• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutulur mu...unuttunuz mu..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaynanam kızımın elbiselerini inatla einde yıkadı yıkama onun deterjanı var makineye atacağım desem de dinlemedi boşa çalışmasın dedi
sonra da eşimle mutfaktaydılar deterjanı gördü ve madem deterjanı vardı neden elimde yıkıyorum ki diye sinirli bi şekilde bağırdı şok oldum

kayınvalidemin hamileliğimde ilgisizliği bebeğim doğduktan sonra sanki kendi çocuğuymuş ben biyolojik anneymişim gibi davranması beni çok fazla kırdı. Torununu en son 40 ında gördü aylardır ne eşimle ne de benimle görüşmüyor tabi biz suçluymuşuz. Bende hakkımı helal etmiyorum en güzel günlerimi mahvetti beni depresyonun dibine soktu değil yüzünü görmek onunla ilgili bir haber bile duymak istemiyorum. Allah bizi kötü kalpli insanların elinden korusun

kızlar hepinize allah kolaylıklar versin.yakındır benimde bu günlerim az kaldı.o yüzden sizlerin yazdıklarını okuyorum.hoyacım çok sabırlı bir insansın sen.ben olsam bağırıp çağırmıştım o yaptıklarına sonuçta çalışan bir insansın sende.neden muhtaçmışsınız gibi davranıyorki bu kadın anlamadım.

Bir keresinde kızımı yıkıcaz banyoyu kıyafetlerini hazırladım eşim banyoya girdi bende arkasından kızımı götürüyorum kaynana bir panter gibi atlatı hiç abartmıyorum kızımı kucağımdan aldı banyonun kapısını yüzüme hızlıca kapattı, öyle kalakaldım, banyodan çıktılar eşim kızımı getirdi giydirmem için ben sinirden kudurmuş durumdayım bir daha benden başkası yıkamayacak bu çocuğu onun annesi benim dedim, kaynana duydu tabi zaten bu olaydan kısa bir süre sonra küstük,
Kızımın annesi o babası da eşimmiş gibiydi resmen ben süt annesi, kaynanam dul bazen benim kocaya ihtiyacım mı var oğlum varya derdi eşimi kocası gibi görürdü bende onun kuması tabi, allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın her daim

kızlar hepinize allah kolaylıklar versin.yakındır benimde bu günlerim az kaldı.o yüzden sizlerin yazdıklarını okuyorum.hoyacım çok sabırlı bir insansın sen.ben olsam bağırıp çağırmıştım o yaptıklarına sonuçta çalışan bir insansın sende.neden muhtaçmışsınız gibi davranıyorki bu kadın anlamadım.

ben kızsam da şaka yapıyorum sanıyordu hiç ciddiye almaz beni güler geçer
pinti işte ne olacak
geçen soruyo işe başlayacak mısın diye tabi başlayacağım senin de oğlunun da parasına kalmadım kazanır harcarım Alla kimseye muhtaç etmesin dedim
halbuki eşim de şikayetçi ondan

Bir keresinde kızımı yıkıcaz banyoyu kıyafetlerini hazırladım eşim banyoya girdi bende arkasından kızımı götürüyorum kaynana bir panter gibi atlatı hiç abartmıyorum kızımı kucağımdan aldı banyonun kapısını yüzüme hızlıca kapattı, öyle kalakaldım, banyodan çıktılar eşim kızımı getirdi giydirmem için ben sinirden kudurmuş durumdayım bir daha benden başkası yıkamayacak bu çocuğu onun annesi benim dedim, kaynana duydu tabi zaten bu olaydan kısa bir süre sonra küstük,
Kızımın annesi o babası da eşimmiş gibiydi resmen ben süt annesi, kaynanam dul bazen benim kocaya ihtiyacım mı var oğlum varya derdi eşimi kocası gibi görürdü bende onun kuması tabi, allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın her daim

yuh be
bizimki de gideceği gün sabah 6 buçuk 7 de yıkamış kızımı oğluyla bana da seslenmemiş eşim seslenmiş boşver demiş halbuki yıkama demiştim ha ben konuşuyorum ha başçavuşun eşşeği hiç dinlemez bildiğini okur

amin kızlar ALLAH sizlerede sabır versin

hoya fems nekadar sabırlısınız
fems o kapıyı suratına kapattığında kırsaydın ya okapıyı
hoya senden habersiz senin çocuğunu nasıl yıkar iyi dayanmışsınız valla gerçi başa gelen çekiliyor böyleleri ALLAHa yakın size uzak olsunlar koyabildiğiniz kadar mesafenizi koyun eşimin ailesi katlanırım diye düşünmeyin onlar sizi düşünüyormu kimbilir nasıl gözle bakıyorlardır böyleleri saygıyı haketmiyor

anca bu kadar mesafe koyabildim yoksa her zaman arayıp sormalıymışım falan
benden bu kadar dedim beni sıkmayın ben diğer gelinine benzemem patladım mı fena olur dedim

aman aman bu kadınlar niye böyleler yaaa,benim kaynanada evlendiğimden beri oğlunu benden kıskanıyor sanki ben kumasıyım töbe estağfurullah yaa, kızım oldu annemi kıskandı yanımda kalıyor diye etmediğini bırakmadı sonunda numaradan hasta olup hastaneye yattı ben lohusayken tüm morali bozmayı başardı dr evine göndermiş git sen hasta değilsin psikoloğa görün demiş o derece hasta oğlunuda şişirdi ozamanlar yanımda kalan annemede banada eşim çok kötü davrandı anacağızım kızım 20 günlükken artık ağlayarak evine gitti hep o kaynananaın kıskançlığı yüzünden hayatımda bu kadar kıskanç kadın görmedim, öyleki eşim annesinin yanında bana sevgi aşk göstergesi yapmaz anası kıskanmasın diye varya ne ettimde evlendim yaaa mafoldumben

kaynanam dul bazen benim kocaya ihtiyacım mı var oğlum varya derdi eşimi kocası gibi görürdü bende onun kuması tabi, allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın her daim

töbe estf o nedemek yahu. ama rastladığım dul kayınvalideler hep öyle...

benim kayınvalidem hep beni çirkinulduğunu söylerdi oğlum güzel sen onun yanında çirkinsin derdi
daha 5 günlük loğusayım kızımı emziriyorum sen erkek gibisin ama doğum da yaptın çocuk da emziriyorsun hayret ediyorum ddi
iyi söylemediğin bi bu kaldı bana için rahatladı mı dedim pis pis güldü mendebur

psikoljik olarak normal doğum yapamayacağım için epidural normal doğum yaptım bunu duyunca çok sinirlendi ben babasını evde doğuracaktım ama komşum yardım etmedi o yüzden hastaneye gittim şimdi herkes göbeğini göstere göstere gezeceğine oturup dua etsin cesur olsun ne gerek vardı sanki diye beni azarladı odadan çekti gitti

ayyy anlatsam siziki gibi benimkide roman olur ama mecalim yok tüm gecedir gene onun yüzünde eşimle tartışıyoruz.eşimin kuzeniyle haber göndemiş haftasonu gelip bebek sevicez diye buarada beni arayıpta müsaitmisin diyen yok bırakın onu 2 haftadır napıyonuz yaşıyonuzmu diyende yok

ayyy anlatsam siziki gibi benimkide roman olur ama mecalim yok tüm gecedir gene onun yüzünde eşimle tartışıyoruz.eşimin kuzeniyle haber göndemiş haftasonu gelip bebek sevicez diye buarada beni arayıpta müsaitmisin diyen yok bırakın onu 2 haftadır napıyonuz yaşıyonuzmu diyende yok

canım sizin yine 2 hafta bize 8 aydır yaşıyor musunuz diyen yok. Dedesi henüz torununu görmedi bile eşime çok üzülüyorum ölsem sen haber vermesen haberleri bile olmaz diyor. Bütün huzurumuz bozuldu umarım birgün sıra bize de gelir.

aynen canım bugün gelip gittiler ve eşimin yorumu şu;hayal kırıklığına uğramış bi evlat olarak çok mutsuzum,üzgünüm...:((

psikoljik olarak normal doğum yapamayacağım için epidural normal doğum yaptım bunu duyunca çok sinirlendi ben babasını evde doğuracaktım ama komşum yardım etmedi o yüzden hastaneye gittim şimdi herkes göbeğini göstere göstere gezeceğine oturup dua etsin cesur olsun ne gerek vardı sanki diye beni azarladı odadan çekti gitti

cnm belki alakasız olacak ama epiduralli normal doğuma nekadar ödedin.hastane bana 2200tl gibi bir fiyat söyledide şok oldum.kafamçokkarıştı

daha yeni üye oldum bu ilk mesajım 3 hafta sonra doğumum var valla içim şişti okurken:)gerçi ikinci çocuğum ilkindeki tecrübesizliklerim olmaz heralde ama ne kadar zor bi dönem olduğunu çok iyi biliyorum,Allah hepimize kolaylıklar versin:)

benim kızımı alcak yıkıycak hemde benden habersiz bide yüzüme kapı çarpacak valla paralarım o kadını diil evime gelmek tyüzümüze hasret bırakırım onu... benimkininde akli dengesi bozuk kesin yarabbii ne önerilerde bulundu bana ayy kızımın altını açıcakmışım yumurtayı kıracakmışım bezi kapatacakmışım sabaha kadar kalcakmış cildi onu çekçekmiş ay banyodan sonra ters tutup sallıcakmışım suyu aksınmış neymiş şeyiyle oynucakmışım her alt açtıgımda da şeyi yuvarlak olsunmuş. valla 15 gün başbaşa kaldık kayınvalideyle evde hem kendimi hem kızımı yatak odasına kapattım yüzümüzü göremedi degil dokunmak. eşim kucagına verdiğinde hemen aldım kızımı. kendi kendine otıurdu cinli karılar gibi içerde sonrada defolup gitti. psişik ya valla bugün halen hayret ederim nasıl bogmamışım ben onu diye

Bir şeyi kendize problem olarak görmezseniz o sizin probleminiz olmaz..untumayın bu hayatta sizden daha değerli bir şey yok..kendinizi önemseyin ve sizi üzmelerine izin evrmeyin.mutluluk sizinle olsun

unutmadım.............unutamayacağım en güzel anlarımda gözyaşlarıyla üzntüyle geçittiren o insanın yaptıklarını unutmayacağım...
anlatsam destan olur...sayfalar yetmez...
beni sevmesi ilgilenmesi önemli değil,,,,,,
ama ilk ve tek torununu bi hiç gibi görmesine onu yokmuş gibi görmesine tahammul edemiyorum...hele hele ya anne benim sütüm kesildi bu gün hiç gelmedi dediğimde...oldu hadi ben gideyim iyi akşamlar deyip çekip gitmesi.....
şimdi benim için bitti...
öyle biri yok
aylardır kızımı görmüyor ,aramıyor,sormuyor...
üstelik ortada bi neden de yok..
hakkımı asla helel etmiyorum onun varlığına bile tahammulum kalmadı

Back