- 28 Mart 2020
- 21.291
- 64.542
- Konu Sahibi Black Light
Pms dönemindeydin zaar.Off ben salak gibi ona hemen inanmıştım duygusal moda geçmiştim gerçi çoğunluk inanmıştı ona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pms dönemindeydin zaar.Off ben salak gibi ona hemen inanmıştım duygusal moda geçmiştim gerçi çoğunluk inanmıştı ona.
Benim rüyaların saçmalık seviyesi dersin sabahKocasi da çok yakışıklı bir kuyumcuydu. bilinçaltım şov yapıyor yine.
Pms dönemi miydi hatırlamıyorum ama o gün iki denemeye 112 TL vermiştim onun acısı vardı.Pms dönemindeydin zaar.
O benim huyumdur zaten. Duvarımı 5 dk inceleyen ne saçma rüyalar gördüğümü görür. Bir keresinde yemekli gebelik testi görmüştüm eczanede. Patlıcanlı falandı.Benim rüyaların saçmalık seviyesi dersin sabah
Annemle rüyalarınızı yarıştırın ahhaahhahaO benim huyumdur zaten. Duvarımı 5 dk inceleyen ne saçma rüyalar gördüğümü görür. Bir keresinde yemekli gebelik testi görmüştüm eczanede. Patlıcanlı falandı.
Dün bir üye 9 yıl sonra vajinismusu yendiğini ve isteyenlere yardımcı olabileceğini yazmış. Mesajlarına bir baktım hem vajinismus hem de hamile. Şırınga yöntemiyle hamile kalmış,doğurmuş,büyütmüş.Evde kendi imkanlarıyla (hortum, şırınga etc.) tüp bebek yapmaya çalışanlar vardı
Evde kendi imkanlarıyla (hortum, şırınga etc.) tüp bebek yapmaya çalışanlar vardı
Dün bir üye 9 yıl sonra vajinismusu yendiğini ve isteyenlere yardımcı olabileceğini yazmış. Mesajlarına bir baktım hem vajinismus hem de hamile. Şırınga yöntemiyle hamile kalmış,doğurmuş,büyütmüş.
Ben ısrarlı cahilliğe bir şey diyemiyorum yaYapmaya çalışanların dışında; vajinismusken şırınga ile hamile kalıp, başarı olarak anlatanlar var bir de.
İdrar deliğine girsem olur mu diyen birini duymuştum ben arkadasimdan. Ustelik bu mankafa 3 yabancı dil bilen bir mühendislik öğrencisiymiş.Geçenlerde meşhur anal seks konusunda birisi erkekler için "buldukları her deliğe girmeye çalışıyorlar," demişti ona çok gülmüştüm.
Ay bi de Vanessa bir konusunda birine biz genciz doğurganız cildimiz pasparlak kıskanma teyze gibi bir şey demişti.Bu forumda gördüğüm açık ara ennn cringe yorum kopyalıyorum.
"Siz 25 yaşında egzotikmissiniz ama ben hala öyleyim, sizin adınıza üzüldüm"
Direkt alıntı yapmadım polemik olmaması için. Merak eden kopyalayıp aratabilir.
Dün bir üye 9 yıl sonra vajinismusu yendiğini ve isteyenlere yardımcı olabileceğini yazmış. Mesajlarına bir baktım hem vajinismus hem de hamile. Şırınga yöntemiyle hamile kalmış,doğurmuş,büyütmüş.
Vanessa trol ya onun dediğini hiç umursamam. Bu hanim doktora mezunu falan. Cümleleri <byle kuruyr. Bunun dgru oldgnu dşnyr.>Ay bi de Vanessa bir konusunda birine biz genciz doğurganız cildimiz pasparlak kıskanma teyze gibi bir şey demişti.
Ne yazmıştın cınım?
Eşine sen benim atamsın, babamsın diyen üye değil miydi o? Birden çok üyeliği vardı hatta. @Esra da bu yorum üzerine ona “Libido killer” demişti, ben de onu unutmam.
Ohaaa hatırladım bunuuuDenizliligenc'in şizofrenik evlat edinme hikayesi yazıldı mı?
Ben de şoktayım o hanım anüs sever hanım değil mi asgsgahabbaLen ben de gidip kadını etiketlemişim, iki zıt karakter gibiydi cidden shskd