- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Black Light
O bahsi geçen pamuk'u siz zannediyordum.Ben de içinde sayılmam. Hala pamuk nickli üyeyi, konuyu bulamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bahsi geçen pamuk'u siz zannediyordum.Ben de içinde sayılmam. Hala pamuk nickli üyeyi, konuyu bulamadım.
Ara sıra bdv'ye girip kafadan bir sayı sallıyorum. Hiç böyle alengirli konular denk gelmiyor.Ne konuymus arkadaş
Bende öyle sanıyordum nasıl bacak açtı nasıl kimse görmediği düşünüyordumIşte o balkon duvarı pütürlü ya sanıyorum ki kadın kukusunu duvara sürtüyo fantezi dünyam rengarenk
Ay hayir lütfen. Çok edepsiz bir konuymuş. Benden uzak olsun.O bahsi geçen pamuk'u siz zannediyordum.
Ben başlık ve yorum sayısından yola cikiyorum öyle konularda yorum patlamadı oluyor geneldeAra sıra bdv'ye girip kafadan bir sayı sallıyorum. Hiç böyle alengirli konular denk gelmiyor.
Evet öğrendim teşekkür ederim
Öyleymiş arkadaşlar izah ettiler sağolsunlar
Ben konuyu bilmiyorum ama bildiğim Pamuk nickli tek üye sizsiniz.Ay hayir lütfen. Çok edepsiz bir konuymuş. Benden uzak olsun.
Kurdeleyi nereye bağlıyordu?
Şu an benim dışımda aktif olan pamuklu bir uye daha var. Pamukannesi83Ben konuyu bilmiyorum ama bildiğim Pamuk nickli tek üye sizsiniz.
O üye aklıma gelmemişti.Şu an benim dışımda aktif olan pamuklu bir uye daha var. Pamukannesi83
Bak bak baak. Yazdıkça aklıma geliyor.Rainyy gibi cevap vereceğim. Sizce ?
Evet bana bakti beni kesin tanidi birine soyler mi diye tutusmustu.
Kız manoş yaz aramaya çıkar. Pamukpamuk bilmem kaç bi nicki var.Şu an benim dışımda aktif olan pamuklu bir uye daha var. Pamukannesi83
Göz ardı etmişim djjslsls acaba hangi yorumunu fikrini beğenmedim.Kız manoş yaz aramaya çıkar. Pamukpamuk bilmem kaç bi nicki var.
Ben yazdım ama devamı gelmedi.Kız 1 Allah'ın kuluda efsane yorum yazmamış herkes konu ifşa etmiş ya
O kadar normal kiGöz ardı etmişim djjslsls acaba hangi yorumunu fikrini beğenmedim.
Işte o balkon duvarı pütürlü ya sanıyorum ki kadın kukusunu duvara sürtüyo fantezi dünyam rengarenk