hamileliğimde bazı problemler çıktı.çift rahmim var,10cm lik kisttim,yüksek tansiyon ve plesantanın içinde zar oluşmuş(bantyani)bebeğim ayaklarınla o zarı delmiş allahtan yoksa küçücük alanda gelişecekti.dr.eli ayağı zara sıkışabilir dedi.kist çocuğa baskı yapar yada kendini infilak ederse bebeeğini kaybedebilirsin.tek rahimde bebek var.diğer rahim kanama yapabilir patlamaya hazır bombasın ona göre çoook dikkat et dedi.hamileliğim ilk aylarını düşük tehlikelerimi yazmıyorum bile.annem hamileliğimde 1 kap yemek yapmadı.balkonda çamaşır asıyorum o içerde oturuyor ona ikram hazırlıyorum bide geldiği için.evimiz asansörsüz ve 6.katta oturuyoz.nasıl çıktım o merdivenleri elimde poşetlerle bilmiyorum allah korudu.bu arada anaokulu öğr.yapıyorum.sonra bıraktım tabii.eşimle evden taşınma kararı aldık.annem 1 çay bardağımı bile paketlemeye gelmediği gibi yerleştirmeyede gelmedi.eşimle ikimiz yaptık herşeyi.ilk bebeğim acemiyim anneme altın yastığı yaptıralım,ikram için difrize bişeyler koyalım,şerbeti nasıl yapacağım vs.öğrenmeye çalışıyorum.doğumuma 20 gün kaldı.ablamda hamile 2 ay var aramızda neymiş tehlikeli hamilelik geçiriyomuş gidiyorum dedi gitti.benim yanımda ablanın kont.vardı arayım ne oldu merak ettim derdi.ertsi günü benim kont.var ve annemden çııt yok.eeeeee.... ben ne yapcam şimdi diye panik oldum.kimseye ihtiyacım yok bebeğime herşeyi elimden geldiğince yapmaya çalışacağım dedim kendime. gittim malzeme aldım yastığımı ellerimle diktim,şerbetide hazır aldım,difrize birkaç bişey koydum.ev temizliğimide yavaş yavaş yapıyorum.doğumdan sonra yardım etsin diye yardımcı buldum.kayınvalidem yurtdışında eşim 1ay izin alacak.yinede anneme hiiiç sitem etmedim.merk etme ben başımın çaresine bakarım dedim.bu arada 1mendil görmedik annemden.k.validem eşyalar göndermiş postayla ağustosta gelecek.mevlüdünü ağustosta yapacağım bende.ablam haziranda doğum yapacak annem mevlüdünüde yapıp geleceğim dedi 2.çocuğu bu arada.kaç ay yok yani annem bebeğimi bile kaç aylıkken görecek, şimdi unutayımmı unutulurmu allahıma dua ediyorum anneme benzemeyeyim diyeeeeeee....çok uzun oldu ama deşarj oldum çok dolmuşum ben bile farkında değilmişim.