"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katibin Ruhu Katibin Ruhu bir konu vardı eminim sen de hatırlıyorsundur. Ben biraz sallayarak anlatcam doğrusunu da sen yazıver.

Kadın hamileymiş de efendim komşusu mu görümcesinin çocuu mu fülüt ya da saksafonshshd çalıyormuş da bebegi korkuyormuş da bilmem neymiş.
Hatırladın mı?🤣🤣

Yok bunu kimse yazmadı anlatsana neymiş
Ogretmen mudur ve konu sahibi odada konusuyormus ogretmen cikmis disari konu sahibi gerilmis yuzune bakamamis adam garip bakmaya baslamis guya tedirgin olmus adamda sonra esi gelmisti galiba ben napicam adam bana garip bakti felan diyordu. Yanlis anlamissindir dedi herkeste ama kadin hala yok yanlis anlamdim bana sapik gibi bakto diyordu

Ogretmen mudur ve konu sahibi odada konusuyormus ogretmen cikmis disari konu sahibi gerilmis yuzune bakamamis adam garip bakmaya baslamis guya tedirgin olmus adamda sonra esi gelmisti galiba ben napicam adam bana garip bakti felan diyordu. Yanlis anlamissindir dedi herkeste ama kadin hala yok yanlis anlamdim bana sapik gibi bakto diyordu
E bakmışsa noolmuş🤣🤣 bir kere bakmış bitmiş gitmiş.

Dogru duzgun disari cikmayan ciktiginda tacize ugradigina inanan bir uye daha gormustum

Ben konuyu ilk defa az önce okudum. Öncesinde hep konusu geçiyordu ama ben sanıyordum ki kadın kukusunu duvara sürtüyor.fkfkdjd Madem muzu pürüzsüz hale getircek pütürlü kısımı kesseymiş ya aa🤣

Kadın niye öyle yaptığını tüm detaylarıyla 2 farklı konuda anlattı. Ucunu keserse, meyve dağılır mantıken.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X