- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.544
-
- Konu Sahibi Black Light
Gidiş o gidiş.17 sayfa yazmışsınız ama kimse “Bir gelinin söğüşlenme hikayesi by Nevriye Budak” konusu yazmamis. Kah guldugumuz kah agladigimiz sonu baglanmadigi icin ofkelendigimiz mukemmel bir konuydu.
Yine bilmediğim konu nerede bunlar ya nasıl kacirdik bu kadar olayi17 sayfa yazmışsınız ama kimse “Bir gelinin söğüşlenme hikayesi by Nevriye Budak” konusu yazmamis. Kah guldugumuz kah agladigimiz sonu baglanmadigi icin ofkelendigimiz mukemmel bir konuydu.
Aman yarabbim okuyan her kadinin kendine dersler cikaracagi muthis didaktik bir öykü. Konu sahibi de gittiği icin sonu okuyucunun hayal gucune birakilmis.Yine bilmediğim konu nerede bunlar ya nasıl kacirdik bu kadar olayi
Hatırladın mı limoncu diye bir üye yer sofrasında yemek yediğim için bana köylü demiştiÖyle numunelik tipleri unutmuyorum ya. Normalde ben de hatırlamam.
Nasıl da linç yemişti amaÜyeyi sitede her gördüğümde bu konusu gelir aklıma. Ambulans Reis.
Onu hatırlıyorum da adını demiyim şimdirezil olduğunuz anlar başlığı altında yazmıştı o da. Sprey kullanmak yerine acılı bir krem kullanmışlar, kaseye su koyup şeyini şey etmişti kocası ahsjsjssk
Dengesizin teki yaBiliyorum aldirdigini ama o konuda oyle bir isyan etmisti
O kadinin konusu muydu cocugu kirk dakika aracta bekletmisti kilodunda diski var diye insaatcilar birsey yapmis midir diye soranNasıl da linç yemişti ama
Kız hani konu açıp fotoğraf atmıştı? Baklavalarım nasıl olmuş falan diye soruyordu o üye mi?Artık baklava yapıyor.
Dildo ne ola ki diye sorsam, çok mu cahillik etmiş olurum acaba? Cahilliğimi maruz görün bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil miOoff benim hatırladığım ne üyeler var. Birisi muzu duvara sürtüp kendine dildo yapıyordu
O karı manyak ya. Onun konuları beni deli ediyor.O kadinin konusu muydu cocugu kirk dakika aracta bekletmisti kilodunda diski var diye insaatcilar birsey yapmis midir diye soran
Kendine penis yapmis yani dildo o aletin adi.Dildo ne ola ki diye sorsam, çok mu cahillik etmiş olurum acaba? Cahilliğimi maruz görün bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi
Hakaret yasak banlanırsın bak ahsıxksmxmdmO karı manyak ya. Onun konuları beni deli ediyor.
Ban yemem inş.
Hakaret mi? Hani nerde?Hakaret yasak banlanırsın bak ahsıxksmxmdm
Manyak demişsin ya, o hakaret olmuyor gerçi Di miHakaret mi? Hani nerde?