"Unutulmayan Efsane Yorumlar"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tane üye vardı, çizgi şeklinde mükemmel pıttığını övmek için üye olup konu açmıştı. Bir de bunun tarifini veriyordu, geniş babanne donu giyiyordu, şekli zarar görür diye mastürbasyon bile yapmıyordu, hatta kılarını bile almıyordu ve herkesin onun balta girmemiş orman pıttığını kıskandığını sanıyordu.

Geçen de biri ağda yaparken gördüğü kadın için benim de münasip yerlerim o kadınınki gibi olursa diye ağlıyordu artık ne görmüşse godzilla muamelesi yapmıştı organa akdjsk

Şunuda söyleyip spora kaçacağım Arzem01 adlı bir üye soru sormuştu. Mastürbasyon yaparken elime tükürüp vajinama öyle yapıyorum. Vajinaya tükürük sürmek hamile bırakır mı diye sormuştu

Yorumlarda şey vardı tükürükle olusan gebeliklerden lama doğuyor denmişti ksmsmdmsmsms
Homer Simpson Homer Simpson demişti yorumu hatırladım ksmmwmwmwmw

IMG_20230314_171302.jpg

Geçen de biri ağda yaparken gördüğü kadın için benim de münasip yerlerim o kadınınki gibi olursa diye ağlıyordu artık ne görmüşse godzilla muamelesi yapmıştı organa akdjsk
Bu kadının yaşlı sevgülüsü vardı. Kart horozu bulanın g.tü kalkıyor arkadaş nasıl iş anlamadım. 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X