Urge'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi urge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bişi dicem hosteslk benmde küçükken hayalimdi :) çok zor diil hayatım başarablrsn 7 8 kilo nedr ya abur cuburu kes yeşil çaya başla kepek ekmeği ye

foto eklemeye yetkm yokmuş cnm olunca hemen yapcam :) bende seni çoook ama çok tebrk ediorum kesnlkle 70 olmalısın hatta 678 ideal derm sana :)

Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam

Heyy Maşallah..
Duydum da Bu KAdar Abartılı Duymamıştım..
Tebrik EDerim SEni..
Ne Kadar Mutlusun Şimdi Dimi ?

Valla Laf Ağzıma Geldi KAldım..
Yazım Bari..
Azimle ........n Duvarı Delermiş..

aslinda ben yemegi cok seviyorum zayiflamak isteyincede 10 kilo falan verip de duranim bitek toparlanamiyorum ruhumu doyuramiyorum:26: ama insallah bu sefer hazirim ve durmayacagim 18 kilo vermek istiyorum verecem

Heyy Maşallah..
Duydum da Bu KAdar Abartılı Duymamıştım..
Tebrik EDerim SEni..
Ne Kadar Mutlusun Şimdi Dimi ?

Valla Laf Ağzıma Geldi KAldım..
Yazım Bari..
Azimle ........n Duvarı Delermiş..

hayatım mutluluğu anlatamam eski arkadaşlarım beni görüo inanamıo yüzlerndeki o şok görülmeye değer

maşşallah seni tebrik ederim canım senin uyguladığın özel bişey varmıydı yoksa aç olunca zayıflanıyormu

aman tanrım 50 mi dedin çok tebrikler vallahiii.tabiki şimdiki temennimiz allah geri aldırmasın :13:

ben de 3 kilo fazlamı dert ede ede bi kalmıştım
50 kiloyu görünce gözlerim yuvalarından fırladı
ayy kendimden utandım kıss
ben de bu azimsizlik varkennnnn oooohhhhhoooooooooo
bu kilo bende kalır ammmmaaaaaannnnnnnnn boşver
alt tarafı 3 kilo

Son düzenleme:
haaa bu arada mesaj sayının dolmasına az kalmış fotoyu bekliyoruz en kısa zamanda

canım sende benm gibi yemek yemeyi sevenlerdensn öncelkle kendni odakla ve dediğim gibi sakın aç kalma aç kalınca insanın iradesi çok zayflıo :)

kesinliklee hayattaki tek zevkim yemek yemek verdiğin tavsiyelere uyacam canım tşkr ederim

tatlım 3 kg nedrki ya :) verrsn 2 hafta sabret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…