- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
-
- Konu Sahibi Black Light
Birisi daha yazmıştı bunuYa birde hatirliyor musunuz avm de guvenlik gorevlisi bana bakti diye olay cikaran bir uye vardi
Ya kızım sussana ya Allah Allaaah.sjsjsuManyak demişsin ya, o hakaret olmuyor gerçi Di mi
Hadi ya o zaman cocugunun muduruyle basbasa odada kalan garip bakti diyen uye soylendi miBirisi daha yazmıştı bunu
Bu siteyi hiç verimli kullanmamışım. Konuyu hatırlıyor musunuz?Birde cocugunun okulunda bir baska veliyle sanal sex yapan uye vardi hem eski kocasi donsun diye umit ediyordu
Yok bunu kimse yazmadı anlatsana neymişHadi ya o zaman cocugunun muduruyle basbasa odada kalan garip bakti diyen uye soylendi mi
Pamuk adli bir uyeydi o da ama konu basligini hatirlamiyorum bayagi olduBu siteyi hiç verimli kullanmamışım. Konuyu hatırlıyor musunuz?
Benim adıma benzer. Allah muhafaza.Pamuk adli bir uyeydi o da ama konu basligini hatirlamiyorum bayagi oldu
Ogretmen mudur ve konu sahibi odada konusuyormus ogretmen cikmis disari konu sahibi gerilmis yuzune bakamamis adam garip bakmaya baslamis guya tedirgin olmus adamda sonra esi gelmisti galiba ben napicam adam bana garip bakti felan diyordu. Yanlis anlamissindir dedi herkeste ama kadin hala yok yanlis anlamdim bana sapik gibi bakto diyorduYok bunu kimse yazmadı anlatsana neymiş
E bakmışsa noolmuşOgretmen mudur ve konu sahibi odada konusuyormus ogretmen cikmis disari konu sahibi gerilmis yuzune bakamamis adam garip bakmaya baslamis guya tedirgin olmus adamda sonra esi gelmisti galiba ben napicam adam bana garip bakti felan diyordu. Yanlis anlamissindir dedi herkeste ama kadin hala yok yanlis anlamdim bana sapik gibi bakto diyordu
Yok bir kere bakmamis guya sapikca baktigina inaniyorduE bakmışsa noolmuşbir kere bakmış bitmiş gitmiş.
Çakma çükDildo ne ola ki diye sorsam, çok mu cahillik etmiş olurum acaba? Cahilliğimi maruz görün bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi
Ay yazık yaYok bir kere bakmamis guya sapikca baktigina inaniyordu
Biri de şey diyordu dışarıya çıkımca erkekler peşime takılıyor,günde en az 5-6 kişiden çıkma teklifi alıyorum. DkdjdDogru duzgun disari cikmayan ciktiginda tacize ugradigina inanan bir uye daha gormustum
Ben de varimBi avel ikimizmişiz.
Ben konuyu ilk defa az önce okudum. Öncesinde hep konusu geçiyordu ama ben sanıyordum ki kadın kukusunu duvara sürtüyor.fkfkdjd Madem muzu pürüzsüz hale getircek pütürlü kısımı kesseymiş ya aa