kızlar hepinize allah kolaylıklar versin.yakındır benimde bu günlerim az kaldı.o yüzden sizlerin yazdıklarını okuyorum.hoyacım çok sabırlı bir insansın sen.ben olsam bağırıp çağırmıştım o yaptıklarına sonuçta çalışan bir insansın sende.neden muhtaçmışsınız gibi davranıyorki bu kadın anlamadım.
Bir keresinde kızımı yıkıcaz banyoyu kıyafetlerini hazırladım eşim banyoya girdi bende arkasından kızımı götürüyorum kaynana bir panter gibi atlatı hiç abartmıyorum kızımı kucağımdan aldı banyonun kapısını yüzüme hızlıca kapattı, öyle kalakaldım, banyodan çıktılar eşim kızımı getirdi giydirmem için ben sinirden kudurmuş durumdayım bir daha benden başkası yıkamayacak bu çocuğu onun annesi benim dedim, kaynana duydu tabi zaten bu olaydan kısa bir süre sonra küstük,
Kızımın annesi o babası da eşimmiş gibiydi resmen ben süt annesi, kaynanam dul bazen benim kocaya ihtiyacım mı var oğlum varya derdi eşimi kocası gibi görürdü bende onun kuması tabi, allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın her daim
kaynanam dul bazen benim kocaya ihtiyacım mı var oğlum varya derdi eşimi kocası gibi görürdü bende onun kuması tabi, allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın her daim
ayyy anlatsam siziki gibi benimkide roman olur ama mecalim yok tüm gecedir gene onun yüzünde eşimle tartışıyoruz.eşimin kuzeniyle haber göndemiş haftasonu gelip bebek sevicez diye buarada beni arayıpta müsaitmisin diyen yok bırakın onu 2 haftadır napıyonuz yaşıyonuzmu diyende yok
psikoljik olarak normal doğum yapamayacağım için epidural normal doğum yaptım bunu duyunca çok sinirlendi ben babasını evde doğuracaktım ama komşum yardım etmedi o yüzden hastaneye gittim şimdi herkes göbeğini göstere göstere gezeceğine oturup dua etsin cesur olsun ne gerek vardı sanki diye beni azarladı odadan çekti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?