- 19 Mayıs 2020
- 46.334
- 207.241
- Konu Sahibi Black Light
Anonim hesabın ne ifşası yaKız 1 Allah'ın kuluda efsane yorum yazmamış herkes konu ifşa etmiş ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anonim hesabın ne ifşası yaKız 1 Allah'ın kuluda efsane yorum yazmamış herkes konu ifşa etmiş ya
İfşa yapmak daha cazip geldiyse dmeekBen yazdım ama devamı gelmedi.
Baktım yorumlarda herkes öyle yazmış dedim bozmıyımAnonim hesabın ne ifşası ya
Yolda camii duvarına araba tekerine işeyen köpekler var ya işte o şekil bi şey canlanıyo gözümde.Kadının, balkon duvarına sürtünebilmesi için; nasıl bir duvar ve nasıl bir kadın hayal ettiğinizi merak ettim.
Ben de içinde sayılmam. Hala pamuk nickli üyeyi, konuyu bulamadım.
Umarım yanlıs kisi değildirPamukpamuk44 yazın çıkar pamuk musun nesin sjsjjddm
Ne yazmıştın cınım?Ben yazdım ama devamı gelmedi.
Konular daha ilgi çekiciBen yazdım ama devamı gelmedi.
Katip soyledi teşekkür ederim.Özel mesajınız kapalı.
Şırınga ile aşılama hahahahahahahahahaEvde kendi imkanlarıyla (hortum, şırınga etc.) tüp bebek yapmaya çalışanlar vardı
Çocuk ben nasıl dünyaya geldim diye sorsa ne anlatacaksın meselaŞırınga ile aşılama hahahahahahahahaha
Yavrum sen bilmezsin, eskiden şırınga ile hamile kalma diye bi yöntem vardı tıpta. Tabi tıp ilerledi kalktı böyle şeyler shsjksksksösÇocuk ben nasıl dünyaya geldim diye sorsa ne anlatacaksın mesela
Off ben salak gibi ona hemen inanmıştım duygusal moda geçmiştim gerçi çoğunluk inanmıştı ona.Denizliligenc'in şizofrenik evlat edinme hikayesi yazıldı mı?
Öğretmendi galiba o üyeDenizliligenc'in şizofrenik evlat edinme hikayesi yazıldı mı?
Kocasi da çok yakışıklı bir kuyumcuydu. bilinçaltım şov yapıyor yine.Öğretmendi galiba o üye