi yaaaa... Insaallah bende bitince -..-kilo verdim diyebilecegim... bunlari duydukca okudukca insanin azmi bir kat daha artiyor...
tekrar tekrar tebrikler.. insaallahh da bidaha almazsin...
Valla helal olsun, maşallah yaa 50 kilo ne demek. İradenize ve sabrınıza hayran kaldım. Süpersiniz :)
Benim de 15 kilo fazlam var(aaaaah 4 ene önce incecik bir kızdım) veremiyorum. Sabah akşam yürüyorum, işim de çok hareketli bir iş ofis işi pek değil ama bir ayda ancak 2,5 kilo vermişim. Her sabah yeşil çay da içiyorum eskiden ayda en az 4 kilo verirdim yaşla da alakalı mı ne :)
Birde ben çok tatlı delisiyim canım sürekli tatlı istiyor, çalışıyorum yoğunum canım çekmez derdim ama yok illa o koca çikolatyı lüpletmem lazımBu tatlı isteğini nasıl bastırabilirim urge. Böyle bir sorunla karşılaştın mı karşılaştıysan nasıl başa çıktın? :))
. Kan şekeri değerim 73 olması gerekenin 1-2 puan altında :)) Doktora mı gitsem yoksa doğal yollarla bu tatlı isteği bastırılır mı? Tarçın, akşamları meyve yemek vs her türlü yöntemi yaptım 3-5 gün idare eti sonra yine başladı tatlı krizlerim yaa :84::84:
ahhh o tatlı krizleri mahvediyor zatenn(( her gün 1 intense yemezsem olmuyorr aklımda kalıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?