Arkadaşlar yazdıklarınız bana öyle güzel moral oldu ki...Özellikle 50 kg veren arkadaşı cidden çok çok tebrik ediyorum.Ben şurda 5-6 kiloyu kaç zamandır uğraştığım halde veremiyorum.
Size kendi durumumu anlatayım.Ben 22 yaşındayım ve 1.71 boyunda, 72 kiloyum.Aslında vücut hatlarım çok hoş, geniş omuzluyum ve boylu olduğum için kilolu durmuyorum.Ancak bölgesel fazlalıklarım var.Belim incedir, kollarım ve üst kısmım da öyle.Ancak basen ve üst bacaklarımda fazlalıklar var.Bir de ben uçuş hostesi olmak istiyorum kızlar :) Pek çok havayolu firması boyla kilo arasında en az 6 fark olmasını istiyor.Yani benim 65 kg olmam gerek istediğim mesleği yapabilmek için. Yani 7 kg vermem gerek ama hiç motivasyonum yokÜniversiteden yeni mezun oldum ve şu anda iş arıyorum.Çoğunlukla evdeyim ve hareketsizim, can sıkıntısından hoop mutfakta atıştırmalık ne varsa yerken buluyorum kendimi.E yedikçe de hostesliğe başvuramıyorum Kısır döngüdeyim anlayacağınız.
Ne dertliymişim ben de yahu resmen döküldüm hayat hikayemi anlattımUmarım ben de günün birinde başarı öykümü yazabilirim sizin gibi.
tebrik ederim canım darısı başıma olur inşallah 20 kilocuk fazlam var umarım bende verebilirim
Cok tebrik ederim cnm, harika bi basari bu
Bi kere basladi mi diyete gerisi geliyor zaten.
bende cok uzun süre baslayamadim, sürekli erteledim, basladim basladim bitirdim
en son haziranda tak etti ve diyete basladim 100 kiloyla.
simdi 75 kiloyum :) ve cok mutluyum. hedefim 70 kiloydu, ama daha fazla vermeyi düsünüyorum simdi
zayifladikca enerjim, özgüvenim, hayat kalitem artti.
resimlerini cok merak ediyorum, hemencik ekle olur mu
Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam
:) şu anda 66 kiloyum. 80 ile başlamıştım. boyum 1.72. zaten en çok bu noktada zorlandım. gördüm ki sorun aç kalmak değilmiş, sadece çok sevdiğiniz yeme alışkanlıklarınızı terk etmek biraz acıklı :) özellikle de benim gibi yemek yemeğe aşık bir kadınsanız... ama görünüşüm beni gerçekten çok rahatsız etmeye başladı ve gördüğüm her iştah açıcı yemekte kendime aynadaki görüntümü hatırlattım... kat kat bir göbek.. her taraftan taşmış yağlar... işte bunları düşünerek dayanabildim pirinç, patates. makarna vb. yemekleri hayatımdan çıkartmaya. onların yerine lıght yoğurt, belki biraz bulgur pilavı, cacık, salata, hiçbiri yoksa domates salatalık ya da sadece o yemek :) bir süre sonra alışıyorsunuz galiba.. bu arada şimdi istediğim kiloya yaklaştığım için arada kaçamaklar yapıyorum:) tabii izleyen günlerde telafi etmek şartıyla :) işte böyle arkadaşım.. elimden geldiğince dikat edeceğim bundan sonra yediklerime. hiçbir şey olmasa bile, yağ ve tuz konusunda kalbimin ve ilgili tüm organlarımın bana teşekkür ettiğine inanıyorum :)
Heyy Maşallah..
Duydum da Bu KAdar Abartılı Duymamıştım..
Tebrik EDerim SEni..
Ne Kadar Mutlusun Şimdi Dimi ?
Valla Laf Ağzıma Geldi KAldım..
Yazım Bari..
Azimle ........n Duvarı Delermiş..
Cok tebrik ederim cnm, harika bi basari bu
Bi kere basladi mi diyete gerisi geliyor zaten.
bende cok uzun süre baslayamadim, sürekli erteledim, basladim basladim bitirdim
en son haziranda tak etti ve diyete basladim 100 kiloyla.
simdi 75 kiloyum :) ve cok mutluyum. hedefim 70 kiloydu, ama daha fazla vermeyi düsünüyorum simdi
zayifladikca enerjim, özgüvenim, hayat kalitem artti.
resimlerini cok merak ediyorum, hemencik ekle olur mu
hayatım mutluluğu anlatamam eski arkadaşlarım beni görüo inanamıoyüzlerndeki o şok görülmeye değer
Oyy Yavrum Ya..Helal Olsun Sana..
Çok Sevindim..
canım sende benm gibi yemek yemeyi sevenlerdensn öncelkle kendni odakla ve dediğim gibi sakın aç kalma aç kalınca insanın iradesi çok zayflıo :)
ben de 3 kilo fazlamı dert ede ede bi kalmıştım
50 kiloyu görünce gözlerim yuvalarından fırladı
ayy kendimden utandım kıss
ben de bu azimsizlik varkennnnn oooohhhhhoooooooooo
bu kilo bende kalır ammmmaaaaaannnnnnnnn boşver
alt tarafı 3 kilo
muhteşem birşey 50 kilo vermek tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?