• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Urge'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi urge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla süpersin çok tebrik ederim güzelim. sen ne kadar böyle anlatınca kolay gelse de eminim büyük bir irade ve programla bunu başarabildin. insan gerçekten sevdiği şylerin bile olsa tadını unutunca istemiyor çok ilginç :) dengeli bir şekilde vermişsin devamını dilerim, tabi bence kilo vermeye devam etmesende harika bi kilodasın ama istediğine ulaşırsın inşallah :)

inş tatlım :) aynen öle tadını unutunca hiç istemiosun bu bana oldu sizde irade göstern tabi hyr diyemiceğnz şeler vardr mesela benm tatlı ve makarnaydı diğer herşeyi yasakladım tabi kilo yapanları :D

aslında hemen verelim gitsin diyoruz şu kilolara ama yavaş yavaş vermek en sağlıklısı bende 73den 66ya düştüm bu aralar 2kilo felan aldım sanırım ama 58e düşmek kararım bugün tekrar dkkat etmeye başladım ama yürüyüşe çıkamıyorm kondisyon bisikletimi sürüyorm

bende seni tebrk ederm cnm 58 e düş bencede fit vücut her zaman iidir :)

Maşaallah maşaallah Allah geri aldırmasın çok tebrik ediyorum 50 kilo tam bir başarı öyküsü olmuş :)
Ben de 32-33 kilo verdim, 73e düştüm boyum 1.72lerde şuan normal duruyorum ama ilk hedefim 68,daha sonra 65 olmak istiyorum. bi türlü şu geri kalan kiloları veremedim. Bi ara ramazanda 70lere kadar düşmüştüm ama geri aldım. Çikolataya dayanamıyorum,eski azmim kalmamış sanırım :) Yeşilçay ben de içiyorum ama çok düzenli içmedim,bundan sonra daha da dikkat edicem ekim sonunda artık hedefime varmış olmam lazım :) Allah yardım etsin herkese :)

gerçekten tebrikler bnde 24 kilo verdim 3 ayda ama ben hamileyken aldığım kiloları verdim ama öncedende biraz kilom vardı daha veremedim boyum 168 kilom 72 bi 60 olsam süper olucak

masallah tebr.ederim harika birsey darisi basima :)
insan yeniden dogmus gibi olur

Maşaallah maşaallah Allah geri aldırmasın çok tebrik ediyorum 50 kilo tam bir başarı öyküsü olmuş :)
Ben de 32-33 kilo verdim, 73e düştüm boyum 1.72lerde şuan normal duruyorum ama ilk hedefim 68,daha sonra 65 olmak istiyorum. bi türlü şu geri kalan kiloları veremedim. Bi ara ramazanda 70lere kadar düşmüştüm ama geri aldım. Çikolataya dayanamıyorum,eski azmim kalmamış sanırım :) Yeşilçay ben de içiyorum ama çok düzenli içmedim,bundan sonra daha da dikkat edicem ekim sonunda artık hedefime varmış olmam lazım :) Allah yardım etsin herkese :)

bende seni tebrk ederm cnm benm ya :) o son kiloları vermek nasl zor dmi :) onca kiloyu veriosun sora duruo :D ama sabret 65 ii hedef :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::
tebrık ederım canım sabrın ve hırsın ıcın.
bu nefıs denen sey ınsanı maf edıyor.bende 15 kılo verme derdındeyım henuz 3 verebıldım haftasonundan bugune benım tek derdım cıkolata :5:
akşam ustu resmen basım agrıyor halsız düsüyorum kan sekerım dusuyor.:5:
bırde yesıl caydan nefret edıyorum:5:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::
tebrık ederım canım sabrın ve hırsın ıcın.
bu nefıs denen sey ınsanı maf edıyor.bende 15 kılo verme derdındeyım henuz 3 verebıldım haftasonundan bugune benım tek derdım cıkolata :5:
akşam ustu resmen basım agrıyor halsız düsüyorum kan sekerım dusuyor.:5:
bırde yesıl caydan nefret edıyorum:5:

tatlım aç kalma aç kalırsan 1 gün dayanr 2 gün dayanr bırakırsın doktorun bana söledii şey şuydu bzm 2 3 kilo fazlamz yokki şok diyet yapalım :) 15 kg için sağlklı beslenmen lazım bak ben sana yazıorum

sabah 2 dilim kepek ekmekli reçelsiz yağsız bi kahvaltı
öğlen çorba sebze yemeği yağsız makarna ( 1 tabak ) 2 dilim kepek ekmeği
akşam çorba sebze yemeği et 2 dilim kepek ekmeği

aralarda meyve ye yoğurt ye ayran iç bunu uygula bak bakalm nasl gidio kilolar :D

bide yeşilçayı bende sevmiodum ama şimdi öle alıştmki :)

Back