- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi Black Light
Bilmiyorum inan varmış demekYav kinoa bulgur gibi mercimek gibi bir şey değil mi onun çayı mı oluyormuş
Aksine hamile kalmış o daha önce. Ve sırf kalabiliyor muyum diye kalmış sonrada aldırmış. Keyfiiii yaniiii. Yesin ban iyi olmuşBanlanmis olmasin en son gordugum Allaha kufretmisti hamile kalmadigi icin
Biliyorum aldirdigini ama o konuda oyle bir isyan etmistiAksine hamile kalmış o daha önce. Ve sırf kalabiliyor muyum diye kalmış sonrada aldırmış. Keyfiiii yaniiii. Yesin ban iyi olmuş
Dedin de aklıma geldi, kirliden kocasının donuna bakan bir üye vardı, koklamış mıydı hatta ne.Sürekli kocasının kirli donunu anlatan bir üye vardı...
Evet sperm varmis donundaDedin de aklıma geldi, kirliden kocasının donuna bakan bir üye vardı, koklamış mıydı hatta ne.
Evet evet aynı kişiden bahsediyoruz öyle tasvir ediyordu ki midem bulaniyorduDedin de aklıma geldi, kirliden kocasının donuna bakan bir üye vardı, koklamış mıydı hatta ne.
Bu konuyu hatırladım konudan çok yorumlar süperdiBi tane daha hatırladım bak. Psikolojik anlamda kendini kaybedip 3 4 kişiyle beraber olmuş sonra 19 haftalıkken hamile olduğunu anlamış ultrason fotoğrafından beraber olduğu kişilerden birine benzetmişti. Eli başının yanında duruyor diye bebeğe yavrum nasıl efkarlı duruyor demişti. Bence bariz fake bi konuydu
Üyeyi sitede her gördüğümde bu konusu gelir aklıma. Ambulans Reis.Sağlık bakanlığı deyince aklıma geldi. Biri çocuğunun ateşi çıktı diye ambulans çağırmıştı. Biz kızınca da hepimizi azarlamıştı
Ve hala millete akıl dağıtması…Arkadaşlar en önemli kişileri unuttuk.
Nişanlıyken kocasından boşanmayı düşünen, kaynanası herşeyime karışıyo diye ağlayan üyemizi. İptal edip yeni üyelikle gelmişti. Anala keskin bir dille haram diyip oral hakkında araştırma yapıyordu skhspshs
Ben konuyu okuyup unutuyorum kim jimdi diye nasıl hatırlıyorsunuz helal vallahi.Üyeyi sitede her gördüğümde bu konusu gelir aklıma. Ambulans Reis.
Bu gözler onuda mi gördüEvin tv kumandasıyla ilişkiye giren üye.
Artık baklava yapıyor.Eltisine tokat atan bir uye vardi azerbaycanli kaynana elti beraber yasiyorlardi onun konularida genelde efsane oluyordu sanirsam
Öyle numunelik tipleri unutmuyorum ya. Normalde ben de hatırlamam.Ben konuyu okuyup unutuyorum kim jimdi diye nasıl hatırlıyorsunuz helal vallahi.