• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Urge'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi urge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakikaten tebrik ederim..maşallah..50 kg ne demek..inşallah bir daha bu kiloları almazsınız..ben de sizin gibi bir azimle başlasam da versem şu kiloları..en büyük dezavantajım oturarak çalışmam..önümüzdeki zamanlarda bebek sahibi de olmayı düşünüyorum nasip olursa ama önce bu kiloları vermeliyim..yoksa bunun üstüne bir de hamilelik..düşünemiyorum kendimi..eşim de ver ver diyo ama önce insanın kendisinin beyninde birşeyleri başarması gerekiyor sanırım..:44:

hakikaten tebrik ederim..maşallah..50 kg ne demek..inşallah bir daha bu kiloları almazsınız..ben de sizin gibi bir azimle başlasam da versem şu kiloları..en büyük dezavantajım oturarak çalışmam..önümüzdeki zamanlarda bebek sahibi de olmayı düşünüyorum nasip olursa ama önce bu kiloları vermeliyim..yoksa bunun üstüne bir de hamilelik..düşünemiyorum kendimi..eşim de ver ver diyo ama önce insanın kendisinin beyninde birşeyleri başarması gerekiyor sanırım..:44:

canım spor yapmalısın mutlaka spora vakit ayır derim sana :) birazda abur cuburu kes kilolar gider :)

Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam :D

nasıl oldu? daha önce yaptıklarınla şimdi yaptıklarını kıyaslar mısın? tebrik ederim. ne kadar sürede verdin? Birde kalbin de bir sorun olmuşmadı değil mi? hızlı kilo verdiysen eğer kalp hastalığı riski oluşuyor biliyorsun? bir sorum daha var oluşan çatlaklara ne yapıyorsun? çok soru sordum...

tebrıkler.... bende nisan'dan berı 14 kılo verdım simdi üç aydır kılo vermem durdu sinirimi bozuyor.sizde de bu sekılde oldumu ne yapmam gerektır.bırazda korkuyorum dıyetı bozmaktan..

canım spor yapmalısın mutlaka spora vakit ayır derim sana :) birazda abur cuburu kes kilolar gider :)[/QU

aslında spora manimde yok..evde koşu bandım da var..haftada 2-3 kez bir saat yürüsem yetecek ama..ah ahhh..şu tembellik yok mu..işten gelince yemektir iştir derken kendimizi çok ihmal ediyoruz..ama napayımmm çok yorgun oluyorum..galiba vücut ağırlaşınca dahada çabuk yoruluyor insan..biraz versem motive olucam da..bakalım..ama kararlıyım..eski halime (evlenmeden önceki) geri dönücem..

süper bisi yaaaa... Insaallah bende bitince -..-kilo verdim diyebilecegim... bunlari duydukca okudukca insanin azmi bir kat daha artiyor...

tekrar tekrar tebrikler.. insaallahh da bidaha almazsin...

nasıl oldu? daha önce yaptıklarınla şimdi yaptıklarını kıyaslar mısın? tebrik ederim. ne kadar sürede verdin? Birde kalbin de bir sorun olmuşmadı değil mi? hızlı kilo verdiysen eğer kalp hastalığı riski oluşuyor biliyorsun? bir sorum daha var oluşan çatlaklara ne yapıyorsun? çok soru sordum...

canım kalbimde bir sorun oluşmadı çok şükür doktor kontrolünde verdm birde 2 yılda verdm gayet sağlıklı yani :) neler yapıodum şimdi yapmıorum yazıyım mesela kola içerdm cips yerdm şuan asla içmiyorum yemiorum kızartma evde yapmıorum mayonez yemiorum bunlar hayatımdan tamamen çıkarttıklarım canım :) hamurişi ayda yılda bir yiyorum :) spor yapıorum yeşil çay içiorum bol bol

merakla resimlerini bekliyorummmmmmm
bende çekindim diyete başlamadan önce, inşallah 32 kilo vermiş olarak sonunda bende başlık açacağım burda.....
hadi yükle artıkkkkk :34:

ya kızlarr istediğim mesleği yapabilmek için 7 kilo vermem lazım ama bende hiç irade yok :( diyete başlamayı düşünen birileri daha varsa birbirimize destek olalım yaa :D

canım ya vermek istediğin sadece ve sadece 7 kilo bunu hoplaya zıplaya verirsin sen. Sadece kendine güven ve inan. bak benim 30 kiloydu vermem gereken şimdi 34 e çıktı. ya ben napayım ? benden sana tavsiye nacizane olarak. kendini sürekli telkinle ve de ki; ben kilo almıyorum, bilakis veriyorum ve zayıflıyorum. İnan bu denenmiş ve kanıtlanmıştır zamanında tarafımdan.
Ve urgecim çok tebrik ederim seni... İnşallah bende kilo kilo yağ kaybederim sen gibi :)

tebrıkler.... bende nisan'dan berı 14 kılo verdım simdi üç aydır kılo vermem durdu sinirimi bozuyor.sizde de bu sekılde oldumu ne yapmam gerektır.bırazda korkuyorum dıyetı bozmaktan..

asla ama asla moralini bozma canım benmde öle oluyodu sakın bırakma az sabret kilo vermeye devam ediceksn :)

süper bisi yaaaa... Insaallah bende bitince -..-kilo verdim diyebilecegim... bunlari duydukca okudukca insanin azmi bir kat daha artiyor...

tekrar tekrar tebrikler.. insaallahh da bidaha almazsin...

tşkler hayatım :) seninde haberlerini bekliorum en kısa zamanda :)

wawwww :53::53::53: maşallah diyorum başka da bişey diyemiyorum dilim tutuldu resmen :23::1:
ablam 20 kılo nasıl vercem dıye dusunuyorrr ama bır yandan da hobılıgırtlak yıyor :9::9::9: ben de 7 kilo vercem ama aylardır ağlanıp duruyorum bısey yaptıgım yok baska :50::50: bu aksam pılatese basladım ebru sallının dvdsınden ızledım ve yaptım gercekten sıkılastıracagı kesın ama bır yandan da rejimle takvıye etmem sart degıl mı canım :)) valla azmine hayran kaldım tebrık edıyorummm canımm :54:

Valla helal olsun, maşallah yaa 50 kilo ne demek. İradenize ve sabrınıza hayran kaldım. Süpersin canım yaaa :))

Benim de 15 kilo fazlam var(aaaaah 4 ene önce incecik bir kızdım) veremiyorum. Sabah akşam yürüyorum, işim de çok hareketli bir iş ofis işi pek değil ama bir ayda ancak 2,5 kilo vermişim. Her sabah yeşil çay da içiyorum eskiden ayda en az 4 kilo verirdim yaşla da alakalı mı ne :)

Birde ben çok tatlı delisiyim canım sürekli tatlı istiyor, çalışıyorum yoğunum canım çekmez derdim ama yok illa o koca çikolatyı lüpletmem lazım :D Bu tatlı isteğini nasıl bastırabilirim urge. Böyle bir sorunla karşılaştın mı karşılaştıysan nasıl başa çıktın? :))

. Kan şekeri değerim 73 olması gerekenin 1-2 puan altında :)) Doktora mı gitsem yoksa doğal yollarla bu tatlı isteği bastırılır mı? Tarçın, akşamları meyve yemek vs her türlü yöntemi yaptım 3-5 gün idare eti sonra yine başladı tatlı krizlerim yaa :84::84:

Son düzenleme:
Valla helal olsun, maşallah yaa 50 kilo ne demek. İradenize ve sabrınıza hayran kaldım. Süpersiniz :)

Benim de 15 kilo fazlam var(aaaaah 4 ene önce incecik bir kızdım) veremiyorum. Sabah akşam yürüyorum, işim de çok hareketli bir iş ofis işi pek değil ama bir ayda ancak 2,5 kilo vermişim. Her sabah yeşil çay da içiyorum eskiden ayda en az 4 kilo verirdim yaşla da alakalı mı ne :)

Birde ben çok tatlı delisiyim canım sürekli tatlı istiyor, çalışıyorum yoğunum canım çekmez derdim ama yok illa o koca çikolatyı lüpletmem lazım :D Bu tatlı isteğini nasıl bastırabilirim urge. Böyle bir sorunla karşılaştın mı karşılaştıysan nasıl başa çıktın? :))

. Kan şekeri değerim 73 olması gerekenin 1-2 puan altında :)) Doktora mı gitsem yoksa doğal yollarla bu tatlı isteği bastırılır mı? Tarçın, akşamları meyve yemek vs her türlü yöntemi yaptım 3-5 gün idare eti sonra yine başladı tatlı krizlerim yaa :84::84:

ahhh o tatlı krizleri mahvediyor zatenn :((( her gün 1 intense yemezsem olmuyorr aklımda kalıyor resmen :9:

ahhh o tatlı krizleri mahvediyor zatenn :((( her gün 1 intense yemezsem olmuyorr aklımda kalıyor resmen :9:

Yaa ben yemek istemiyorum, çünkü fazla şeker vücuda zararlı + o çikolataların, keklerin içindeki ğalar ve katkı maddeleri hepsi zararlı bu pis şeyleri nedne vücudumda biriktirip hasta edeyim kendimi ama vücut şeker istiyor adeta :)

Ttalı ihtiyacımı kana hemen karışmayan ve insülini hemen yükseltmeyen meyve, pilav, makarnadan alayım dedim ama o da olmuyor illaki şeker istiyor bünye. Valla artık abur cuburların bağımlılık yapan madde olduğunu düşünmeye başladım :)

Son düzenleme:
Back