- 26 Eylül 2022
- 1.051
- 960
- 33
-
- Konu Sahibi Black Light
Ay ben sadece birgun ban yedim zor dayandim yazik sizeBen Vanessa'nin bir konusunda tam iki ay ban yemiştim.Onu hiç unutmam bak.
Ahajskdkdmd muzdan soğudumtopik olarak muza bakış açımız şuan ektedir.
Kocası Hulk herhaldeKocasıyla mutfak masasının üstünde sevişirken masayı kırdıklarını söyleyen bir üye vardı. O bana çok ütopik gelmişti. Masa kırmak ne ya jdjdjd
Ya ff zerre anlasana muzu pürüzsüz hâle getiriyor daha kolay bir geçiş sağlamak içinYa bu neeya balkon duvarına kendisini değil de muzun pütürlü ucunu mu sürtüyormuş. Ben olayı çok yanlış anlamışım.djdjdnd
yazık kadına kim alttaymış merak ettim doğrusuKocasıyla mutfak masasının üstünde sevişirken masayı kırdıklarını söyleyen bir üye vardı. O bana çok ütopik gelmişti. Masa kırmak ne ya jdjdjd
Masa saglam degilmis demek kiKocası Hulk herhalde
Koca Hulk ise kadını düşünemedim.Kocası Hulk herhalde
O değilde bu abla sayesinde muz fiyatları artmış olabilirbizde muzdan smoothie yapınca gezelim ortalıkta muzdan değişik tarifler biliyoruz diye
Benim Max 10 gün gibi bişeydi. Birisine üslup olarak aşağılamış mıyım napmışımmmBen Vanessa'nin bir konusunda tam iki ay ban yemiştim.Onu hiç unutmam bak.
BöhöhöhöhöööööyyyttttYa ff zerre anlasana muzu pürüzsüz hâle getiriyor daha kolay bir geçiş sağlamak için
Evet hshskshsizleyecek tabi hamile kalırsan lanetler yağdıracak asjhahdh
Demek sebebi buymusO değilde bu abla sayesinde muz fiyatları artmış olabilir
O benim ilk ban yediğim konuyduBen Vanessa'nin bir konusunda tam iki ay ban yemiştim.Onu hiç unutmam bak.
prenses fiona ve eşi shrekKoca Hulk ise kadını düşünemedim.
Ben konuyu ilk defa az önce okudum. Öncesinde hep konusu geçiyordu ama ben sanıyordum ki kadın kukusunu duvara sürtüyor.fkfkdjd Madem muzu pürüzsüz hale getircek pütürlü kısımı kesseymiş ya aaYa ff zerre anlasana muzu pürüzsüz hâle getiriyor daha kolay bir geçiş sağlamak için
Ya ben de aslında çok minnoş bir üyeyimdir ama Vanessa nasıl ayarımı bozduysa artıkBenim Max 10 gün gibi bişeydi. Birisine üslup olarak aşağılamış mıyım napmışımmm