- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
Vay bee süpersiniz süper
ya kızlarr istediğim mesleği yapabilmek için 7 kilo vermem lazım ama bende hiç irade yokdiyete başlamayı düşünen birileri daha varsa birbirimize destek olalım yaa
tatlım benmde hala bikaç kilo fazlam var beraber başlayalım hadi bugün pazartesi
canım ya şu fom biskivüleri varya onlardan yedinmi açlığını yatıştırmak için ben olardanyiyorum da
canım yemedim ancak nasl yedm biliomusun çok cnm çikolaata istediğnde formun karamelli çikolataası var mavi yeşl galba onu yedm durup dururken yeme çünkü onların kalorisi hadi olsun yarısı kadar hiç yoktan yarım paket normal büsküvi yemiş olursun meyve ye yoğurt ye domates salatalk ye
tatlım benmde hala bikaç kilo fazlam var beraber başlayalım hadi bugün pazartesi
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn inşallah sen kaç kgvermen gerekiyor hayatım
Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam
teşekkür ederim canım sallamamı içeceğiz yoksa açıkmı alalım bende şuan içiyorum3çeşit çay varpaket açık bide çaykurunteneke kutusu
çok çok tebrik ederimnazar değmesin bu azminize ve sizde bu azim varken istediğiniz ideal kiloya ulaşıcağınıza da eminim ben.
arkadaşım eğer dikkate alırsan sana bir tavsiyem olucak. ben genelde kış aylarında ideal kilomun 3-4 kilo üstüne çıkarım hep ve tek formülüm yediklerime dikkat etmek fazla da değil hani amaaa en önemlisi yeşil çay benim için mucize gibi bişey. şimdi ben yeşilçayı şöyle kullanıyorum. bence içtiğimiz hiçbir bitkisel çaya şeker katmamalıyız ki şekerle tadı da çok kötü oluyo bence. sonra ben yeşilçayı aktardan kurutulmuş yaprak şeklinde alıyorum yani ince çekilmiş bişey değil suya girince bildiğin yaprak halini alıyolar açılıp. sonra cezveye bi çay kaşığı kadar koyup üstüne kaynamış suyu ekliyorum sadece 2dk. demlendikten sonra içine bi tatlı kaşığı limon sıkılmış bardağıma süzerek döküyorum ve çok sıcak değil biraz ılımaya başlayınca içiyorum. bu şekilde kullanırsan sende daha iyi faydasını görürsün bence. bu arada günde 2-3 bardak falan içiyorum.
ağzım açık okudum valla.merak ettım resım yüklesene canım.tebrıkler ayrıca büyük bir irade ve arkanda senı destekleyen kısılerın olması lazım baska turlu verılmez onca kılo
ooo canımm sen bana büyük bir destek oldun şimdi :) senin gibi başarılı bir sonuç almış birisiyle başlamak gerçekten süper olacak =)
sanki seni hissetmişim gibi ben de bugün dikkat etmeye başladım yediklerime :) sabah kahvaltısında domates salatalık, her zamanki yediğimden daha az miktarda beyaz peynir(bıraksalar bir kalıbı yerim) bir dilim kepek ekmeği yedim bir bardak şekersiz çayla.
öğle arasında eti formun limonlu bisküvilerinden 2 tane yedim.evde başka aara öğün için yiyebileceğim birşey yoktu.
öğlen kabak yemeği yedim yoğurtla.
az önce de bir adet şeftali yedim.
açıkçası kalori hesabı vs yapamıorm yapmayı da sevmiyorum.kendimce ekmeği sabah kahvaltısı dşında yemeyerek ve porsiyon mktarını küçülterek başladım.
sence nasıl?
dikkate alırım canım evde var açık "yeşil çay biraz önce 1 tane sallama 1 tuTAMDA YEŞİL ÇAY ATTIM DEMLEDİM İÇTİM SONRADA ÇORBAYEDİM KIZIMA YEDİRİRKEN BENİMDE ÇENIM ÇEKTİ KIRMIZI MERCİMEK LİMONLADIM KEPEK EKMEĞİYLE YEDİM ŞİMDİ KEPEK EKMEĞİ YEDİM DİYE PİŞMAN OLDUM
urge peki spor yapıyor musun?
ben sabahları kahvaltıdan önce 1 saat kadar yürüyorum ama artık havalar soğudu, hele ki yağmur varsa çıkamıyorumsanırım b fit e yazılacağım.
urge mesajların 100 tane olmus foto ekle merak ediyorum yeni halini
aslında mesajlar 100 olmadan da foto ekleniyor bende bi foto eklemiştim sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?