tebrık ederım :)
darısı basıma bende 63 olunca boyle sevıncem ınsallah:))))
63 ol gel bizle paylaş bize söz verdn şimdi bunu uygula mutlaka cvbınızı beklicez eylülse :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrık ederım :)
darısı basıma bende 63 olunca boyle sevıncem ınsallah:))))
saolun kızlar :) tek olay spor yeşilçay ve sebzeyle beslenme :)
tebrikler maşallah çok güzel kilo vermişsin yeşil çayı günde kaç tane açmı tokmu içiyordun
tebrikler tek kelime ile harikasınız bende doğum yaptım 5 ay oldu, 11 kilo verdim ama daha vermem gereken 30 kilo var ,yeşilçayı bende severek içiyorum ama spora bebekten dolayı pek zaman ayıramıyorum, siz spor olarak ne yaptınız, ne kadar yaptınız?
maşallah azmine hayrankaldım50 kg bırroovvvvvoooooo vala bende verebilsem kilolar yapıştı kaldı doğumyaptım 1 yaşında kızım var hala veremedimamaazimliyim bendevereceğim yeşil çay derkenfomu önermiyorsun doğadan yeşilçay varonlarmı içeceğiz açmı tokmu
tatlım form çayları neden önermiorum söliim fazla tuvalete çıkarıolar ama bu 1 ay sürü
o 1 aydan sora vücut alışıo bu sefer ne yapsak tuvalete çıkamıoruzz ama yeşil çay öle diil karın bölgesnde düzlük yaptığı ve zayflattıığı bilimsel olarak kanıtlanan tek çaymış :) ben sade yeşilçayı terch ediorum :)
İsteriz....İsterizzzz..... Resimm Resimm İsteriz.....
Tebrik ederimmm darısı benim ve benim gibilerin başınaaaa Allahımm Yarabbim.....
teşekkür ederim canım sallamamı içeceğiz yoksa açıkmı alalım bende şuan içiyorum3çeşit çay varpaket açık bide çaykurunteneke kutusu
tebrikler canım.eminim fıstık gibi olmussundur.darısı benim başıma
foto yüklemede sorun çıkabilir.100 mesajı doldurman gerekiyor sanırım
İsteriz....İsterizzzz..... Resimm Resimm İsteriz.....
Tebrik ederimmm darısı benim ve benim gibilerin başınaaaa Allahımm Yarabbim.....
tebrıkler sabır ve azminize
çok tşk ediorum :) spor yapın derm vücudunz formda kalması için bu şart ve hızlı kg verdirio bebeğnz uyurken pilates hareketlernden yapabrsnz ben bol bol yürüdüm günde 40 45 dk :)
OOOO, maşallah canım
azmine ve sabrına hayran kaldım ve kendime kızdım
ben daha yolun çok başındayım ve bu ara pek veremiyorum diye hemen umutsuzluğa kapılmıştım
ama demekki isteyince oluyormuşşş
darısı bana.............