tebrik ederim darısı başıma
bende zayıflamak istiyorum arkadaşlar ama başaramıyorum. üstelik tatlılarla aram hiç iyi değil. Öyle sürekli hamur işi yiyen biride değilim_fakat nerden alıyorum bu kiloları nasıl oluyor hiç anlamıyorum,su içsem yarıyor_50 kilo gercekten cok basarılı tebrik ediyorum...darısı başıma=(10kg...
canıımm başlangıç kilom 56 ve bugün 53.6 geldım 2.4 kg hıcte fena degıl cunku daha 2,5 hafta anca oldu dıyete baslayalı ınanılmaz mutlu oldum yaa daha devam edıcem 2,5 daha versem tamamdır... ama ıste pılates yapamıyorum ona vakıt bulamıyorum o yuzden uzuluyorum onu da yapsam daha cok farkedecek(
bravo cnm benm tebrkler bende bu 50 kg ı bu şeklde yavaş yavaş verdim :) pilatesle kilo vermezsin ama diyelim 2 kg verdn sanki 4 5 kg vermiş gibi olursun :)
resim görücem diye 21 sayfanın hepsini okudum tebrikler büyük başarı darısı başımıza :)
işkenceyı ben cektım..tum ısrarlara rağmen resim konmamışş .inanasım gelmedii benım açıkcasııhahahahahah resim var mıymış bari ? Varsa sayfa numarası alayım ben, aynı işkenceyi çekmeyeyim :d
canım tebrik ederim seni inşallah bideha almassın o pis kiloları...resimleri yüzünü kapatarakta koyabilirsin canım :13:ya kızlar ben resim koyamadm zaten forum kuralları gereği asla silinmiyomuş öle yazı çıkıyo açıkçası 100 kilo halimide şuraya koymak istemedm kusura bakmayın ben içtenlkle anlattım :) ama nette şişko resmlermn yer almasnı istemedm :)
ya kızlar ben resim koyamadm zaten forum kuralları gereği asla silinmiyomuş öle yazı çıkıyo açıkçası 100 kilo halimide şuraya koymak istemedm kusura bakmayın ben içtenlkle anlattım :) ama nette şişko resmlermn yer almasnı istemedm :)
canım tebrik ederim seni inşallah bideha almassın o pis kiloları...resimleri yüzünü kapatarakta koyabilirsin canım :13:
canım benimmmm çok saolbende almak istemiyorum zaten inan
Nasıl yaptığıma gelince öncelkle bir doktora gttm ve hormonlarımda sorun varmı yokmu baktırdım :) tabiki bişi çıkmadı :) ardından güzel bi diyete başladım bol bol yeşil çay içtim hergün en az 1 saat spor yaptım bazı gıdaları hayatımdan çıkardım :) cips kola patates kızartması bunları hala yemem inanın tadlarını unutunca insanın canı istemiobol bol yoğurt yedm makarnaları yağsız sarımsaklı yoğurtlu yedm :) her öğün mutlaka yemek yedm kepek ekmeği hayatıma aldım :)
Arkadaşlar ben tam tamına 50 kg verdim :) başarı öykümü ve sevncimi sizlerle paylaşmak istiorum şuan 64 kiloyum hedefm 57 :) inşallah bunuda başarıcam
Amanınnnn siz 57 kilo olabilirseinz bir ben kadar hatta benin toplamımdan fazlasını vermiş olacaksınz!! bense son 2 aydır içtiğim hap yüzünden 2 kilo aldım vermemedim gitti yavvv. -gerçi diyet miyet yapmadım ki nasıl verecem - sizi çok tebrik ettim idealinize ulaşırsınız dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?