"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten takiyorlar ya kirmizi kurdele gelinligin ustune bekaret simgesiymis

Kırmızı kuşak bekaret simgesi değil. Sonradan bazı insanların bilinçli olarak anlamını çarpıtması ve gerçek anlamın gerilerde kalmasından kaynaklı hatalı biliniyor.

Kırmızı kurdelanın asıl anlamını yıllar önce paylaşmıştım. Mesaj uzun olduğu için Bknz.

Kırmızı kuşak bekaret simgesi değil. Sonradan bazı insanların bilinçli olarak anlamını çarpıtması ve gerçek anlamın gerilerde kalmasından kaynaklı hatalı biliniyor.

Kırmızı kurdelanın asıl anlamını yıllar önce paylaşmıştım. Mesaj uzun olduğu için Bknz.
Tesekkurler bilgi icin.

Unutulmayan konular denmemis ama herkes unutulmayan konuları yazmış yorumlarda 🤣

Benim unutamadığım yorumlardan bir kaç tanesi ve devamli yazılan yorumlar:

• Bir de bayıl istersen feriha
    • Gözlerim kanadı bu konuyu okuyamayacağim
    • Noktalama işaretleri diye bir sey var bazen kullansan mi acaba ?
*Boşan
* Kazara çocuk oldu yalanını bırakın artık
*Sen kac yaşındasın ergensin sanırım.
* Zaten biz pantolon üstü denemedik ondan hamile kalamadık 🤣🤣🤣
*Adami bosamayacaksan boşuna evinden gitme ya da aldatıldığını öğrendiğini söyleme

...

Yeter bugünlük aklımda kalanlar ve her konu altında gördüğüm değişmez yorumları derledim sizin için

Yav kinoa bulgur gibi mercimek gibi bir şey değil mi onun çayı mı oluyormuş

Bilmiyorum inan varmış demek🤣

Kinoa çayı ve kinoalı çay adı altında poşet bitki çayları satmaya başlamışlar.

Ürün içeriğinde ise yok yok; form çay içeriğine sahip. Bir markaya ait Bitkisel Kinoa çayı içindeki ürünler : Yeşil çay, sinameki,mate yaprağı,rezene tohumu,funda yaprağı,kinoa tohumu,çoban çökerten meyvesi.

Ürün içeriğinde ise yok yok; form çay içeriğine sahip. Bir markaya ait Bitkisel Kinoa çayı içindeki ürünler : Yeşil çay, sinameki,mate yaprağı,rezene tohumu,funda yaprağı,kinoa tohumu,çoban çökerten meyvesi.
Aman her şeyi de bil:63:

Sinameki çok da matah bir şey değilmiş ya sık kullanılınca bağırsak tembelliği yapıyormuş.

Dedin de aklıma geldi, kirliden kocasının donuna bakan bir üye vardı, koklamış mıydı hatta ne.

Evet sperm varmis donunda

Evet evet aynı kişiden bahsediyoruz öyle tasvir ediyordu ki midem bulaniyordu🤢

Bir üye kocasının temiz olup olmamasına kafayı taktığı için bakıp kokluyordu.

Bir diğeri ise, çamaşırında vücut sıvısı vardı; beni dışarda aldattı mı diye bakıyordu.

Tarifte korunma ürünü takılması gerektiği bilgisi mevcut. :ıslık: Tarifi doğru uygularlarsa böyle bir risk yok. 😎
Şermin hanım sanırım bilmiyorsunuz spermler iki don ve iki kot pantolon olmak üzere toplam dört kattan geçip menzillerine varabilirler. Korunma morunma hepsi boş iş Allah iman Kur'an nasip etsin.

Hiçbirinizin aklına da gonyalı etli ekmek adam tuncay gelmemiş ya. Kendine evlenecek birini arıyordu, "bebiş" istiyordu, kendisiyle evlenecek kişiye bir iki ay içinde bebiş garanti ediyordu. Hatta theblackswan theblackswan e teyze demişti. Sonra konusu da kalktı. Bugün hâlâ konunun tamamını okuyamadığıma üzülürüm.
Konular neden siliniyor ulaşılmaz oluyor

Konular neden siliniyor ulaşılmaz oluyor
Sanırım konu sahibinin kimliğinin ifşa olma riski olunca. Çünkü bir konu vardı kadın spor salonunda gizli kamerayla mı görüntülenmiş ne buradaki üyeler kadının gittiği spor salonunun adını adresini bulmuşlardı sonra o konu da kalkmıştı.

Hiçbirinizin aklına da gonyalı etli ekmek adam tuncay gelmemiş ya. Kendine evlenecek birini arıyordu, "bebiş" istiyordu, kendisiyle evlenecek kişiye bir iki ay içinde bebiş garanti ediyordu. Hatta theblackswan theblackswan e teyze demişti. Sonra konusu da kalktı. Bugün hâlâ konunun tamamını okuyamadığıma üzülürüm.
Kadını görse ağzı ile dötü yer değiştirir, teyzeymiş shssh.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X