kepek ekmeğinden mi bahsediyorsun kızarmak deyince onumu kızartalım ay çok soru soruyoruz ya kusura bakma elme yeşil elmemı kullnadın yoksafarketmezmi
vallaha tebrikler diyecek söz bulamıyorum ben şurda 20 kg gözümde büyütürken sen 50 kg vermişsin demekki imkansız değil bunu herkese gösterdiğinn için sağol..
15 kilo vermek isteyen benim için süper oldu yazını görmek.
nasıl gider bu 15 kilo derken,azmine, sabrına hayran oldum. tebrik ederim.
sabah sabah offf bunlar gitmeyecek mi dediğim kilolarımla nerdeyse barışmaya başlayacaktım.
tekrar tebrik ederim, darısı başıma, darısı başımıza....
aşk olsun cnm benm istedğin kadar sorablrsin yeşil elmada olur diğeride kepek ekmeğide hep kızarmış yerm ben kalorisi yar yarıya düşüo :) 20 kaloriye falan denk gelio dilimi
canım benim ya çok teşekkürler bugün gittim kabak,patlıcan aldım elmealdım akşam menmde çorba1 kase sonra da haşlanmış kabak la patlıcan yaptım yoğurtlayıp 1 tane de kepek ekmeği dilim yedim sen böylekonuştuk ca ga geliyorum
teşekkürler, gece 2 gibi yatıyorum en son yemeğide 7 gibi yiyorum. sonra yattığımda açlıktan uyuyamıyorumakşamları ben yeşilçayla karnımı dolduruorum meyveyse genelde elma yerim mandalina portakalda olur ama çoğunluk elma :) yada yoğurt yiyeblrsnz acıkınca hiçmi doymadnz 1 dilim kepek ekmeğiyle iştahnızı söndürün kızartnca 20 kalori en azından somon ekmek yemezsnz yada tatlı yememiş olursunz :)
teşekkürler, gece 2 gibi yatıyorum en son yemeğide 7 gibi yiyorum. sonra yattığımda açlıktan uyuyamıyorum
bundan sonra meyve yerim biraz. gerçi regl dönemim olmasına rağmen iki kilo vermişim bi haftada çok mutluyum ama midem çok kazınsın istemiyorum artık.
aslında yulaf ezmesi iyi fikir gibi. ohh ne güzel uyku sorunu yaşamadan incelmişsin. darısı başıma :)canım sen 2 de uyuyosan yemek saatini belki 8 yapablrsn çünkü ben 7 de yerm 12 en geç 12 bçkta yatarım :) bölece açlıktan ölüomuşsun gibi olup dolaba saldrmazsn yada yulaf ezmesi falan alıp 9 10 gibi yiyeblrsn hem sağlıklı :) bazı zamanlarda öle yaptım :) nar ye mesela oda harika bi meyve 1 saat önce nar yedm şimdide yeşilçay yaptım içiorum 12 gibi uyurum :)
arkadaşlar ben kendi irademle diyet yapamadığım için zorlayıcı olması amacıyla mezoterapiye başladım. 80 kilo idim şimdi 66 kiloyum. ama mezoterapi para da verdiğiniz için diyeti uygulamaya zorluyor sizi. asla tek başına etkili değil. birçok arkadaşım bu uygulamaya başladığı halde kilo bile aldı üstüne. ama ben diyeti hiç bırakmadım. hayatımdan yağı şekeri tuzu ekmeği çıkardım... her yemeği yapıyorum ama içine sadece 1 yemek kaşığı yağ koyarak. günde en az 2 litre su içtim. aralarda 2 bardak yeşil çay. haftada 2 gün yürüyüş ve çikolata ya da tatlıya hiç dokunmadım. her şey irade ile mümkünmüş. şimdi mezoterapiyi bıraktığım halde diyete devam ettiğim için hala kilo veriyorum. hergün işyerine kendi yaptığım yemeği getiriyorum hiç üşenmeden. tava fasulye mantar kabak ne istersem yapıyorum. hiç aç kalmadım halsiz de düşmedim. çok dinç ve sağlıklıyım şu anda. bebeğimin ablası gibi görünmeye başladım :) ama makarna da yemedim hiç ve sıfır patates sıfır pirinç. her türlü kızartma yasak. kendime yeni öğrendiğim ve çok hoşuma giden şu cümleyi tekrarlıyorum: DİYET YAPMADAN İLAÇLA KİLO VERMEYE ÇALIŞMAK, ÇAMURLU AYAKKABIYA CİLA SÜRMEYE BENZER ASLA İŞE YARAMAZ:):):):):) hepimize kolay gelsin :)
tebrik ediyorum senii
benim boyum 1.77 80 kiloyum enaz 10kilo vermem gerek ama yapamıyorumdayanamıyorum yemeklere ve her niyeyse diyet yapmaya karar verdiğim gün daha çok yiyorum :)
tebrik ederim canim insallaha bende bugun basliyorum kilo vermeye 3 tane oglum var ve ben artik kilolari vermek zorundayim kendimi begenmiyorum ve fazla aktif olamiyorum bu yuzden moral sifir oluyor kendim ve cocuklarim icin bu sefer bende basarmak istiyorum allahin izniylede basaracam insallah, desteklerinizi bekliyorum
arkadaşlar ben kendi irademle diyet yapamadığım için zorlayıcı olması amacıyla mezoterapiye başladım. 80 kilo idim şimdi 66 kiloyum. ama mezoterapi para da verdiğiniz için diyeti uygulamaya zorluyor sizi. asla tek başına etkili değil. birçok arkadaşım bu uygulamaya başladığı halde kilo bile aldı üstüne. ama ben diyeti hiç bırakmadım. hayatımdan yağı şekeri tuzu ekmeği çıkardım... her yemeği yapıyorum ama içine sadece 1 yemek kaşığı yağ koyarak. günde en az 2 litre su içtim. aralarda 2 bardak yeşil çay. haftada 2 gün yürüyüş ve çikolata ya da tatlıya hiç dokunmadım. her şey irade ile mümkünmüş. şimdi mezoterapiyi bıraktığım halde diyete devam ettiğim için hala kilo veriyorum. hergün işyerine kendi yaptığım yemeği getiriyorum hiç üşenmeden. tava fasulye mantar kabak ne istersem yapıyorum. hiç aç kalmadım halsiz de düşmedim. çok dinç ve sağlıklıyım şu anda. bebeğimin ablası gibi görünmeye başladım :) ama makarna da yemedim hiç ve sıfır patates sıfır pirinç. her türlü kızartma yasak. kendime yeni öğrendiğim ve çok hoşuma giden şu cümleyi tekrarlıyorum: DİYET YAPMADAN İLAÇLA KİLO VERMEYE ÇALIŞMAK, ÇAMURLU AYAKKABIYA CİLA SÜRMEYE BENZER ASLA İŞE YARAMAZ:):):):):) hepimize kolay gelsin :)
tebrik ederim canim kac kilosun simdi. vallaha cok buyuk basari makarna,patates ve pirinc yememek ne yedin canim ilaki oluyor her ymegin yaninda birinden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?