- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.943
-
- Konu Sahibi Black Light
Bana da elisa diye bi üye kadın düşmanı demişti. Onun diyeceği tipten bi cümle buBen şeyi hiç unutmuyorum
"Kadın kadının kurdudur, kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz"
Hangi üye yazmıştı bunu hatırlayamadım yeaaaa
Konuyu yapılan komik yorumları paylaşmak için açmıştım ama baya baya ifşa oldu buArkadaşlar niyeyse akşama toplu ban yiyeceğiz gibi. İfşalamak yasak burda hepimiz birilerini ifşa ettikarkamızdan iyi gülerler bizeee
Dun gece karıştı ortalık,adı arada kalıyorum galibaKonuyu etiketler misin borellus? Meraktan ölecekmişim.
Okumuştum ben o konuyuuu. Bazı konular görüyorum yorum yazsam ban yiyeceğimi biliyorummDun gece karıştı ortalık,adı arada kalıyorum galiba.Dur bakayım.
Ya bu nee
Ben geçen gün evliyken başkasını arzulayan kadının konusunda ban yemediysem,kimse kolay kolay yemez artikOkumuştum ben o konuyuuu. Bazı konular görüyorum yorum yazsam ban yiyeceğimi biliyorumm
Ay evet purple miydi neydi nickiArkadaşlar en önemlisini unuttunuz. Bi kadın evliyken evli bir adamdan hoşlanıyordu. Bi üye kadına metres dedi diye bende güldüm ettim diye bana inşallah çocuğun olmaz demişti
ooo o kadın efsaneydi resmen aldatın diyelim diye bekledi kimse aldat demeyince herkese saldırdıArkadaşlar en önemlisini unuttunuz. Bi kadın evliyken evli bir adamdan hoşlanıyordu. Bi üye kadına metres dedi diye bende güldüm ettim diye bana inşallah çocuğun olmaz demişti
Üyeler ban yiyeceğiz diyordu, black light durmuyordu, dinlemiyordu. Etiket yaparak suçlu sayısını daha da arttırıyordu.
Evet oyduu. İkimizde ban yemiştik, banı kalktıktan sonra ilk işi beni izlemek olmuştu dhosheAy evet purple miydi neydi nicki
Bedduayı ben yemiştim amaaaooo o kadın efsaneydi resmen aldatın diyelim diye bekledi kimse aldat demeyince herkese saldırdı
Az önce buna benzer Bi konu gördüm kapanmamış baya eski ama, belki kurallar değişmiştir agsjsnsÜyeler ban yiyeceğiz diyordu, black light durmuyordu, dinlemiyordu. Etiket yaparak suçlu sayısını daha da arttırıyordu.
Ben şu 6 ayda üyeliğimde o kadar çok ban yedim ki 15i geçmiş olabilir.Ben geçen gün evliyken başkasını arzulayan kadının konusunda ban yemediysem,kimse kolay kolay yemez artik.
bizde muzdan smoothie yapınca gezelim ortalıkta muzdan değişik tarifler biliyoruz diyeYa bu neeya balkon duvarına kendisini değil de muzun pütürlü ucunu mu sürtüyormuş. Ben olayı çok yanlış anlamışım.djdjdnd
izleyecek tabi hamile kalırsan lanetler yağdıracak asjhahdhEvet oyduu. İkimizde ban yemiştik, banı kalktıktan sonra ilk işi beni izlemek olmuştu dhoshe
Ben Vanessa'nin bir konusunda tam iki ay ban yemiştim.Onu hiç unutmam bakEvet oyduu. İkimizde ban yemiştik, banı kalktıktan sonra ilk işi beni izlemek olmuştu dhoshe
En heycanlı yerinde kesmişsin ama