- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.943
- Konu Sahibi Black Light
Onu da hatırlıyorum tuhaf bi kadındı manyakO kadinin konusu muydu cocugu kirk dakika aracta bekletmisti kilodunda diski var diye insaatcilar birsey yapmis midir diye soran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da hatırlıyorum tuhaf bi kadındı manyakO kadinin konusu muydu cocugu kirk dakika aracta bekletmisti kilodunda diski var diye insaatcilar birsey yapmis midir diye soran
2 yılda sadece 1 kez ban yedim onda da kadın bana sen yalnızsın ama benim kocam doktor diyodu ne alaka bilmiyorum dkskdsk
Kocasının eline oyuncak diye veriyormuş, kocasında zaten oyuncak yok mu? Düşünsene muzun kocanınkinden uzun olduğunuKadın niye öyle yaptığını tüm detaylarıyla 2 farklı konuda anlattı. Ucunu keserse, meyve dağılır mantıken.
Şarjlı diş fırçasıyla mastürbasyon yapan vardı, kimdi o?
İlk defa burada okudum. Azıcık ucundan keserse dağılmaz be Şermin.Kadın niye öyle yaptığını tüm detaylarıyla 2 farklı konuda anlattı. Ucunu keserse, meyve dağılır mantıken.
Ay sonra devam etti böyle baya benim kocam var senin yok diye. Bende dayanamayıp ben senin gibi koca meraklısı değilim hayattaki tek vasfım evli olmak değil falan gibi birşey demiştim sanırım ordanKadına ne cevap verdiniz de ban yediniz peki ?
O tarz konularda çok ceza geliyor ya. Bende çalışan kadın kavgasında kocamı savunduğum için yemiştimAy sonra devam etti böyle baya benim kocam var senin yok diye. Bende dayanamayıp ben senin gibi koca meraklısı değilim hayattaki tek vasfım evli olmak değil falan gibi birşey demiştim sanırım ordan
Hahahahahahhah o köylü dediği sen miydinHatırladın mı limoncu diye bir üye yer sofrasında yemek yediğim için bana köylü demişti
Ifsalandim sanip cok korktumOktivus gelbaci sende trend topiklerdesin
Yapay penis. Plastik pipi. Yalanci çükDildo ne ola ki diye sorsam, çok mu cahillik etmiş olurum acaba? Cahilliğimi maruz görün bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp değil mi
Evet oydu. Hatta ben o olduğunu fark etmedim. Baklavalarım nasıl olmuş diye sormuş. O baklava da Azerbaycan usulüydü herhalde, ne bileyim. Antep ağlıyor şuvan demiştim, bana çemkirmişti.Kız hani konu açıp fotoğraf atmıştı? Baklavalarım nasıl olmuş falan diye soruyordu o üye mi?
börek gibilerdi.Evet oydu. Hatta ben o olduğunu fark etmedim. Baklavalarım nasıl olmuş diye sormuş. O baklava da Azerbaycan usulüydü herhalde, ne bileyim. Antep ağlıyor şuvan demiştim, bana çemkirmişti.
Nisanlisi issiz miydi? Bir tane hatirliyorum kizi gormeye gelip parasi olmadigi icin hastanede kalanDoktor bir kızımız vardı Cook eskilerde - nişanlısı vardı oda ayrı bir çeşitti
Hatırlayan varmi
Evet öğrendim teşekkür ederimIfsalandim sanip cok korktum
Yapay penis. Plastik pipi. Yalanci çük
Öyleymiş arkadaşlar izah ettiler sağolsunlarÇakma çük
Benim aklıma ilk gelen hamile bebeğine ninni söyleyen bir troll vardı. O komik konular açıyordu. Bir de aldattığını düşünen kocasının iç çamaşırlarını kontrol eden bir kadın vardı.
Pamuğun nicki neydi?Pamuğu tanımayan bizden değildir
Seni miPamuğun nicki neydi?
Yok çok şükür ki ben değilim.Seni mi