Urge'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi urge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba bencede sakın ama sakın hiçbir diyet ilacını besin takviyelerine yok kreme yok jele inanmayın paranız boşa gider kesin konuşuyorum. Bütün olay hayatınızı düzene sokmak belli başlı şeyleri yememek (cips,kola,kızartma gibi) ve en önemlisi spor şart :) kimse yattığı yerden kilo vermez unutmayın :)

arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba bencede sakın ama sakın hiçbir diyet ilacını besin takviyelerine yok kreme yok jele inanmayın paranız boşa gider kesin konuşuyorum. Bütün olay hayatınızı düzene sokmak belli başlı şeyleri yememek (cips,kola,kızartma gibi) ve en önemlisi spor şart :) kimse yattığı yerden kilo vermez unutmayın :)

ben de herkes gibi fotoğrafı merak ettim konu sahibi kesin koyacakmış gibi konuşmuş ha bugün ha yarın koyuyorum demiş sayfalarca sonra da yok koyamam demiş dalga geçer gibi. topiğim rağbet görsün diye insanları salak yerine koyması hoş değil.

evacım benim bundan ne karım olablr :) fotoğrafımı koymaktan vazgeçtm soradan silinmio çünkü :S yazdklarım hepsi samimi ve yanlış şeyler değil :) kusura bakma ama nette fotolarım gezsin istemem

Tebrikler cnm...nesfitlerden yedınızmi. Onlar nasıl sizce....

Ne kadar zamanda verdin kiloları

Ya lütfen bana yardımcı olurmusunuz 100 kiloyum 26 yaşındayım 112 kilodan geliyorum ama motivasyonunu kaybediyorum yardımcı olurmusunuz

Tebrikler ....hiç kacamakları yapmadınız mı nelere özellikle dikkat ettiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…