- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yalnız bir anda hızlı kılo vermek çok sakıncalı.bi tanıdıgım kısa bır surede 29 kılo verdı ve hemen ardından menopoza girdi.
ustelık daha 29 yaşında.hormonları alt ust olmuş.o yuzden hızlı değil yavaş yavaş kılo vermek en dogrusu
aynen öle canım ben 2 yılda verdim ayda 2 3 kg a denk geliodu zaten :) kesnlkle bende hızlı kilo vermeyi önermiorum haplara falan kanmayın aman diym çok ama çok sakıncalı herşey spor ve beslenme :)
canım kalbimde bir sorun oluşmadı çok şükür doktor kontrolünde verdm birde 2 yılda verdm gayet sağlıklı yani :) neler yapıodum şimdi yapmıorum yazıyım mesela kola içerdm cips yerdm şuan asla içmiyorum yemiorum kızartma evde yapmıorum mayonez yemiorum bunlar hayatımdan tamamen çıkarttıklarım canım :) hamurişi ayda yılda bir yiyorum :) spor yapıorum yeşil çay içiorum bol bol
bende kolayı, cipsi çıkartmak istiyorum. bazen kudurukluğum tutuyor özel olarak gidip alıp geliyorum. mayonez sevmem zaten onu hayattan çıkarmak kolay :) spor yaparım özellikle yürüyüş, yeşil çayda içerdim bu sene niye içmiyorsam. onada hemen başlıyorum. tatlılardan bahset birazda, onları nasıl kestin? ben şerbetli tatlı sevmem ama pastaya da hayır diyemem... bendeki esas sorun PASTA ve çikolata
urge valla tebrikler 50 kiloda kolay değil her babayiğitin harcı değil hani... valla bravo ben 15 kilo verene kadar göbeğin çatladı... seni ayakta alkışlıyorum
canım 1 haftada 1 kilo verdim bence çok iyi yememden hiç kısmadım hatta spor bile yapamadım işten güçten fırsat bulupta ama ekmek yerine kepek ekmeği yedim çikolata cips bisküvi falan yemedim canım da istemiyor zaten artık... ve en önemlisi yeşil çaya alıştım.. ve düzenli olarak tuvalete çıkmayı alışkanlık haline getirdim derken 1 haftada 1 kilo ohh bee 1 kilo ama herkes farkediyor zayıfladığımı sorunlu bölgemden de gitmeye başladı sanki bide spora başlasam dahad a harika olacak bakalım o da olur valla kızlar tavsiye ederim hiç zor değil urge arkadaşın dediklerine uyun zaten gerisi geliyor
ewet aynen nerdeyse bir de ben çıkmış tebrikler büyük başarı. spor yapmaya dewam ediyomusun
bende 3 haftada 3 kg verdim arkadaşımızdançok cesaret aldım kepek ekmeği yiyorum bende arkadaşlarım düngördüler gerçekten kg vermişssin dediler çok mutlu oldum inşallah devamfdaedeceğim ben sipor yapıyorum vakit buldukça 1 yaşındakızım var pek vakitbulamıyorum ama bu kadarı beşile bana cesaret verdi
canııım benmmmmm çok ama çok sevndm :)) aferin sana devamı gelicek inan bana :) ya bi türlü resim koyamadm forum kuralları katı uyarı msjı alınca açıkçası bende uğraşmadm artık bidaha kaldırılmıyomuş falan o tombik halim ömür boyu burda kalmasın :)
ynen öle dimi tatlım sadece söledklerimle ben 50 kg verdim şaka gibi ama gerçek :)