• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Urge'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi urge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaa ben yemek istemiyorum, çünkü fazla şeker vücuda zararlı + o çikolataların, keklerin içindeki ğalar ve katkı maddeleri hepsi zararlı bu pis şeyleri nedne vücudumda biriktirip hasta edeyim kendimi ama vücut şeker istiyor adeta :)

Ttalı ihtiyacımı kana hemen karışmayan ve insülini hemen yükseltmeyen meyve, pilav, makarnadan alayım dedim ama o da olmuyor illaki şeker istiyor bünye. Valla artık abur cuburların bağımlılık yapan madde olduğunu düşünmeye başladım :)

gercektende bagımlılık yapıyorr canım yaa... mıdem kazınıyor resmen ısten cıktıgımda ama aklımdan gecen tek sey tatlııı gozum donuyo resmen dırek markete atıyorum kendımı hatta kasıyer yuh demesın dıyee kan sekerım dustu dıyorum :))))) cok zor bır durum ama ustesınden gelebılırız emınım ;))

ne diyim harikasınnn tek kelime ile allah bu azmi banada versin bir an önce gitsin kilocuklarım :(

:))) masallah ya ne diyimmm buyuk basari valla,2yilda verdisen zaten tekrar almasin canim .supersin :):nazar::nazar:

arkadaş baya bi nazlı sanırım :)))bi resim koymadı gitti bu kadar ısrarlara rağmen.eski halim yeni halim die bi resim koyda sana bakalım daha çok
azim kazanalım canım.maşallah tebrik ederim bu arada.

arkadaş baya bi nazlı sanırım :)))bi resim koymadı gitti bu kadar ısrarlara rağmen.eski halim yeni halim die bi resim koyda sana bakalım daha çok
azim kazanalım canım.maşallah tebrik ederim bu arada.

şekerim resim yükleyemiyorum :S yüklesem inanın koyucam :D başka sayfaya yönlendiriliyorum sürekli :S

canım spor yapmalısın mutlaka spora vakit ayır derim sana :) birazda abur cuburu kes kilolar gider :)[/QU

aslında spora manimde yok..evde koşu bandım da var..haftada 2-3 kez bir saat yürüsem yetecek ama..ah ahhh..şu tembellik yok mu..işten gelince yemektir iştir derken kendimizi çok ihmal ediyoruz..ama napayımmm çok yorgun oluyorum..galiba vücut ağırlaşınca dahada çabuk yoruluyor insan..biraz versem motive olucam da..bakalım..ama kararlıyım..eski halime (evlenmeden önceki) geri dönücem..

tatlım spora bi başlasan bidaha hayatta bırakamazsın :) bana güven hazır yürüyüş bandında var ne bekliosun :) bugün hemen 20 dk yürü :D

nasıl oldu? daha önce yaptıklarınla şimdi yaptıklarını kıyaslar mısın? tebrik ederim. ne kadar sürede verdin? Birde kalbin de bir sorun olmuşmadı değil mi? hızlı kilo verdiysen eğer kalp hastalığı riski oluşuyor biliyorsun? bir sorum daha var oluşan çatlaklara ne yapıyorsun? çok soru sordum...

canım hiçte çok soru değil :D kalbim sapasağlam :) çatlaklarıda dermarollerla hallediyorum cnm baya etkili bakalım

wawwww :53::53::53: maşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum dilim tutuldu resmen :23::1:
ablam 20 kılo nasıl vercem dıye dusunuyorrr ama bır yandan da hobılıgırtlak yıyor :9::9::9: ben de 7 kilo vercem ama aylardır ağlanıp duruyorum bısey yaptıgım yok baska :50::50: bu aksam pılatese basladım ebru sallının dvdsınden ızledım ve yaptım gercekten sıkılastıracagı kesın ama bır yandan da rejimle takvıye etmem sart degıl mı canım :)) valla azmine hayran kaldım tebrık edıyorummm canımm :54:

kesnlkle şart tatlım yiyerek kilo verilmiyo :) o koca bir yalan ha nasıl verilio benm yöntemimle sağlıklı şeyler yiyosun :D

Valla helal olsun, maşallah yaa 50 kilo ne demek. İradenize ve sabrınıza hayran kaldım. Süpersin canım yaaa :))

Benim de 15 kilo fazlam var(aaaaah 4 ene önce incecik bir kızdım) veremiyorum. Sabah akşam yürüyorum, işim de çok hareketli bir iş ofis işi pek değil ama bir ayda ancak 2,5 kilo vermişim. Her sabah yeşil çay da içiyorum eskiden ayda en az 4 kilo verirdim yaşla da alakalı mı ne :)

Birde ben çok tatlı delisiyim canım sürekli tatlı istiyor, çalışıyorum yoğunum canım çekmez derdim ama yok illa o koca çikolatyı lüpletmem lazım :D Bu tatlı isteğini nasıl bastırabilirim urge. Böyle bir sorunla karşılaştın mı karşılaştıysan nasıl başa çıktın? :))

. Kan şekeri değerim 73 olması gerekenin 1-2 puan altında :)) Doktora mı gitsem yoksa doğal yollarla bu tatlı isteği bastırılır mı? Tarçın, akşamları meyve yemek vs her türlü yöntemi yaptım 3-5 gün idare eti sonra yine başladı tatlı krizlerim yaa :84::84:

canım inşallah verceksn :) tatlı olayını şöle hallet ne blym sütlü tatlılar al evine yemeklerden önce ye ama yemeğn hemen radından yemem sütlaç kazandibi tavukgöğsü çok daha masum diğerlerine göre :) yanında bide çay iç mis gibi :) benmde şekerm aynı senn gibi :D

kesnlkle şart tatlım yiyerek kilo verilmiyo :) o koca bir yalan ha nasıl verilio benm yöntemimle sağlıklı şeyler yiyosun :D

işin kotu tarafı calıstıgım ıcın evde kahvaltı edemıyorum :((( dısrda sımır pogaca falan alıyorum onlar da kılo yapıyor dogal olarak:(( sabah bır tane sımıt bı de ıhlamur ıctım ama ogle ve aksam yemeklerıme dıkkat edıcem kepek ekmegı alıcam ve de yesıl cay alıcam :))) bugunden ıtıbaren baslıyorum dıkkat etmye ama sabah dıkkat edemıyorum ıste ona canım sıkılıo napsam kıı :((

Nasıl yaptığıma gelince öncelkle bir doktora gttm ve hormonlarımda sorun varmı yokmu baktırdım :) tabiki bişi çıkmadı :) ardından güzel bi diyete başladım bol bol yeşil çay içtim hergün en az 1 saat spor yaptım bazı gıdaları hayatımdan çıkardım :) cips kola patates kızartması bunları hala yemem inanın tadlarını unutunca insanın canı istemio :D bol bol yoğurt yedm makarnaları yağsız sarımsaklı yoğurtlu yedm :) her öğün mutlaka yemek yedm kepek ekmeği hayatıma aldım :)

ay allahım azmine hayran kaldım canım yaaa :) süper maaaşaalllaahhh :nazar: bende nişan zamanı 43 kiloya kadar düşmştüm şimdş 49-50 civarındayım,kilo vermem lazım :53: gerçi düğüne doğru yaşlaştıkça yine kilo veririm gibi geliyo :40: koşturmaca çok oluyo çünkü..

işin kotu tarafı calıstıgım ıcın evde kahvaltı edemıyorum :((( dısrda sımır pogaca falan alıyorum onlar da kılo yapıyor dogal olarak:(( sabah bır tane sımıt bı de ıhlamur ıctım ama ogle ve aksam yemeklerıme dıkkat edıcem kepek ekmegı alıcam ve de yesıl cay alıcam :))) bugunden ıtıbaren baslıyorum dıkkat etmye ama sabah dıkkat edemıyorum ıste ona canım sıkılıo napsam kıı :((

canım simit yiyeblrsn yada kepek ekmek arasına sandvçler satılıo simt dünyalarına onlardan al :)

ay allahım azmine hayran kaldım canım yaaa :) süper maaaşaalllaahhh :nazar: bende nişan zamanı 43 kiloya kadar düşmştüm şimdş 49-50 civarındayım,kilo vermem lazım :53: gerçi düğüne doğru yaşlaştıkça yine kilo veririm gibi geliyo :40: koşturmaca çok oluyo çünkü..

tatlım düğün telaşında kesnlkle verirsn :D

canım simit yiyeblrsn yada kepek ekmek arasına sandvçler satılıo simt dünyalarına onlardan al :)

ayyy cok rahatlattın valla suanda benı canım yaaaa :))) o zaman sabhları sandvıc alıcam kepek ekmegı arasındakılerden ;))) bakalım 6 kıloyu bu azımle ne kadar zamanda verıcem cok merak edıyorum gercekten :))))

Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam :D

arkadaşlar yalnız bir anda hızlı kılo vermek çok sakıncalı.bi tanıdıgım kısa bır surede 29 kılo verdı ve hemen ardından menopoza girdi.
ustelık daha 29 yaşında.hormonları alt ust olmuş.o yuzden hızlı değil yavaş yavaş kılo vermek en dogrusu

Back