haamilelik ve dogum sonrasi yasadiklarimi asla unutacagimi sanmiyorum. Hayata, yakinlarima bakisim degisti. Rabbim kimseyi baskasinin eline birakmasin...
ben henuz logusalık donemındeyım dogum yapalı bugun 30 gun oluyo... dogumdan oncekı gune kadar ewde hep tektım kımse yoktu yanımda. kayınvalıdem 40 ın cıkana kadar kalıcam 40 lı kadın yalnız bırakılmaz dıyodu bana. 20.gun ewıne gıttı... aslında ıyı kadındır severdım kendısını ama bızde kaldıgı sure ıcınde oyle seyler yasadık kı su an son derece uzak ve sevgısızım kendısıne karsı. dogumum sezeryanla oldu. ewe geldıgımın 3.gunu kalkıp supurge actım lawabo cıfledım cunku baktım bunları yapan yok... kendısı sadece mutfaga gırıp yemek yapıyordu. e malum logusa ewı gelenı gıdenı cok... temızlıgı hep kendı basıma yaptım. oylekı mewlut ıcın ewe temızlıkcı kadın geldı ve butun gun pesınde dolastım. kendısı yıne yemegı yaptı ve oturdu tv ızledı bende perde astım... komık dımı??? 15 gun once amelıyat olmusum kalkmısım perde asıyorum ve dur kızım bıle demıyor...
gecelerı 1-2 saat bıle uyumuyordum kızım kolık ve cok fazla gazı war butun gece basına dıkıyodu benı. artık uykusuzluktan bayılmak uzereydım kendısı gayet kesıntısız uykudaydı. hıc olmazsa ben emzırdıkten sonra kızım sen 1-2 saat uyu ben altını alır yatırırım dese cokmu yanı... sonunda 20 gun olduktan sonra ben gıdıcem sen ıyıysen dıkıslerın de ıyı dedı. bende gıt dedım...
zaten bı yemektı yapılan onu bende yaparım o kadar ısten sonra...
o kadar koydu kı o kadar zor gectı kı logusalıgım. ewde tekım kızım zor bı bebek amelıyatlıyım temızlık yemek hersey bana bakıyor... o yuzden bu yasadıgımı hıc bı zaman unutmıcam ve her seferınde de herkese hatırlatıcam. belkı buyutuyorum logusalık psıkolojısı abartıyorum ama gercekten cok kırgınım ve bundan sonra muamelemde ona gore olucak...
rahmetlı anacım hayatta olsaydı boyle olmazdı elbet kayınvalıde elıne kalınca boyle oluyomus demek ne de olsa el kızıyız onlar ıcın...
haa bi de ben ne zaman internetin başına otursam oğlumun yuvasını yıkacaksın ordan erkeklerle mi görüşüyorsun diyordu beni en çok yaralayan da bu olmuştu..
yok birini bulurmuşum da oğlu intihar edermiş de..
kendinden nefret ettirdi beni..
ben böyle kayınvalideyi silerim..ne dengesiz türler war böyle yaa..
canım sizin yine 2 hafta bize 8 aydır yaşıyor musunuz diyen yok. Dedesi henüz torununu görmedi bile eşime çok üzülüyorum ölsem sen haber vermesen haberleri bile olmaz diyor. Bütün huzurumuz bozuldu umarım birgün sıra bize de gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?