- 27 Ekim 2022
- 4.680
- 13.404
-
- Konu Sahibi Black Light
Zaten takiyorlar ya kirmizi kurdele gelinligin ustune bekaret simgesiymisçok iyi ya hiç bu kadar gülmedim asgagagagsdüğünde de kendine taksaymış kurdele hem adamın anlaması da kolay olurdu
Kinoa çayı içen üye, kader miydi neydiBir üye de hamileydi galiba. Karnına kırmızı kurdele bağlayıp kocasına süprayz yapacakmış.dmdkdj
Vayy harika bir topik
Vayy harika bir topikşuan aklıma gelmedi canım hayırlı olsun topiğin
Evet hatirliyorum o konuyubirde hatırlamıyorum burda mı okudum ama robot süpürge duştan çıkınca beni mi kayıt alıyor diye bi yazı okumuştum.
Seyyal Taner miyiz biz ya
Hayal gücü muazzammış, not alıyorum bunu ahahhahaua
Kocasının prezervatiflerini bulup, prezervatifleri ile mast yaptığına inanan bi kadında vardı. İnandıramamıştık aldatıldığınaAklima birde sey geldi flortuyle goruntulu konusurken arkada prezervatif gorunmesi onunla masturbasyon yaptigini iddia eden konu vardi.
Reglim bacım...bu gece hepimiz bir leoparlı tayf ve gırgır alıyoruz geçiyoruz adamların karşısınabelimiz kopana kadar gırgır yapıyoruz
O ban yiyecek bizle beraber yasak onun açtığı konuYeni üye sayılırım çok fazla konuları bilmiyorum ama bi melda konusu vardı. 20 yaşında bi kız vardı evlenmemişti daha ama eşim diyordu sözde eşinin eski eşi meldaya saydırıyordu da herkes meldaya destek verip kızı çıldırtmışlardı
Bir de az önce bi konu gördüm biri hoca arıyormuş prof Mcgonagall hocam var büyüde çok iyidir yazmıştı biri epey güldüm
Inanmiyordur ya inanmis gibi yapiyordur o kadar saf degildir heralde galiba sanirsamKocasının prezervatiflerini bulup, prezervatifleri ile mast yaptığına inanan bi kadında vardı. İnandıramamıştık aldatıldığına
Hahaha cidden niye suluyormus acababiri de sevgilim oral yaparken su istiyor elinle ıslat diyor neden ıslatmamı istiyor diye sormuştu bi üye de sulayınca büyür diye istemiştir ıslatıver demişti haykırmıştım ofiste okuyunca
shakira parfümden anladı aldatıldığınıKocasının prezervatiflerini bulup, prezervatifleri ile mast yaptığına inanan bi kadında vardı. İnandıramamıştık aldatıldığına
Bilemiyorum ne dereceler. Burda çoğu kişi dalga amaçlı da açıyo. Az önce okudum. Manitası vajen üstüne baskı yapmış parmağıyla ZORLA . Kanamış, Allah belamı versin ya yırtıldı mı falan diyordu. Milletin derdi felfecil vallahiInanmiyordur ya inanmis gibi yapiyordur o kadar saf degildir heralde galiba sanirsam