Urge'nin Başarı Öyküsü 50 Kilo Verdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi urge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim Urge:13:Çok büyük bir azim ve ardından gelen başarının çok güzel bir örneğisin.
Aman nazar değmesin ve umarım ömür boyu sağlıklı bir şekilde kilonu korursun.
Eminim kalan kilonu da rahat bir şekilde vereceksin.

aynen öle canım ben 2 yılda verdim ayda 2 3 kg a denk geliodu zaten :) kesnlkle bende hızlı kilo vermeyi önermiorum haplara falan kanmayın aman diym çok ama çok sakıncalı herşey spor ve beslenme :)

aynen öle canım ben 2 yılda verdim ayda 2 3 kg a denk geliodu zaten :) kesnlkle bende hızlı kilo vermeyi önermiorum haplara falan kanmayın aman diym çok ama çok sakıncalı herşey spor ve beslenme :)

ınanmıyorum yaa... Cok tebrık ederım arkadasım senı gercekten bu bır basarı... Ama foto koyman konusunda bende cok ısteklıyım.. 19 sayfayı teeek tek okudum baktım nafıle... Cok merak edıyorum yaa.. Bırılerınden yardım alıp koyarmısın fotograflarını.. Vvaavaaavvvvv dıyelım masallah cekelım sana :)

urge valla tebrikler 50 kiloda kolay değil her babayiğitin harcı değil hani... valla bravo ben 15 kilo verene kadar göbeğin çatladı... seni ayakta alkışlıyorum

canım 1 haftada 1 kilo verdim bence çok iyi yememden hiç kısmadım hatta spor bile yapamadım işten güçten fırsat bulupta ama ekmek yerine kepek ekmeği yedim çikolata cips bisküvi falan yemedim canım da istemiyor zaten artık... ve en önemlisi yeşil çaya alıştım.. ve düzenli olarak tuvalete çıkmayı alışkanlık haline getirdim derken 1 haftada 1 kilo ohh bee 1 kilo ama herkes farkediyor zayıfladığımı sorunlu bölgemden de gitmeye başladı sanki bide spora başlasam dahad a harika olacak bakalım o da olur valla kızlar tavsiye ederim hiç zor değil urge arkadaşın dediklerine uyun zaten gerisi geliyor

bende 3 haftada 3 kg verdim arkadaşımızdançok cesaret aldım kepek ekmeği yiyorum bende arkadaşlarım düngördüler gerçekten kg vermişssin dediler çok mutlu oldum inşallah devamfdaedeceğim ben sipor yapıyorum vakit buldukça 1 yaşındakızım var pek vakitbulamıyorum ama bu kadarı beşile bana cesaret verdi

bende kolayı, cipsi çıkartmak istiyorum. bazen kudurukluğum tutuyor özel olarak gidip alıp geliyorum. mayonez sevmem zaten onu hayattan çıkarmak kolay :) spor yaparım özellikle yürüyüş, yeşil çayda içerdim bu sene niye içmiyorsam. onada hemen başlıyorum. tatlılardan bahset birazda, onları nasıl kestin? ben şerbetli tatlı sevmem ama pastaya da hayır diyemem... bendeki esas sorun PASTA ve çikolata

tatlım illa çikolata yiceksen kalori hesabıyla ye mesela gofretler daha az kalorili ama pasta yeme bisüre yemeynce inanki tadını unutuosun ben uzun süre yemedm çikolata 4 5 ay kadar sora sora kilo vernce zaten elne almak istemiosun onu yağ ve kilo olarak gör :) sütlü tatlılar tavsiyemdir :)

urge valla tebrikler 50 kiloda kolay değil her babayiğitin harcı değil hani... valla bravo ben 15 kilo verene kadar göbeğin çatladı... seni ayakta alkışlıyorum

tatlııımmm bende seni ayakta alkışlıyorum sen 15 kg verdisen daha fazlasını da verrdin :) bi başladnmı gerisi gelio :)

ynen öle dimi tatlım sadece söledklerimle ben 50 kg verdim şaka gibi ama gerçek :)

canııım benmmmmm çok ama çok sevndm :)) aferin sana devamı gelicek inan bana :) ya bi türlü resim koyamadm forum kuralları katı uyarı msjı alınca açıkçası bende uğraşmadm artık bidaha kaldırılmıyomuş falan o tombik halim ömür boyu burda kalmasın :)

evet oldutoplam 5 kgverdim canım çok mutluyum he pek vermiş gibi karşıdan durmuyor ama kıyafetlerimdenfarkediyorumtabi bukadar kiloluinsanın 5kg vermesihaliyle farkedilmez

ya arkadaşlar çizergemideğiştiremiyorum verdiğim kg yapacağım

bende zayıflamak istiyorum arkadaşlar ama başaramıyorum. üstelik tatlılarla aram hiç iyi değil. Öyle sürekli hamur işi yiyen biride değilim_fakat nerden alıyorum bu kiloları nasıl oluyor hiç anlamıyorum,su içsem yarıyor_50 kilo gercekten cok basarılı tebrik ediyorum...darısı başıma=(10kg...

ynen öle dimi tatlım sadece söledklerimle ben 50 kg verdim şaka gibi ama gerçek :)

canıımm başlangıç kilom 56 ve bugün 53.6 geldım 2.4 kg hıcte fena degıl cunku daha 2,5 hafta anca oldu dıyete baslayalı ınanılmaz mutlu oldum yaa daha devam edıcem 2,5 daha versem tamamdır... ama ıste pılates yapamıyorum ona vakıt bulamıyorum o yuzden uzuluyorum onu da yapsam daha cok farkedecek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…