- 18 Şubat 2018
- 11.915
- 53.181
- 44
-
- Konu Sahibi Black Light
Heee sen de bizim gruptaydin,hatırlıyorumO benim ilk ban yediğim konuyduilk ve son
Bunu yalnızca kocası doktor olanlar anlayabilir.rkdnd2 yılda sadece 1 kez ban yedim onda da kadın bana sen yalnızsın ama benim kocam doktor diyodu ne alaka bilmiyorum dkskdsk
2. Banın geliyor merak etme jshsoshsh2 yılda sadece 1 kez ban yedim onda da kadın bana sen yalnızsın ama benim kocam doktor diyodu ne alaka bilmiyorum dkskdsk
İşte zevki katlamak istersek çeşitli yerlerde üç beş liraya satılan titreşimli masaj aletlerini de kullanabilirmişiz sex toy olarak. İlerleyen yorumlarda kayganlaştırıcı şişesinin sex toy olarak kullanımına ilişkin bilgiler de var.En heycanlı yerinde kesmişsin ama
Ee siz niye ban yediniz ki bu durumda zaten yalnizmissiniz bide ban yemek haksizlik2 yılda sadece 1 kez ban yedim onda da kadın bana sen yalnızsın ama benim kocam doktor diyodu ne alaka bilmiyorum dkskdsk
Bir kendim bir banım gidiyorum....Ee siz niye ban yediniz ki bu durumda zaten yalnizmissiniz bide ban yemek haksizlik
İşte asıl vitamini orada demek ki rabbimin hikmetinden sual olunmazBen konuyu ilk defa az önce okudum. Öncesinde hep konusu geçiyordu ama ben sanıyordum ki kadın kukusunu duvara sürtüyor.fkfkdjd Madem muzu pürüzsüz hale getircek pütürlü kısımı kesseymiş ya aa
artık ilerleyen zamanlar da hanım kızlarımızdan muzdan hamile kalır mıyım muzu az soktum bakire miyim hala konuları gelirse şaşırmam okuyup bilgilenen bir çok hanım kızımız olacaktır.İşte zevki katlamak istersek çeşitli yerlerde üç beş liraya satılan titreşimli masaj aletlerini de kullanabilirmişiz sex toy olarak. İlerleyen yorumlarda kayganlaştırıcı şişesinin sex toy olarak kullanımına ilişkin bilgiler de var.
Seçim topiğinde bir üye vardı, yeni üyelik alıp şu üyenin (kendisini kastediyor) üstüne çok gidiyorsunuz demişti.Arkadaşlar en önemli kişileri unuttuk.
Nişanlıyken kocasından boşanmayı düşünen, kaynanası herşeyime karışıyo diye ağlayan üyemizi. İptal edip yeni üyelikle gelmişti. Anala keskin bir dille haram diyip oral hakkında araştırma yapıyordu skhspshs
Hdosgspshwğhaso kahve pembe yaptı mı bunu cidden ehwlhsowhaSeçim topiğinde bir üye vardı, yeni üyelik alıp şu üyenin (kendisini kastediyor) üstüne çok gidiyorsunuz demişti.pamuk musun nesin bilir
Evet aslında adam evliydi falan djshlsjslwhImam nikahli biri vardi guzellik uzmaniymis guya kredi karti cikartmisti imam nikahli esi gorurse diye korkuyordu
Ben mune ablaya yazdım, hakaret falan yok eğleniyoruz diye. Bakalım ne diyecek, icazet alırsak geri gelBir kendim bir banım gidiyorum....
O değildi sanırım berhan diye biriydi hahahaHdosgspshwğhaso kahve pembe yaptı mı bunu cidden ehwlhsowha
Banlanacağımı hissettiğim en ufak bir noktada bütün suçu senin üstüne yıkacam valla sen çağırdın beni bananeBen mune ablaya yazdım, hakaret falan yok eğleniyoruz diye. Bakalım ne diyecek, icazet alırsak geri gel
Benim bahsettiğim üye kahveydi yaaO değildi sanırım berhan diye biriydi hahaha
Minnak minnak sarı sarı muzcuklar etrafta fıtı fıtı dolaşırlarartık ilerleyen zamanlar da hanım kızlarımızdan muzdan hamile kalır mıyım muzu az soktum bakire miyim hala konuları gelirse şaşırmam okuyup bilgilenen bir çok hanım kızımız olacaktır.